En ny stjärna

Ytterligare en ny stjärna har tänts på himlen.

Igår gick min älskade bror bort 37 år gammal.
Vi har inte haft så mycket kontakt senast tiden, vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Tyvärr hann han heller inte träffa Natalie. Han som va så glad över att få ha blivit morbror.

Vi skulle träffa honom idag. Såg fram emot det så himla mycket. Skulle bli så skönt att äntligen få krama om honom igen. Tyvärr vart det inte så. Vi va en dag försent!

Det här va vad han ville och jag vet att han kommer att få det bra där uppe.
Äntligen kommer du att få ro i din själ!

Nu kan du och pappa sitta och vaka över oss.
Vi kommer till er så småningom när våran tid här på jorden är förbi. Jag vet att ni väntar på oss där uppe!

Jag älskar er över hela mitt hjärta och jag saknar er så oerhört mycket!!!


Vila i frid min kära bror!

Grattis!

GRATTIS säger vi även till Jocke och Denise som fick en liten pojke imorse!!!

Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till tant ANNA som fyller 36 år!!!

HURRA HURRA HURRA HURRA!!!


Söndagen

Mycket va det som hände igår.
Tar det tragiska senare i ett annat inlägg.

Efter promenaden igår va vi ute hela dan. När Magnus kom hem efter sopkörningen så började vi att göra en rabatt vid huset. Skönt att ha en egen grävmaskin hemma. Den kommer liksom till användning när man pysslar i trädgården.

Först fixade vi ett litet "land" till mig och Natalie.



Jag har en så duktig karl! Han hällde i jorden med grävmaskinen och det enda han spillde utanför va det här lilla



Skulle kunna tro att han vet va han gör med sin grävmaskin!
Vi sådde lite rädisor och morötter och satte ner några smultronplantor. Räcker till oss så länge...
Kommer nog göra mera sen när Natalie är lite större.

Efter det började vi med våran rabatt. Vart hur fint som helst! Visar med bilder så slipper jag skriva.

         



FÄRDIGT!!! Visst blev det bra!? Nu ska vi bara plantera dit lite blommor...

Sen fick Natalie åka sin premiärtur med pappas grävmaskin.

  

Alfa va med hela dan och ville mer än gärna hjälpa till med rabatten. ;)
Sen lekte vi massor med bollen och några pinnar...

  

Lite flera bilder på Alfa...

  

Vid 19 tiden skjutsade jag hem Alfa till sin mormor. Tror att hon har haft det bra hos oss. Verkar som om hon hade trivts i alla fall. Jag har tyckt att det varit hemskt trevligt. Gör vi gärna om ifall det behövs.


Livet

Varför ska livet vara så svårt?  Varför kan man inte bara få vara lycklig? Hur mycket prövningar ska man behöva gå igenom? Snart orkar jag inte längre! Jag vet att jag är väldigt stark som person men jag har faktiskt en gräns jag också. Verkar som om den där uppe försöker testa den nu. Men jag ska kämpa på ändå. Livet måste gå vidare!
Tur att jag har Magnus och Natalie vid min sida!

VARFÖR?

Jag säger bara VARFÖR? :(


GRATTIS ALLA MAMMOR!!!

Idag är det våran dag!

(glömde ju gratta oss alla tidigare...)

Lilla hjärtat

Hann inte ens komma ut till vagnen innan Natalie vakna.
Nu har hon fått lite mat (låg mest och tramsa med flaskan) och ligger i sin säng. Är grinig just för att hon är trött. Så om en liten stund sover hon nog. La sig tillrätta dirket när jag la henne i sängen nämligen...

Ska väl försöka mig på att gå ut igen...

Promenad

Hemma igen efter en promenad på 3 km. Skönt!
Natalie somnade efter mycket om och men, hunden vart lite trött efter halva vägen och jag känner mig ganska duktig! Måste ju röra på fläsket....

Nu ska vi va ute i trädgården och leka och försöka pyssla lite. Hoppas på att Natalie sover ett tag så man hinner med nåt.


Morsdag

Härom dan frågade Magnus Natalie va dom skulle ge sin mamma i morsdagspresent. För nu har vi ju en mamma här hemma så då måste vi fixa nåt sa han. Fattade inte först, men sen kom jag på att Hallå! Jag är ju faktiskt mamma nu! Så då måste jag ju firas idag. ;) Me like!!!!
Min första morsdag. Undrar hur man firar egentligen?

Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till Fredrik som fyller 27 år!!!

Till salu?

Igår kväll vart det grillning hemma hos Fredrik. De flesta gosade både med Natalie och Alfa. Va en kille som fatta så mycket tycke för Alfa att han ville köpa henne. Men jag sa att hon nog tyvärr inte va till salu.
Både hund och barn va jättesnälla hela kvällen!

Kom hem ganska sent  och vi somnade fort alla fyra.
Alfa har sovit på sin lilla filt vid fotändan nedanför våran säng. Söt!
Natalie vaknade 4 - fick nappen, vaknade 5 - fick nappen, vaknade 6 och då fick hon mat sen sov hon till 8. Då gick vi upp och hunden fick ut och kissa en sväng. Nu har Natalie ätit frukost och jag ska göra detsamma sen ska vi ut på en promenad. Det är verkligen bra med hund, då kommer man verkligen ut! Måste nog låna hund flera gånger eller skaffa en egen! ;)


Regn

Herregud va det regnade i Örbyhus! Vi var typ dyblöta... Man ville bara krypa ner med Natalie i vagnen. Hon såg verkligen ut att ha det varm och mysigt därinne.
Jag handlade ingenting. Orkade inte ta fram plånboken i regnet. Va väl gansksa bra i och för sig, då sparade jag ju dom pengarna till nåt annat. Va tråkigt på vädret faktiskt. Hade nog varit mycket folk annars. Va ju typ ingen som ville ta sig ut i regnet som va. Fullt förståligt!
Mamma, min lillebror Martin och hans kompis Haron följde med också. Dom lånade mina paraplyn som jag hade med mig så jag fick bli lite blöt. Men det gör mig inget. Jag hade bättre jacka än dom så min tålde lite vatten.

Hämtade Alfa på vägen hem. Hon såg väldigt undrande ut när jag kom och sa att hon skulle få åka med. Trodde nog inte riktigt på mig tror jag. Men hon hoppade in i bilen i alla fall och när vi kom hem hit vart hon hur glad som helst. Sprang och hoppade runt och lekte med en pinne. Söta lilla hund!
Efter en stund lessnade Natalie på att vara ute så vi gick in.
Alfa bara följer med och kollar läget. Har hittat sin plats på fårskinnet i vardagsrummet. Ligger där och sover nu. ;)

Om en liten stund tänkte jag ta Alfa med mig och gå på en promenad. Sen ska vi åka till Fredrik och grilla lite. Ska vara där klockan 18. Självklart får Alfa följa med!
Vill ju se melodifestivalen ikväll också. Men vi får se om jag hinner. Ska spela in det så kan jag titta på det imorgon eller nåt om jag inte hinner se det ikväll.

Nej, nu ska jag gå och försöka torka vägnen lite och sen blir det som sagt en promenad. Bra med hund! ;)

En ny stjärna

En ny stjärna har tänts på himlen!
Våran söta lilla Birger lämnade oss i morse 92 år gammal.

Vila i frid!

Du kommer alltid finnas bland våra minnen!



Shit vilken åsksmäll det kom ovanför vårat...

Shit vilken åsksmäll det kom ovanför vårat hus. Jag höll på att skita på mig! Hela huset skaka i stort sett. Läskigt!!!


Frukost

Vart inte så mycket med min frukost. Skulle värma mig lite risgrynsgröt och vart ruskigt förvånad när det va som en soppa med lite riskorn i. VA FAAAN!!! Jag är ju hungrig! Nu vet jag inte va jag ska äta. Hade ju liksom inte så mycket annat hemma, och jag vägrar sörpla i mig risgrynssoppa!

Hundutställning

Åhh... Kom ju på att det är hundutställning hemma i Österbybruk nu i helgen också. Sugen på att åka på det! Vi får se vad tiden säger. Man kan ju inte va överallt samtidigt, även om man skulle vilja.

Örbyhus

Godmorgon!
Nu har familjen Söderquist/Westergren varit uppe i över 1 timme redan.
Natalie vaknade som vanligt klockan 4 och sen strax efter 7. Pappas klocka ringde 7 för han ska upp och köra lite cross. Jag har duschat (passa på medans Magnus fortfarande va hemma) och nu ska Natalie få lite frukost och förhoppningsvis somnar hon om en stund efter det som hon brukar, så kan jag äta frukort och göra mig klar.
Ska åka till Örbyhus senare. Det är Örbyhusdan idag och så måste jag hämta en nyckel så jag kan hämta hem Alfa. Tror att syrran ville följa med till Örbyhus så jag får väl ringa och väcka henne snart.
Vet inget program för dagen men det står nog i Annonsbladet. Får kika där.

Nu börjar Natalie gnäll lite så nu är det dax för frukosten....

Hundvakt

Nu blir jag hundvakt i morgon. Fast inte åt Goliat (tror inte dom vågar lämna hit honom. Får väl sitta hemma i hundgården stackarn) utan åt min gudhund Alfa.
Husse jobbade hela helgen och matte och resten av hennes släkt skulle åka till Stockholm så då behövde Alfa lite omsorg. Självklart ställer vi upp. Jättegosig hund!
Så nu längtar jag tills i morgon.



Mina gudbarn Alfa och Adam!

Strumpor

Hur kan nån som är 4,5 månad lyckas få av sig strumporna på typ 5 sekunder? Helt jävla otroligt!
Har väl satt på henne strumporna minst 20 gånger idag. Det är ju inte så att hon sliter av sig dom, utan hon sparkar med benen och "gnider" av sig dom. Svårt att förklara... Jäkla unge, man fryser ju om fötterna om man är utan strumpor!!!
Dessutom tycker hon att det är skitkul. För varje gång jag säger åt henne och tar på henne strumporna så skrattar hon (typ hånflin) åt mig!

Majskrokar

Vissa tycker att det är som att äta frigolit. Jag tillhör dom få vuxna som faktiskt gillar dom!
Dom innehåller ju typ ingenting. Bara majs... Så det måste ju va bättre att äta såna istället för typ chips och sånt som jag knappt gillar ändå.

Igår när jag och Magnus satt och åt middag satt Natalie med oss vid bordet. Man såg verkligen hur hon också ville ha mat. (Hon har inte fått det på några dagar nu för hon blir så hård i magen.)
Självklart tyckte hennes mamma synd om henne när vi satt där och åt och hon inte fick nåt. Så jag bad Magnus att prova ge henne en majskrok. Gissa om vi vart poppis! ;)
Hon älskade det!
Hon satt där och höll i den, tog den till munnen och började suga/tugga på den och hon lös upp i hela ansiktet. Fatta vilken lycka det måste vara för henne att kunna få äta lite själv och komma på att hon faktiskt gjorde det.
Vart dock skitsur när den tog slut. Så hon fick en till och en till... ;)
Så hon åt 3 majskrokar alldeles själv igår. Sååå duktig!
Nu kanske man kan ge henne nån sån ibland när man ser att hon blir avis på att vi äter. Vilket börjar bli allt mer ofta!



Lite majskroksgegg hamnade på näsan också. Va lite svårt att få in den långa kroken i munnen. Men efter ett tag fatta hon hur hon skulle göra.

Nån som har haft barn som blivit hårda i magen av maten? Vet inte va jag ska göra. Hon vill ju ha mat men jag vill inte att hon ska bli så hård i magen som hon blivit nu.  Bajsade säkert 5 gånger i onsdags men det kom ju bara en liten hård klump varje gång... Nu börjar det dock släppa.
Nån som har några bra tips? Tas tacksamt emot!

Bloggen

Usch va det här är svårt. Man vill ju ändra hur mycket som helst när man väl börjar för att få det som man vill. Men det blir ju bara värre ju mer man ändrar... SURT!

Vill ju ha en fin blogg!!!

Godmorgon!

Eller god förmiddag är det nog.
Vi gick inte upp förs 9.30 idag. Skönt! Vaknade först vid 2.15, i med nappen typ 10 gånger sen gav jag upp. Fixade lite mat till Natalie, hon åt och somnade om direkt. Självklart tog vattnet slut då så då va det bara att ställa sig och koka vatten kl 3 på natten så vi hade nåt till morgonen. Hon blir ju hungrig på 2 sekunder och då har man verkligen inte itd att vänta på att mamma ska koka vatten...
Vaknade vid 7.30 igen. Låg och pratade, åt mat, ringde och sa godmorgon till pappa och sen somna vi om till 9.30.

Har inte gjort så mycket nu på morgonen. Ätit frukost och tittat på tv. Natalie satt i sin stol bredvid mig medans jag åt.
Nu måste jag gå och kolla på Desperate Housewives...

Godnatt

Nej, nu ger jag upp för idag!
Blir inge klokare på det här. Men lite har jag ju lyckats göra om i alla fall...

Godnatt!

Yes!

Som ni ser börjar det bli lite förändringar...
Fick till signaturen nu också! Lycklig!

Design

Blir nog inte så mycket mera skrivet idag.
Håller på och försöker få till bloggen. Men det är inte det enklaste när man inte kan nåt.
Skulle vilja ha lite bilder i headern. Får se om jag får till nåt. Har ju fått till en "signatur" också, men jag kan inte byta typsnitt på den. Det vill liksom inte fungera. Börjar bli lite less på det!
Men vi får väl se om jag fixar till nåt innan jag lessnar och går och lägger mig.

Säger Natti natti så länge

Man skulle kunna tro att vi har en och en ...

dsc00361 (MMS)

Man skulle kunna tro att vi har en och en annan maskros på våra ängar... Dom är mer gula än gröna!


Räkningar

Betalade just alla räkningar och man blir ju inte rik på att gå hemma direkt!
Insåg just att det inte blir nån dvd-box just för tillfället. Får önska mig det längre fram...
Önskar att jag visste nåt sätt att få ihop lite extra. Får kanske se om man kan sälja nå skit som ändå bara står och skräpar.

Desperate Housewives

Tycker att den serien är riktigt bra. Följde den förr ett tag men sen föll det liksom bort. Men nu har jag börja följt det igen. Är ruskigt sugen på att köpa boxarna. Då kan man ju se det från början. Va ju rea på dom på cdon nu också (på alla tv-serier), men min karl kommer skrika rakt ut. Det gjorde han redan när jag nämnde häromdan att jag skulle vilja ha boxarna. Men kan man inte få önska sig lite. Kanske finns billigt på Tradera? Ska kolla upp det!!!


Besök

Natalie vaknade vid 2.30 inatt. Jag tänkte att jag provar med nappen så får vi se om hon somnar om. Det gjorde hon, ända till kl 4. Då va vi upp och bytte blöja och jäklar va arg hon vart. Till och med pappa vaknade (inte så vanligt!) Hon va riktigt arg och ledsen så tårarna bara rann på henne. Stackars lilla barn! Men man kan faktiskt inte ligga med en jättekissig blöja!
Efter blöjbytet gjorde vi lite mat, hon åt och somnade om direkt igen och sov till 7.40.
Då gick vi upp och klädde på oss och åt frukost.
Vid 9 kom Natalies faster Mervi på besök. Hon skulle komma lite senare men hade gått och trampat hemma och tänkt att hon lika gärna kunde åka en färja tidigare (dom bor på Gräsö), och det gick ju hur bra som helst!
Vi fika och pratade en massa. Mycket trevligt! Natalie va ju inte jättesocial direkt. Är ju sovtid för henne så här på förmiddagen när man är hemma. Men en liten stund hann dom ju umgås.

Nu vet jag inte riktigt va vi ska hitta på. Hon sover i och för sig fortfarande men kommer nog att vakna snart så de är ingen idé att jag börjar på nåt speciellt. Får väl glo runt lite på datorn.

Är lite sur just på min text just nu. Allt skrivs med kursiv stil. Går inte att ändra! Ibland blir det så och jag fattar inte varför. Kan ändra allt annat men inte det. DRYGT!!!

Cross

Nu har grabbarna åkt färdigt (skitiga vart dom!) och fått lite kaffe.
Dax för familjen att börja dra sig mot sängen...

Natti natti!

Kvällen

Då va middagen avklarad. Vart flygande Jacob. Gott gott!

Nu ska jag försöka plocka lite här hemma. Magnus ska ut och åka cross med Fredrik och Fredrik. (Korven och Freddan/Skogsängar´n.)
Antar att dom ska komma in på lite kaffe sen.

Natalie va jättetrött nu så hon ska få sova en liten liten stund, sen får hon va uppe ett tag till och klä på pyjamasen och äta kvällsmålet. Nattning nu är lite för tidigt!

Ska försöka mig på den här bloggen också. Vore kul om man kunde göra om lite.
Jag kan verkligen ingenting om sånt men har hittat en jättebra sida där man enkelt och snabbt lär sig. Så jag får väl sitta med det ett tag så kanske bloggen blir lite finare och roligare.
Men det lär nog dröja några dar/veckor/månader innan jag är klar. ;)

Har ni några förslag eller synpunkter så kom gärna med dom!

Bad

Nu har Natalie tagit ett bad och luktar så gott som en bebis ska göra och inte alls massa spya som hon luktade innan! Mmmmm.... Nu vill man bara mysa med henne hela tiden. Vart ju mjuk som en liten kattunge!

Lägger in kort på Felix och Meduza när dom va små söta kattungar:



Meduza



Felix

Har jättesöta kort på när Felix och hans bröder Alfons och Linus va små.
Tyvärr finns dom ju inte på datorn...
Men kanske kan försöka lägga in dom nån dag.

Spya

Va mysig tjej jag har här hemma. Låg på sin lekmatta och jollrade och tittade på tv.
Låg och tuggade på sina händer och råkade som vanlig stoppa ner fingrarna för långt ner i halsen.
I vanliga fall brukar hon bara få kväljningar men nu kräktes hon. Och det med rågor!
En stor pöl ca 10-20 cm i diameter på nya mattan, hela ansiktet va fullt, hon hade spyor i hela ena ögat, hela händerna och lite på bodyn.
Fyyy fan va kletigt det var!
Så jag tvättade av henne och gav henne lite mera mat. Allt kom ju liksom upp. Självklart somnade hon när hon åt. Har sovit ett tag nu, men så fort hon vaknar ska hon få ta sig ett litet bad. Hon luktar ju inte hallontårta direkt!

Morgonen

Natalie vaknade kl 4 idag. En hel timme senare än vanligt. Jag vaknade till vid 2 och hade svårt att somna om, så jag låg och vänta på att hon skulle vakna. Men hon höll sig ett bra tag till alltså.
Så vid 4 åt hon lite mat och sen somnade hon om och sov till 8. Fortsätt så hjärtat!

Vi slog på tvn och tittade på vakna med the voice. Ganska bra tidsfördriv. Natalie åt en flaska mat och sen invigde hon nya lekmattan medans jag åt frukost.
Vid 9.30 började hon bli trött igen så då fick hon lägga sig i sängen och on somnade efter ca 5 min.
Sover fortfarande.
Jag har suttit vid datorn och fått en äcklig sork bredvid mina fötter av Felix. Droppade blod om den när jag bar ut den. Usch! SNUSKIGT!!! Så Felix fick sig en utskällnig och sen gick han ut. Meduza tog tydligen också åt sig för hon vart rädd för mig. Försökte klappa henne, men då sprang hon bara iväg. Sen gick hon också ut.
Kanske kan jag få bukt på dom snart om jag skäller ut dom varje gång. Hoppas hoppas!

På söndag kanske vi ska få va hundvakt.
Magnus föräldrar ska åka bort och kan inte ta med sig Goliat så dom är lite oroliga vart dom ska göra av honom. Magnus sa att han självklart kunde komma hit. Men dom är så oroliga för katterna. Men herrgud! Dom är typ ute jämt och vi får väl stänga in Goliat på natten så katterna få gå lite fritt. Vi ser det verkligen inte som nåt problem.
Kommer han på söndag så stannar han tills på tisdag. Vi får väl se hur det blir. Kan ju va kul med lite sällskap! Har jag en anledning till att ta massapromenader också! Får säga till grannen bara så han vet att vi har en hund här. Kan bli lite tokigt annars om hans hund springer hit, som hon gör mest hela tiden...



Magnus och Goliat sommaren -08

Lägger in en bild på lilla Tina också.



Kan ju hända att vi får hem en sån här snart...;)
Om Magnus får som han vill alltså.

Gårdagen

Vart inget skrivet här igår. Men som jag skrev tidigare så tror jag inte att världen går under för det.

På förmiddagen va vi ner till Sofie och Elsa. Dom bjöd in oss på en skön promenad och det kunde vi ju inte tacka nej till. Vi gick runt lantgår´n, förbi vattentornet och sen stannade vi till vid Karins stallcafé och tog oss lite lunch.
Tog en varsin bit skinkpaj. Va väldigt god!



Bästaste Sofie! ;)

Efter lunchen gick vi förbi affären. Jag kan verkligen inte gå in där utan att prata med nån. Tror att jag prata med fyra pers där igår. Skulle liksom bara in och handla en burk mat till Natalie. Tog sin lilla tid att handla den burken! ;)
Gick sen hem till Sofie och både Elsa och Natalie fick sig lite mat.
Amalia och Majja kom över en stund också. Trevligt!

Strax efter 15 va jag och Natalie tvungna att åka. Skulle möta upp Magnus på IKEA för lite shopping.
Skulle ju köpa en barnstol och en lekmatta till Natalie. Vart lite mer än så kan jag säga.
Inköpen bestod av:
IVAR Hylla
*en IVAR bokhylla. Dock lite smalare än den här. Ska ha den inne i klädkammaren.
ENJE Rullgardin
*en ENJE rullgardin. Mörkgrå. Har ju blivit lite ljust i sovrummet nu när det vart vår så nu vill jag ha mörkt igen.
LEKA Lekmatta
*en LEKA lekmatta. Det jag skulle köpa.
BESKÅDA Gardinstångset
*en BESKÅDA gardinstång. Vill ju inte sätta upp den gamla fula nu när jag målat om hallen.
FANTASTISK Pappersservett
*FANTASTISK servetter. Till 30års festen.
IKEA 365+ Stekpanna
*en IKEA 365+ stekpanna. Vi behöver en stor och djup, så nu slog vi till.
LÄMPLIG Grytgaller
*ett LÄMPLIG grytgaller. Finare än dom äckliga fula vi har i kork.
CHARM Måttsats 4 delar
*ett CHARM måttsats. Alltid bra att ha.
FLÄCKIG Vispskål set om 2
*FLÄCKIG vispskålar. Magnus tycker inte att dom vi har är nå bra så då fick han ett par nya.
ANTILOP Barnstol med säkerhetsbälte
*en ANTILOP barnstol. Till Natalie.
BARNSLIG Stöddyna
*en BARNSLIG stöddyna till barnstolen. Tycker inte att den här är speciellt fin, men det är den enda dom har. Kanske får sy nå annat överdrag sen.
NÄCKTEN Handduk
*NÄCKTEN handdukar. Kräkhanddukar till lilla Elsa.
 
Summa: 1750 kr.
Typ 1000 kr mer än jag hade planerat. Men det va ju saker som vi behövde så. Och det är inte det lättaste att få me Magnus till stan och shoppa så då gäller det att passa på! ;)

Vi åt middag där också mitt i allt shoppande. Jag tog kycklingfilé med strips och Magnus tog köttbullar. Ångrade ganska fort att jag inte tog köttbullar jag också. Magnus erbjöd sig att byta men karln behöver ju mat så han fick allt äta upp sina köttbullar. Tog ett blöjbyte också innan vi åkte ner till nedre planet. Har ett väldigt fint skötrum där tycker jag!
Självklart hann vi ju inte mer än komma ner och gå där nere i 5 min så började ungen bajsa...
Ovanligt! ;) Så det va bara att ta hissen upp igen och byta blöja en gång till. Skitunge! Kunde väl ha bajsat 10 min tidigare.
På vägen upp stötte vi på de förra ägarna till våran bil. Dom är så underbart mysiga människor!
Sist jag träffa dom låg ju Natalie i magen så nu fick dom se henne också. Och som alla andra tyckte dom att hon va otroligt lik Magnus. Syndes att det va en Söderquistare tydligen! ;) Tänk att typ alla säger så. Har hon inte fått nåt efter mig?

Skulle in på Barnens Hus också och köpa myggnät och parasoll till Natalies vagn, men klockan va jättemycket så jag sa att vi åker dit nån annan dag. Men Magnus va då snäll och sa att han kunde åka dit och handla det så kunde vi dra oss hemåt. Snäll han min älskling!

Så han kom hem med ett svart myggnät med kattassar på och ett rosa parasoll med grå insida. Jättefint!
Ska ta kort på det sen så ni får se. Om det nu är någon som vill!? Ha ha...

När vi kommit in och packat upp allt va ju Natalie tvungen att prova sin nya barnstol.
Hon lös upp som en sol när hon fick sitta uppe vid bordet.
Kromad armbåge fick hon också! ;)



Hon kommer nog trivas vid bordet med oss. Slipper hon ligga på golvet medans vi äter.

1 av 3 färdigt!

Nu har jag svurit klart över den där förbannade maskeringstejpen och målat klart över mina "små misstag".
Så nu ska jag bara ta bort tejpen om en liten stund och sen är del 1 av 3 i hallen klar. Ruskigt skönt! Bara resten kvar... ;)
Förutom min målning ska vi ju byta fönster och ta bort elementet också. Så det finns lite pyssel.
Men det kommer nog att bli bra när det väl är klart. Kan väl inte bli sämre än innan får jag hoppas. I så fall lovar jag att jag aldrig mer ska hålla i en pensel. Men jag har ju målat om hela köket också, så så jävla dålig kan jag ju inte va för det vart ju hyffsat i alla fall.

Nu ska jag fixa kvällsbestyren, försöka krama lite på min sambo och sen gå och sova.

Natti natti

Oväntat besök

Satt här hemma i soffan i godan ro när det plötsligt knackade på dörren. Trodde först att det va Magnus som kom hem och inte orkade/kunde öppna dörren. Men sen kom jag på att då hade han ju inte kunnat knacka heller, så jag gick och öppnade.
Där stod det två små söta skitungar och efter kom pappa och mamma.
Det va Jocke och Denise som kom över med sina två juveler Jonna och Jesper. Va ute och åkte lite så då stannade dom förbi här. Väldigt trevlig överraskning!
Vilken energi dom barnen har! Tänk om man ens hade en tiondel, så glad jag hade varit.
Snart får dom en till liten knodd. Bara åtta dagar kvar till BF. Spännande! Kan säga att magen va bra nog stor och stod rakt ut. Sååå fin!
Natalie fick en jättefin body av dom också. Tack så jättemycket!!!



Nu har vi ätit lite mat och nu ska jag försöka få Magnus att ge Natalie kvällsgröt och ersättning och natta henne så kanske jag kan måla lite... Apropå det så vart jag ruskigt less för ett tag sen när jag såg att det jag hade maskerat lär jag få maskera om. Tejpen hade ju släppt! Jävla skit grejor!!!!

Bajs

Varför ska ungen alltid bajsa direkt efter att man precis har satt på en ny blöja???
SKITUNGE!!! (i dubbel bemärkelse...)

TVtittande eftermiddag

Vart en slö dag idag. Jag har maskerat lite på väggen där jag ska finputsa lite med  färgen. Har ju klantat mig på några ställen! Sen har jag och Natalie ätit mat. Hon fick lite morotspuré + lite ersättning och sen somnade hon i min famn. Lät henne ligga kvar där så då passade jag på att titta lite på tv. Har spelat in massor på boxern som jag måste beta av...
Nu är det snart dax att börja om från början med gos, mat och sova...

Kladdkaka

Glömde ju skriva att min älskling bakade en god kladdkaka igår kväll. Han kan han! (ibland i alla fall) ;)

Efterlyser lusten...

Målade ännu mera i hallen igår kväll. Tänkte att om jag målar lite varje dag borde det ju inte ta allt för många veckor innan det är klart., och det vore ju nice att ha det klart snart. I alla fall tills Magnus fyller år och vi ska ha massa folk här.

Natalie har blivit en liten klocka tror jag. Varje natt vaknar hon kl 3. Måste va att morgonen börjar då eller nåt. Men nu somnar hon ju om ganska fort igen som tur är.
Vaknade andra gången vid 7. Helt ok!

Vi har inte gjort så mycket nu på morgonen. Mest ätit och pratat och myst lite. Får se om vi hittar på nå roligare senare. Men va ska det vara? Det är ju inte så att hon kan leka riktigt än... ;)

Nej, försöka göra lite nytta kanske. Magnus städning vart ju inte av igår så det ser fortfarande förjävligt ut här hemma. Kanske man skulle söka sig lite städhjälp!? Eller barnvakt så jag kan städa... Tror det är enklare än att få nån annan att städa åt mig. Tyvärr lyser lusten med sin frånvaro. Har typ inte lust med nånting!

Nu vakna lillfisen igen. Hon sov ju 20 min i alla fall...

Hjälp!

~Nu har jag målat lite till i hallen.
~Natalie har sovit typ 3 timmar, vaknat igen och ätit mat.
~Pappa som skulle städa har sorterat lite papper och suttit vid datorn. Så mycket vart det av den städningen... ;)
Han har suttit och letat efter en produktnyckel till Office 2007.
Hade nån testvariation som har gått ut så nu har vi inget Officeprogram. :(
Nån som kan/vill hjälpa oss?

Söndagsmorgon

Inatt vaknade Natalie som vanligt vid 3. Fick sin mat och somnade om direkt. Sååå skönt! Jag satt uppe till ca 00.20 och glodde på tv så jag va ganska trött. Tror att hon vaknade till igen vid 5.30 (orkade inte kolla så noga på klockan) men då stoppa jag bara in nappen så somna hon om och sov till 8. Då jag fortfarande va ganska trött då så va Magnus snäll och gick upp med henne. Jag somnade såklart om och sov till 9.30.
Åt lite frukost vid 10. Natalie låg hela tiden på golvet och jollra. Försökte lägga på henne en filt men varje gång sparka hon av den lika fort och såg jättehappy ut! Visste va hon gjorde också för direkt när filten va nere vid fötterna så sluta hon sparka. Skitunge!
Nu har hon ätit lite gröt. Blandade i lite katrinplommonpuré så hon kanske slipper bli så hård i magen.
Antar att hon kommer att somna snart. Börjar närma sig sovtid...

Jag har funderingar på om jag ska måla lite igen. Kommer ju aldrig bli klart i den här takten!
Magnus tyckte att vi skulle passa på att städa lite nu när det regnade ute. Får väl kanske ta tag i det efter målningen. Annars kan han ju kanske städa utan mig också! ;)

Har nu en sovande liten tiger...

dsc00346 (MMS)

Har nu en sovande liten tiger...


Har nu en liten tiger här hemma som snart ...

dsc00343 (MMS)

Har nu en liten tiger här hemma som snart ska gå och sova...


Dagen som gått

I morse låg vi ganska länge kvar i sängen och mös en massa. Natalie va så himla glad. Armarna och benen for som en propeller och hon pratade och skrattade hur mycket som helst. Nöp och sparkade på sin pappas ansikte också. Hon va verkligen helt galen!
Tog massa kort när hon satt i våran säng...

     OBS! Alla bilder i inlägget 
                                                                                                                                             är klickbara!

    

Sen låg hon och pappa och lekte med kaninen som Natalie så snällt fick av sina sysslingar på farmors 90års kalas.

  Pappa och Natalie... 

Efter morgonmyset och frukostätande så åkte jag och hämtade syrran. Hade planerat att åka till Norrskedika på bakluckeloppis och då ville syrran följa med. Försökte igår att få henne att cykla ut hit, men det gick inte!

Vi gjorde några affärer i Norrskedika. Vet inte om jag ska kalla det fynd riktigt, men två saker åkte vi hem med i alla fall.

  En stor gammal tunna som vi tänkte ställa i vardagsrummet och ha ved i,

 och ett par skor till Natalie. Skorna kostade bara 5 kr!

Efter loppisen åkte vi till Öregrund och åt lite mat och tog en glass. Sen åkte vi vidare till Kavarö. Magnus skulle hämta sin grävmaskin. Där träffade vi på Natalies farbror Conny och faster Inger och två av alla kusinerna, Glenn och Patrik. Dom håller på och renoverar en jättegammal liten stuga. Hur mysig som helst! (glömde tyvärr ta kort på den)
Efter ett tag vart Natalie jättegrinig (trött) så jag, syrran och Natalie drog oss hemåt. Magnus skulle göra ett jobb med grävmaskinen på Anytec i Öregrund så han drog sig dit.
När vi kommit halvvägs hem ringer Magnus.
-Hallå! Ni glömde ju titta på lammen.
(Dom har massa söta lamm där hemma, och vi är lite sugna på att ta hem några. Men tyvärr hade dom inte fått så mycket lamm i år, men nästa år kunde vi få ta hem några söta små lamm)
-Får jag inga lamm då vill jag ha en hund istället.
-En tax?
-En labbe...
-Nej, det blir en tax!
-Okej då! Då skaffar vi en tax nu, lamm nästa sommar och en labbe när nästa barn kommer.
-Ja, okej!
-Bra! Då har vi bestämt det! ;)

Ha ha... Så nu kan han inte ändra sig. Nu har han lovat mig det. ;)
Och ni kommer väl också att påminna honom sen om han råkar glömma bort det va!?

När vi släppte av syrran passade vi på att följa med in till mamma/mormor en sväng.
Hon har fått inflammation på stämbanden och får inte prata men det brydde hon sig inte riktigt i när Natalie kom på besök. Jobbigt att vara mormor ibland! ;)

Nu har vi kommit hem igen och Natalie har ätit och gått och lagt sig en stund. Vart så himla ledsen. Men hon va nog väldigt trött. Hon vägrar ju sova när man är ute på nåt. Man kan ju råka missa nåt som händer runt omkring!

Soligt har det varit idag i alla fall. Har blåst lite kallt tycker jag och man har ju inte känt att solen tar så mycket då. Men det kan jag tala om att den har gjort.

 Har bränt mig en aning dårå!!!

Ruskigt snygg! INTE!!! Får sola bort det här hemma på gården sen.

Nu har Magnus kommit hem och vi ska väl försöka få i oss lite mat.






Morgonmys med pappa... ;)

dsc00336 (MMS)

Morgonmys med pappa... ;)


Ensamt!

Undrar bara va det är för vits med att komma hem tidigt om man ändå bara är ute för sig själv?
Skulle ju vilja göra lite nytta jag också...

Sovmorgon som heter duga!

Idag tog jag och Natalie en REJÄL sovmorgon. Men vi behövde väl antagligen det!

Jag vaknade först vid 2.30 av att jag mådde fruktansvärt illa. Va nästan så jag höll på att kräkas, men jag klarade mig. Jag gick i alla fall upp på toa (va väldans kissnödig också...) och sen gick jag och la mig igen. Hann precis somna så vaknade lillskruttan. Upp igen och fixa mat till henne, ge henne den och sen lägga ner henne i sängen. Lyckligtvis somnade hon om direkt och så gjorde även jag. Vaknade till en sväng när Magnus kom och pussade mig hejdå. Vet inte va klockan va men gissar på att den va strax efter 5.
5.30 vaknade Natalie igen. Jag gav henne nappen, hon låg och bökade en massa men somnade tillslut om. När jag sen höll på att somna kom Felix även denna morgon och skrek med en sork i munnen. Så det va bara att gå upp en gång till och kasta ut den och tala om för Feliz att han inte fick gosa med mamma just nu. Dyblöt va han dessutom. Så han la sig på mina kläder bredvid sängen istället.
Vaknade igen 6.30. Vart samma procedur med nappen och bökandet med fick henne att sova en timme till. 7.30 va det dax igen. Nu gick jag upp och gjorde iordning en flaska till henne, gav henne den och sen låg vi i sängen och pratade och skrattade en massa. Vid 8 ringde vi och sa godmorgon till pappsen. Hade ju planerat att gå upp då, men vi låg kvar ett tag till och lyckades somna om båda två. Vi sov sen ända till 10.30!!! Helt galet, men ruskigt skönt!

Efter det har vi inte gjort så mycket. Jollrat i babygymmet och kollat på tv typ. Natalie somnade vid 1.30 efter att hon fått mat, men sov inte mer än ca 15 min.
Nu ska vi väl fortsätta att göra ingenting. Ganska skönt ibland!


Trött

Va så trött igår så jag orkade inte skriva nåt. Men jag tror inte världen rasar för det. ;)

Vi kom till Nettan vid 11.30, satt och pratade lite och sen bjöd hon på lunch. En jättegod tacopaj. Hade tidigare tänkt att jag måste göra paj nån dag och så fick jag det nu. Passande! ;) Supergott va det i alla fall!
Efter lunchen och massa prat åkte Nettan och hämtade äldsta sonen Rasmus på dagis. Jag och Natalie va lite "barnvakt" så länge åt en sovande Oskar.
När Nettan och Rasmus kom hem så vaknade passande nog Oskar. Han och Natalie satt/låg sen på Oskars täcke och inspekterade varandra.
Oskar försökte ta hennes hand några gånger och när hon vände på sig passa han på att klappa henne lite i rumpan. Sötgöte! Ska börjas i tid med att ta tjejerna på rumpan. ;) (han är 7 månader)

Här är några bilder på Oskar och Natalie:







När vi sen skulle åka hem frågade jag Rasmus om han hade nåt förslag på vad vi skulle äta här hemma.
-Köttbullar! Fick jag till svar.
-Vad ska vi äta till det då? Frågade jag.
-Potatis... Och så måste man äta sallad också! Och sås!
-Okej! Tack för hjälpen Rasmus! Då äter vi det hemma hos oss idag (igår)

Så mycket riktigt. Det vart köttbullar och potatis med sallad, gräddsås och lingonsylt. Mycket gott vart det så det va ett bra förslag av Rasmus. Tack så mycket!
Får även tacka Nettan för god lunch, gott fika, den fina solhatten och en mycket trevlig dag!
Tack även till Nettans bekant som skänkte oss kläder till Natalie! Kommer att komma till användning.

När vi kom hem så va Natalie ganska trött. Hon sov knappt på hela dan så det va inte så konstigt. Hon fick därför gå och sova en stund medans jag och Magnus åt middagen.
När vi sen skulle titta till henne hittade vi henne såhär:



På sida intryckt mot spjälorna och med ena foten utanför! Gullunge!

Måste ha dom knäppaste av katter. Hittade ...

dsc00321 (MMS)

Måste ha dom knäppaste av katter. Hittade Felix inklämd och sovande i duschen och Meduza sover fortfarande i handfatet när hon har tillfälle.


Ja, så här kan man ju också ligga och sova...

dsc00314 (MMS)

Ja, så här kan man ju också ligga och sova om man heter Meduza... ;)


Godmorgon!

Idag ska vi som sagt åka till Nettan och Oskar. Natalie sover än, men så fort hon har vaknat gör vi oss redo för avfärd. Ska bli trevligt!

Kan fortfarande inte förstå varför hon envisas med att vakna på nätterna och vara jättepigg och glad. Inatt låg hon och jollra mellan 3 och 4. Fick mat vid 3.20 men vad hjälpte det.
När jag precis höll på att somna hörde jag att Felix kom och skrek. Han brukar inte låta sådär så jag antog att det va nåt speciellt. Och mycket riktigt! Han ville ju så klart visa upp sin fina sork som han så duktigt hade tagit.
Jättefin Felix, men mamma vill inte ha den i sovrummet kl 4.15 på morgonen. Så det var bara till att gå upp igen och kasta ut äcklet! Sen trodde Felix att han skulle få komma upp i sängen och gosa. GLÖM DET GRABBEN!!!
Smicksur va han också. Tillslut gav han upp och gick och la sig i hallen. Skitkatt!!!
Meduza trodde också att man fick gosa i sängen när man va jätteblöt. Hon försökte vid 7 tiden. Men hon fick inte heller gosa. Tänkte hoppa ner i Natalies säng också men då skrek jag till henne att där fick hon minsann inte vara så då gick hon och la sig i badrummet. Tur att man har lite pli på dom ibland.

Nej, nu ska jag göra iordning allt vi ska ha me oss. Känns nästan som att man flyttar varje gång man ska nånstans. ;)

Lägger in bilder på katterna när dom är snälla och mysiga. Finns ju såna stunder också! ;)



Felix



Meduza



Felix och Meduza kramas i sömnen

Saknad?

Va och hämtade min lilla tjej i Öregrund nu på kvällen. Blev bjudna på spagetti och köttfärssås. Mycket gott!
Natalie hade varit så snäll och glad hela dan. Tur att hon kan sköta sig när hon är borta. ;)
Tror inte att hon saknat mig idag. För varken när jag kom hem från tandläkaren eller nu på kvällen när vi skulle hämta henne så har jag fått nåt leende. Hon har varit helt likgiltig. Tror att hon kanske är lite less på sin mamma. Kanske va bra att hon fick vara ifrån mig lite. Får hon sakna mig lite lagom och så blir hon förhoppningsvis inte så mammig. (Hon har börjat visa tendenser till det)

Nu på kvällen fick hon en portion med gröt + en flaska med ersättning. Så nu borde hon väl sova inatt. Hade inte sovit så mycket på dan heller sa Anna.

Imorgon ska vi åka till Knivsta och hälsa på Nettan och Oskar.
Kanske ska släpa med oss pappsen till IKEA efter det. Ska köpa en lekmatta och en barnstol om jag hittar nåt jag vill ha.

Nej, nu ropar kudden efter mig.

Natti natti!

Målning

Japp, då har jag varit duktig och målat lite i hallen. Försökte att ta kort för att visa hur det blir. Men det vart så himla mörkt så det vart inga bra bilder. Kan i alla fall säga att väggarna blir röda och resten blir i vitt.

Tandläkare och barnlös

Hittade en rolig bild på hur man ska väcka sina barn.

Gäller det inte tvärtom också?
Inatt vaknade jag vid 1 av att Natalie ligger och jollrar och skrattar. Förstår inte varför hon har kommit på att hon ska vakna mitt i natten och vara så jäkla glad. Man ska ju sova tycker hennes mamma!!!
Försökte ge henne nappen flera gånger återigen i hopp om att hon skulle somna om. Ha ha.. Kunde jag ju få tro. Vid 1.30 gav jag upp och gick upp och fixade en flaska åt henne. Hon åt den och började slumra till. Men när jag la henne i sängen va hon ju lika pigg som innan. Typiskt! Så hon fick ligga där och jollra en stund till. Jag försökte somna men det är ju typ omöjligt. Låg mest och skrattade åt Natalie. Hon lät så himla rolig emellanåt. Strax efter 2 tror jag hon somna och äntligen jag me!

Magnus klocka ringde 4.45 och självklart vakna jag då men somnade snabbt om. Vaknade till lite igen när han kom och gav mig en puss innan han skulle åka (får alltid en mysig puss då. Tack älskling! Det värmer i mitt hjärta!) Sen har han börjat bädda om Natalie innan han åker också. Inte lika lyckat då hon allt som oftast vaknar till så fort han har slagit igen ytterdörren. Idag va en sån dag. Så vid 5.15 va det bara till och gå upp och fixa en flaska till och hoppas att hon skulle bli trött och somna igen. Gick väl sådär kan jag ju säga. La henne på Magnus sida i sängen och hon låg och bökade hur mycket som helst fram till 7.30. Då va det dax för mig att gå upp. Självklart somnade hon då. Skitunge! Men då hann jag ju pyssla som jag ville på morgonen. Vid 8.30 väckte jag henne. Bytte blöja, klädde på henne och gav henne mat. Kl 9 kom tant Anna. Hon skulle vara barnvakt en stund för jag skulle va hos tandläkaren i Storvreta kl 10.
Dom hade tänkt följa me, men valde att stanna hemma istället så jag fick åka själv.

Har inte varit så duktig på att sköta mina tänder som man ska nu när jag gått hemma så självklart hitta hon ett hål som måste lagas. Så nu ska jag tillbaka i juni och laga hålet och så ska jag dit i juli och skrapa lite tandsten. Varför kan dom inte göra allt samtidigt? Drygt! Men men... Jag har inga problem med att gå till tandläkaren så det gör mig inget. Bara lite jobbigt att behöva fixa barnvakt och åka dit flera gånger.


När jag kom hem hade Anna och Natalie varit och shoppat blommor hos "grannen". Fanns så mycket roligt att hon inte ens fick med det hem. Men eftersom "gubben" som har blommorna är så snäll så fick hon hemkörning hit. Är ju kanske 500-600 meter så det är ju inte så långt.
Han stannade och pratade lite också. Han är jättetrevlig. Sa att han hade lekt massa här som barn. Kul att höra sånt tycker jag. Hur det har varit förr...

Efter den trevliga pratstunden gick Anna, jag och Natalie in och tog en fika. Jag hade stannat till på hembageriet innan jag åkte hem så vi fick lite goda bullar. Dumt, eftersom jag har fått för mig att jag ska kämpa nu för att gå ner i vikt. Men jag får väl träna lite extra!

Efter fikat vart jag av med mitt barn.
Anna sa att hon kunde ta Natalie så jag fick vila lite eftersom det inte vart jättemycket sömn inatt. Men jag sa att jag inte va trött. Typiskt tyckte Anna och tittade lite ledsamt på Natalie. Men jag sa då att hon kunde få låna henne en stund i alla fall om hon nu verkligen ville ha henne.
Så nu har dom åkt hem till Anna i Öregrund. Vi ska hämta Natalie där ikväll. Anna tyckte att hon kunde bjuda mig och Magnus på middag också när vi ändå kom dit. Så så blir det.

Känns lite konstigt att vara hemma själv. Man vet liksom inte va man ska göra riktigt. Märkligt! Finns ju hur mycket som helst egentligen. Kom på mig själv nyss att jag försökte att vara lite tyst. Är van att Natalie sover när jag inte busar med henne och har henne vid mig. Men nu låg hon ju inte i sin säng! Så jag kan nog sluta "smyga". Ha ha...
Poppar musik gör jag i alla fall. Sååå skönt! Jag älskar musik!!! Lyssnar jag inte så sjunger jag själv. Jag vet att det inte låter speciellt bra. Men jag kan liksom inte låta bli. Music is my life!

Vart långt det här..
Ska försöka göra lite nytta nu när jag är själv. Kanske måla lite i hallen. Hmmm....



Löpning

Vart en liten löprunda nu på kvällningen. Sprang ca 2-2.5 km. Räcker nog nu i början. Mina knän och fötter gillar inte att springa på asfalt heller så det var nog bra att inte springa för långt. Skulle vilja ha en grusväg som man kan springa runt på. Nu får man ju springa på landsvägen och vända efter en stund. Skittråkigt!!!
Sjukt kvavt var det ute också. Va inte ens svalkande fast jag bara hade linne på mig.

Nu har jag duschat och ska nog fixa kvällsbestyren och sen gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon...

Natti natti!

Löpning eller hästar?

Funderar på om jag ska ut och springa en sväng snart.
Eventuellt skulle vi kanske ut med hästarna en sväng, men Maria har inte hört av sig.
Har hon inte hört av sig innan 19 så springer jag istället. Då hinner jag smälta maten lite innan också...

Vän för livet!

Idag har Sofie och Elsa varit hit. Alltid lika trevligt!
Har tyckt att vi har kommit ifrån varandra lite men idag kände jag verkligen att hon är min bästa vän för alltid. 
Hon lyssnar på vad jag har att säga och stöttar mig när jag har det jobbit och svårt. Hon har alltid funnits där och det känns som att hon alltid kommer att finnas vid min sida, oavsett vad som än händer!

Vi har bara känt varandra i typ 4 år men vi kom varandra så nära att det känns som hela livet.
Kommer ihåg att jag tyckte att Sofie va lite konstig första gångerna som vi träffades. Va inte alls min typ och verkligen ingen som jag ville umgås med.
Men sen hände nåt.
Vet att vi va hemma hos Anders på kalas och av nån anledning sa jag till Sofie att vi skulle höras av och hitta på nåt. (väldigt märkligt eftersom jag inte ens gillade henne. Men försökte väl vara trevlig antar jag.)
Sagt och gjort. Vi hördes av nån dag senare och jag kommer inte ihåg riktigt va vi gjorde men efter den dagen har det varit hon och jag!
Vi umgicks mer och mer och tillslut va vi med varandra varje dag.
Sen har det kommit lite killar emellan och vi har inte umgåtts lika mycket, men vi är fortfarande bästa vänner!
Jag är så oerhört tacksam för att jag har fått lärt känna dig!

Tack Sofie för att du finns i mitt liv!!!



♥ Jag och Sofie uppe i Rättvik 2007 ♥


Skitunge! Vaknade vid 3.20 av att jag hade...

Skitunge! Vaknade vid 3.20 av att jag hade en klarvaken och jollrande Natalie. Gick upp och fixade mat, hon åt och höll på att somna. Men när jag la henne i sängen vaknade hon till igen. Har gett henne nappen typ 100 gånger och lagt på henne täcke minst lika många gånger, men hon ligger fortfarande klarvaken och jollrar... Får hoppas att hon somnar om snart. Jag har ingen lust att vakna så här tidigt!


Besök

Vi fick finfrämmande nu på kvällningen. Stina, Jonny och Ida kom och hälsade på. Mycket trevligt! Jonny har ju inte varit hit förr så nu fick han se hur vi bor också. ;) Tack för dom fina blommorna vi fick!
Ida är för söt. Riktigt bestämd liten dam! ;) Har så mycket roliga kommentarer för sig. Undrar vem hon ärvt det av?

Nu har Natalie ätit kvällsmaten och ligger i sin säng. Är egentligen ganska trött, men nu envisas hon med att ligga och pyssla och jollra i sängen. Tokunge! Men hon somnar nog snart. Vart lite sent för henne idag men hon har sovit hyfsat mycket på dan så jag tror inte det är nån fara. Får se när hon vaknar i natt. Åt inte så mycket nu på kvällen men kräktes upp lite så då är hon nog mätt.

Nu blir det dom vanliga kvällsbestyren och sen blir det till att gå och sova.

Natti natti!

Mat

Nu har Natalie ätit lunch efter sin tupplur. Och som hon åt sen!
Åt upp en hel burk med morot- och potatispuré + 100 ur flaskan.
Hoppas hon är mätt nu, men det såg ut som att hon hade kunnat äta lite till. Matvrak! ;) Men det är bra att hon äter. Vart jättearg när jag var för seg med att mata henne. Sötnos!
Så här ser man ut när man äter...



Och sen tackar man för maten...



Hon har till och med mat i näsan! Ha ha... Man ska ju äta lite med händerna också sen måste jag ju suga på tummen mitt i allt när mamma är för seg med skeden! ;)

Natalie

Natalie har börjat lägga sig på sida. Har iofs gjort det ett tag nu. Sover alltid på sida med näsan in i spjälskyddet.
Imorse låg hon i sitt babygym och vred sig runt.
Tror att hon tycker att det är roligt när hon kan röra lite mera på sig.
La henne på mage först. Men efter ett tag lessna hon så då vände jag över henne på rygg.
Hon låg och titta på tv och jollra för sig själv.
Efter en stund hittade jag henne så här:



9.41 hade hon vridit runt 1/4 varv



9.45 låg hon så här...



10.05 hade hon lyckats vrida på sig ännu mera och blivit jättearg. ;)
"Nu har jag lessna på det här mamma! Kan du inte ta upp mig nu?"



Saknad!

Jag saknar min Magnus! Han är så nära men ibland känns det som att han är så långt bort ifrån mig. Vart tog du vägen älskling? Saknar dig och din närhet!!!
Jag älskar dig Magnus!!! ♥

Grattis Norge!

Idag för 10 år sen skulle min lillebror ha kommit. Men mamma ville inte att han skulle komma på Norges nationaldag och dessutom fyller våran morbrors sambo år idag (Grattis Annika) så hon satte igång med barnafödandet en dag tidigare. Tänk att han redan är 10 år. Kommer ihåg när mamma sa att jag skulle få ett till syskon. Va hemma hos Eve i Björnäs då...
Står väl inte på förs Natalie är 10 år också!

Hon har sovit jättebra inatt. Somnade vid 20.15 och sov till 5.20, åt mat och sov sen till 8.45. Underbart!
Gav henne gröt + ersättning igår kväll så hon kanske står sig bra på det. Får prova igen. Kan ju ha vart bara en trött tjej också, men vi hoppas att det fortsätter.

Helgen

Nu va det ett bra tag sen som jag skrev nåt här. Har knappt varit hemma så jag har inte varit ut på datorn på flera dar. Men jag kan ju resumera helgen som varit...

I torsdags va ju syrran här. Vi spelade lite monopol på kvällningen. Vart ganska sent så vi la oss efter att syrran hade blivit bankrutt... ;) Magnus vann. Turgubbe!

På fredagen satt jag, syrran och Natalie och mös lite på förmiddagen. Sen skjutsade jag hem syrran och jag och Natalie åkte och hämtade upp Sofie och Elsa. Vi hade bestämt oss för att åka ut till Åby och hälsa på Hanna och Algot. Micke va också hemma så då fick han också vara med i sällskapet.
Hanna bjöd på kaffe och en mycket god äppelpaj med marsansås. Va väldigt trevligt! Kul att träffa dom. Va ett tag sen. Fick en dreggelhakklapp av dom till Natalie. En mörkrosa med gamla bilar på. Jättefin va den! Tack så mycket!
Vid 16 va vi tvugna att åka hemåt. Jag skulle vara i Öregrund kl 18 och va tvungen att stanna till hemma och byta om och äta lite innan.
Magnus åkte också me till Öregrund.Han och Natalie släppte av mig vid sporthallen. Skulle på ett zumba fitness pass. Det va så sjukt roligt! Önskar att det fanns nån som ville ta tag i och fixa ihop några såna pass i veckan.
Det va inte så mycket kondition men man vart helsvettig och man kände verkligen att man rörde på hela kroppen.
Jag har ju problem med mina knän och me ryggen så efter ett halvt Friskispass skriker min kropp rakt ut, men nu kände jag ingenting i stort sett. Så det va en väldigt skonsam träning. Åhh... Jag älskar det! Vill köpa hem det nu, men frågan är om man tar sig tid till det hemma.
Efter passet va vi hem till Johan och Camilla och prata massa skit och åt lite smörgåsar. Mycket trevligt! Borde ses oftare...
Vi kom väl hem vid 23 tror jag. Då vart det en snabbdusch och sen raka vägen i säng.

Igår sov jag och natalie till 8.30. Då kom Magnus hem.  Han va uppe tidigt för dom skulle skjuta för en kille som fyllde 40. Så vid 6 på morgonen va dom där och sprängde lite dynamit. Galet! Hoppas dom inte gör så när Magnus fyller 30 nu i sommar. ;)
På förmiddagen åkte vi till Öregrund. Magnus farmor fyllde 96 så vi va och hälsade på henne. Hon va så fin! Har inte träffat henne förr så det va jättekul. Hon pratar inte så mycket och ibland är hon inte me så mycket heller. Men när fikat kom upp så vaknade hon till, och när hon fick se Natalie så sken hon upp som en sol. Söta lilla Astrid! Hon och Natalie fann varandra tror jag. Dom kände på och pratade med varandra. Va så roligt att se. Tror att Natalie livade upp hennes vardag lite. Magnus frågade om hon kom ihåg när hon hade så där små barn. Då log hon, skakade lite på huvudet och sa "USCH"! Ha ha... Hade hon inga snälla barn tro. ;)
Vi kommer nog att åka dit lite mera nu. Vi måste det. Man vet ju inte hur länge hon stannar med oss. Så får hon gosa lite med Natalie också.

Efter 96-års kalaset så åkte vi till nästa kalas. Thomas fyllde ju som sagt 40 så det vart 40-års fest.
Minglade lite och sen samlades vi alla för att hälsas välkomna. Kerstin pratade lite och hade skrivit ett grattistal till Thomas. Jättefint! Men hon avslutade det hela med att fråga om han ville gifta sig med henne. Det ville han ju såklart så det vart bröllop mitt i alltihopa. Shit, va dom lura oss alla! Va nog ingen som visste, alla bara stod och gapade. Så då vart det helt plötsligt 40-års fest/bröllopsfest.
God grillad mat, massa goda pajer till efterrätt och trevligt sällskap.
Vi åkte hem vid 1. Då va vi trötta. Natalie somnade väl vid 23 tror jag. Hon va så duktig. Gick runt med tant Anna och minglade lite och va så där glad som hon alltid är. Tror hon charmade dom flesta...

Duktig har hon varit inatt också.
Hon åt lite mat och somnade vid 2-2.30. Sen vaknade hon vid 7.40 och va hungrig. Fick mat och somnade om till 10.30. Tack gumman för att du sover så duktigt när mamma och pappa är trötta.
Magnus och Natalie sov på soffan en stund på förmiddagen också. Tröttisar! Pappa va nog lite bakis också... ;) Fast han va väldigt lugn och inte drack så mycket. Börjar väl bli gammal kanske. Ha ha...

Nu på eftermiddagen har vi varit och grattat min lillebror som fyller 10 år idag.
Han fick ett idolkaraoke spel av oss. (han älskar att sjunga) Plockade upp det ganska fort och försökte sig på att sjunga. Va nog lite svåra sånger, mest på engelska, men han lär sig nog snabbt...

Nu ska jag gå och göra lite mat.

Tjing!

Dragläge

Har övningskört lite me syrran här på gården nu på dan. Vi har övat dragläge, start och stopp samt att försöka lära sig vart bilen är nånstans. Hur bred den är och hur lång den är. Gick väl ganska bra tycker jag. Men så fort hon tyckte att hon kunde det där med dragläge eller när hon vart nervös så fick hon motorstopp. Så då va det bara att andas lite och börja om från början. Fick köra mot en pinne också så hon fick lära sig vart bilen tog slut. Skulle köra så nära som möjligt utan att köra på pinnen. I början stanna hon typ 1-2 meter innan, men när hon trodde att hon kunde ja då körde hon på pinnen istället. KONCENTRATION!!!!
Men får vi hålla på lite mera ska hon väl kunna ta sitt körkort om nåt år. Kostar ju lite också och hon är ju inte den som spar på sina pengar direkt. 

Natalie har som vanligt ätit en massa och sovit ännu mera...
Hon fick lite mera gröt mitt på dan. Hon verkligen älskar gröten. Sen fick hon smaka lite banan också. Va inte lika gott som gröten, men lite gick det ner i alla fall.

Nu har vi ätit lite middag. Gott som bara den. Älsklingen gjorde iordning fetaostfyllda köttfärsbiffar, potatis och svampsås. Smarrigt!!!

Får se va som händer nu på kvällen. Kanske ska försöka övertala dom att spela monopol. Tycker att det är ett himla roligt spel. Har jag alltid tyckt.

Konstigt ord

Hittade just ett konstigt ord.
Vi har disskutioner här hemma om hur det uttalas. Nån som vill hjälpa till?
Ordet är POTTASKA

Grattis!

Vi säger idag GRATTIS till Natalies kusin Jenny som fyller 17 år idag.


4 månader

Kan inte riktigt fatta att Natalie blir 4 månader idag.
Stora tjejen!
Hon kom ju nyss...

Grattis älskling!!!



Mamma och pappa älskar dig!
Du är vårat ALLT!!! ♥

Inlägg nr 100

Oj! Tänk att jag nu har skrivit 100 inlägg. Jag som knappt trodde att jag skulle få ihop 10. ;)
Har ju bloggat i 1 månad nu och har väl inte så jättemycket besökare men några är det som verkar vara intresserade av vad vi gör på dagarna. Jättekul! Ni får gärna ge en kommentar när ni är inne och läser också. Är kul att få lite respons på det man skriver.

Inatt vaknade Natalie 3.45. Verkar som hon fått in rutinen att vakna vid 4. Har ju börjat hoppa över vaknandet vid 1. Klagar inte kan jag säga. Skönt att hon sover lite längre. Får vi i henne lite mera mat på kvällen så kanske hon kan sova hela natten snart. Hoppas hoppas...
Hon fick i alla fall mat där vid 4 och somnade om rätt fort. Vaknade igen vid 6 och var hyperpigg!
Så det var bara för mamma och pappa att vakna. Vi tog upp henne till våran säng coh satt och pratade och skrattade.
Sen gick Magnus och Natalie upp. Magnus sa att jag fick sova lite längre så jag tog tillfället att ta en liten sovmorgon. Tack älskling! Han och Natalie klädde på sig och sen åkte dom och lämnade ett däck i Nuttö. Han hade fått punka på grävmaskinen så det skulle lagas nu över helgen. (Gubben på däckverkstan ringde igår kväll och frågade varför han inte lämnat in däcket. Så dom lämna som sagt det i morse och vid 10 ringde gubben igen och sa att det va klart. Snacka om bra service! Tänk om alla va sådär mot sina kunder.)
När dom kom hem sov jag fortfarande. Hörde dom inte ens. Men dom hade ätit lite gröt. Natalie hade ätit upp hela portionen och gapade stort varje gång skeden kom. Magnus hann knappt me sa han. Så kanske att vi kan börja ge henne lite mat nu också. Verkar ju vara klar med motoriken i munnen. Helena på bvc sa att man kunde få vänta några månader till pga det. Verkade inte tycka att vi skulle börja redan nu. Men gillar Natalie det så är det väl ok anser jag. Dietisten var i alla fall positiv till att börja lite smått nu, så jag tror att vi gör så. Svårt att veta hur mycket hon ska äta bara. Men man får väl ge henne tills hon inte vill ha mera helt enkelt, så får vi se hur mycket det blir.
Nu har hon sovit en stund. Kommer nog att vakna snart. Magnus är och hämtar däcket och så hämtar han upp syrran samtidigt. Hon ska vara här tills imorgon. Hon ville umgås lite me oss nu när hon ändå va ledig. Tror att det mest är Natalie hon vill umgås med, men så är ju alla nu. Alla vill träffa henne och jag och Magnus kommer liksom som ett bihang. ;)
Får se vad vi hittar på idag. Kanske kan göra lite nytta nu när vi har "barnvakt"! Hi hi....

Mat

Är lite stolt över min lilla tjej just nu.
Hon har ätit upp en hel smakportion gröt. Hon har annars inte ens ätit en tredjedel. Bara spottat ut. Men nu gapa hon stort och svalde gröten. Vart inte mycke spill alls.
Va så söt när jag skulle stoppa in skeden i munnen. Då löft hon upp huvet och drog upp benen och sen gapa hon efter skeden. Sötnöt!
Efter det har hon ätit 120 i flaskan också. Brukar äta 120-150 varje gång. Jag vet att det kanske är lite, men hon vill inte ha mera. I hennes ålder ska dom (enligt måttabellen) äta 135-200 ml 4-5 gånger/dag.
Natalie äter 120-150 ca 7-8 gånger/dag. Så hon borde ju få i sig så det räcker iaf. Även om hon inte äter så mycke varje gång. Äter oftare istället. Vet inte hur jag ska få henne att äta mera. Har försökt, men hon ligger bara och spottar ut så då ger jag upp.


Säljes!

Snart är våran katt Meduza billig! Är så less på allt skit som hon tar in. Nu la hon en sork i badrummet. Igår blodade hon ner ena badrumsmattan me en råtta. Får tvätta dom där mattorna mest hela tiden.
Hur får man henne att sluta ta in skiten?  Blir vansinnig snart!!! 

Matsedel

Fick just ett mail och då ramla poletten ner. Det var ju där jag fick veckomatlistor med tillhörande inköpslista.
Nästa vecka kör vi nog från den!
YES!!!


Morgonen

Natalie vaknade första gången vid 3.45 i morse. Duktig tjej! Bytte blöja, åt mat och somnade om till kl 7. Då va hon hur pigg som helst. Tyvärr va inte hennes mamma lika pigg. Gav henne mat och sen la jag henne bredvid mig i sängen i hopp om att hon skulle somna om. Hon låg och jollra och jag småslumra lite, men tillslut somna hon också och vi sov till 9.
Då ringde vi pappsen och sa godmorgon. Sen gick vi och bytte blöja och åt frukost. Först Natalie och sen mamma.
Hon va jätteduktig och låg på mage och jollra hela tiden som jag åt frukost.

Efter det har hon sovit en stund, ätit mera mat, jag har bakat lite, tvättat och hängt ut tvätten. Natalie gillade verkligen inte att hänga tvätt idag. Hade henne i bärselet och hon skrek mest hela tiden. Vet inte som det var solen, blåsten eller bara ren ovilja som gjorde henne ledsen.
Har varit lite kinkig nu också. Vet inte va som är fel. Hon brukar ju alltid vara så glad. Ont i magen eller tänder kanske...

Ska gå en promenad sen tror jag. Va så skönt ute och så kan Natalie sova ute i vagnen!

Vet ni...
Magnus ska vara ledig i 4 dar sen. Fråga honom igår om han skulle jobba nåt i helgen. Men då sa han att han hade lejt bort sopkörningen och hade tänkt vara ledig hela helgen och umgås me oss. LYCKA!!!
Vi ska få umgås me våran pappa! Jiiiiihooooooo!!!!!!!!!!!!!


Grattis!

Till Ann-Sofie, Kerstin och Patrik som fyller år idag!

Grattis!

Grattis till älskade Julia som fyller år idag!

Just ja...

Hade ju tänkt lägga in en bild igår på hur Natalie såg ut när jag sa att vi skulle åka till tant Anna.
Så jäkla söt!



Vet dock inte va hon mena med den minen. Om hon ville åka eller inte...

Tisdag

I natt vaknade jag av att det va en liten tjej som låg och skrattade för sig själv. Underbart sätt att vakna på. Tyvärr va ju klockan bara 2.45. Provade att ge henne nappen några gånger i hopp om att hon skulle somna om, men hon va klarvaken så det var bara att ge upp. Gav henne mat så somnade hon efter en stund. Från klockan 5.30 höll hon på att böka som sjutton.Låg och vände och vred på sig och armarna och benen for runt som på en väderkvarn. Täcket flög av mest hela tiden så det la jag på henne X antal gånger. Jag vaknade till en sväng (kollade aldrig på klockan) och då låg hon på sida med armen utanför spjälorna.
Vid 7.40 vaknade vi ordentligt. Då hade hon både armen och benet utanför sängen. Ha ha.. Hon är helt vild!

Vi gick upp och åt frukost och klädde på oss och gjorde oss redo för avfärd mot Öregrund.



Nattis i bilen...
Hon sitter alltid som en liten korv. Helt ihoptryckt! Sötnos! ;)

Hade bokat in en date med "tant" Anna. (Det är Magnus kusin och är egentligen ingen tant. Bara ett namn vi säger till Natalie så hon vet vem vi pratar om. Vart jobbbigt att säga pappas kusin Anna så tant Anna lät bättre. Hon är typ 35, men det va hon själv som kom på det och vi va inte sena med att hänga på!)
När vi kom dit satt Natalies faster Mervi och Maria där. Dom skulle åka till Thun´s, men antar att dom stannade till för att få se/träffa Natalie en snabbis innan.
När dom hade åkt klädde jag, Natalie och Anna på oss och gick ut. Va ju så himla fint väder.
Vi tog oss en promenad. Träffade på Magnus och Annas faster. Hon har öppnat en ny butik i Öregrund så vi kikade in och sa hej. Jag har aldrig träffat henne tidigare så det va kul att få se ett ansikte. Har ju bara hört hennes namn tidigare.
Efter visiten gick vi till brandstationen. Anna skulle hämta lite saker. Precis bredvid höll pensionärerna på att spela boule.



Dom va hur många som helst, men fick inte me alla på bild. Va så utspridda.
Kanske är det man ska satsa på om 37 år när man går i pension... ;)

Gick sen ner mot vattnet och runt Anytec för att sedan gå ner mot torget och käka lunch på Briggen. Gick och kikade lite på alla nybygda (och gamla) fina hus som fanns längs vägen. Tycker om att smygkika lite hur andra har det. Får lite idéer om hur man själv vill ha det.
Natalie vart hungrig på vägen också så vi stannade till på en bergklack i solen så hon fick äta lite. Mysigt!
Efter en god lunch som Anna bjöd på (Tack Anna!) var det dax för oss att åka. Både Anna och vi skulle va i Östhammar vid 13.
Vi hade tid hos dietisten och Anna skulle på utbildning.

Gick bra hos dietisten. Gjorde bara en uppföljning på hur det går och så bokade vi en ny tid om 1 månad.

(Råkade just publicera fast jag skulle sätta in en bild. Snacka om snurrig. Men som tur är så är det ju bara att fortsätta skriva!)

När vi kom hem fick Natalie sitta i sin favorit stol, gåstolen, medans jag plockade lite i köket.



Först måste man försöka ta alla sakerna...



... och sen åker dom in i munnen! ;)

Jag vet att hon egentligen är lite för liten att sitta i sån här, men hon verkligen älskar den. Hon vill ju vara upprätt mest hela tiden och i den här kan hon ju vara det alldeles själv. Men Helena på bvc sa att hon inte fick sitta i den så mycket och att hon måste ligga på golvet också. Annars lär hon sig aldrig att krypa. Självklart ligger vi på golvet, men det är bra mycket roligare att komma upp!

Nu på kvällen har vi inte gjort så mycket. Magnus har hållt på med bokföring och jag och Natalie har kollat på tv och busat lite.
Hon har varit väldigt trött sen vi kom hem och har tagit små powernaps titt som tätt.
Vid 20 fick hon sitt nattmål och fick sen lägga sig i sin säng. Låg och jollra till 21 typ. Skitunge!
Nu sover hon iaf och det gör även Magnus. Till och med katterna har gått och lagt sig. Meduza ligger i badrummet och Felix ligger i min säng, så nu får jag väl gå och göra honom sällskap.

Natti natti


Städa

Vi skulle ev få lite besök senare idag så nu måste jag försöka röja undan lite här hemma. Ser för jävligt ut i vanlig ordning.
Skriver mer om våran dag senare.

Måndag

I natt började Natalie vakna vid 1.15. Snabb som en vessla gav jag henne nappen i hopp om att hon skulle somna om. Hon låg och böka en lång stund men sen somnade hon faktiskt om. Äntligen skulle jag få somna om. Ha ha.. Trodde jag ja! Då började Felix att hosta. Han låg bredvid mig i sängen så jag puttade ner honom på golvet ifall att han skulle kräkas. Han hostade och hostade och till slut lät det som han inte fick nå luft. Svårt att förklara, men han hostade tystare och tystare och till slut lät det som en sista liten hostning innan han dog. Jättehemskt var det. Var tvungen att kolla om han hade fallit ihop gå golvet eller om han levde fortfarande. Såg honom inte i sovrummet längre så jag antog att han gått ut.
Försökte somna om ganska skärrad.
Vaknade igen vid 4.15. Då ville Natalie ha mat så det fick hon och sen somnade hon igen. Såg då att Felix låg i soffan i vardagsrummet. Försökte se om han andades. Va löjlig man är. Satt och tänkte va jag skulle göra om jag hade vaknat på morgonen och Felix hade dött. Skulle verkligen få panik! Kom fram till att jag hade ringt till Magnus så han fick komma hem. Skulle inte kunna ta i katten tror jag. Usch, hemska tanke!

Vi gick upp och åt frukost vid 7. Bytte blöja, klädde på oss och gjorde oss redo för att åka ner till Österby.
Skulle ner till Kyrkis och väga.
Hämtade upp Sofie och Elsa också. Dom hade tänkt gå ner men det regnade så då tyckte jag att dom kunde få åka bil me oss.
Natalie väger nu 5705 g och är fortfarande 61,5 cm lång. Har inte växt på längden på 3 veckor nu... Men det gör inget. Min lilla bebis behöver inte bli större! :)

Efter kyrkis åkte jag & Natalie, Sofie & Elsa och Amalia & Majja till hembageriet och fikade lite / åt lunch. Efter lunchen sa vi hejdå till Amalia och Majja och vi andra tog en tripp till SeKunden. Sofie hade inte varit där. Dom hade fått in lite nytt sen sist jag va dit så idag handlade jag för 100 kr. Fick då 1 jacka, 1 klänning och 2 par byxor. Natalie har ju växt ur alla sina byxor snart. Dom har blivit alldeles för korta i benen. Måste verkligen köpa flera.
Sen skjutsade vi hem Sofie och Elsa och jag och Natalie åkte hem till mamma/mormor.
Började med att väcka morbror Markus som låg och sov. Tyckte ju att Natalie kunde väsnas lite när vi skulle väcka honom men hon va tyst som en mus.
Efter att ha gosat me Markus åt hon lite mat och sen somnade hon en stund. Pratade, skrattade och gosade sen med sin mormor och morbror Martin en sväng innan vi åkte hem.
Skulle ju åka till min farmor idag igen men jag orkade verkligen inte. Har varit seg hela dan och haft lite ont i huvet. Får åka dit nån annan dag.

När vi kom hem sov Natalie i bilstolen. Ville inte vakna! Jag satte mig vid datorn en snabbis och sen började jag me maten. Ville överraska Magnus med att ha maten klar när han kom hem. Självklart vaknade Natalie mitt i matlagningen och va väldans grinig. Ville inte ligga i babygymmet, inte sitta i babysittern och inte sitta i gåstolen så jag fick bära på henne. Vart lite jobbigt/svårt att röra i maten och skära ost med henne i famnen, men det gick
Vart bandpasta med gorgonzola sås med bacon och smörstekta champinjoner i. Brukar bli ganska gott men idag tyckte jag inte att det smakade nånting. Tråkigt!

Funderar på att gå ut och pyssla lite i trädgården nu. Fick lite lust till det. Men skulle nog behöva pyssla lite här inne också. Typ städa och måla...

Söndag kväll

Vart 1700 kr fattigare efter visiten på Coop. Fick me oss 4 proppfulla pappkassar hem. Men nu borde vi ha lite grejor hemma så vi klarar oss en stund. Köpte en del saker som man inte köper så ofta och lite storpack så nästa gång vi handlar lär det bli bra mycket billigare. (hoppas jag!)
Natalie är så duktig när man går i affärer. Idag satt hon bara i sin bilstol och kollade runt lite på allt som fanns överallt. Sa inte ett ljud, varken i bilen eller inne på Coop. Tar ju ändå en stund att gå där inne och handla.

Som ni såg i förra inlägget åt vi plankstek till middag idag. Gott som tusan. Tyvärr va vinet inte lika gott så jag gick över till mjölk på slutet. Jag verkligen älskar mjölk! Kan dricka hur mycket som helst. Minst 1 liter om dan dricker jag iaf. Vi skulle nog behöva skaffa oss en ko eller två... ;)

Efter middagen så har Natalie tagit ett bad, ätit nattmaten, jag har duschat och Natalie har somnat. Va jättegnällig efter badet. Har inte bajsat idag så kan va magen som spökar. Men sen va hon nog ganska trött för hon somnade på en gång när hon la sig i sängen.

Nu ska jag gå och krama på min älskling som ligger i soffan och kollar på Wallander.

Natti natti!


Söndagsmiddag... Plankstek och ett glas rö...

dsc00282 (MMS)

Söndagsmiddag... Plankstek och ett glas rött! ;)


Söndag

Usch va veckorna går fort! Den här vackan är ju redan slut nu...

Igår va jag och Natalie ner till Österby en sväng på ballonglördagen. Vi hämtade upp Sofie och Elsa och tog en promenad upp till bruket. Va ganska mycket folk där. Tyvärr va det inte så mycket som lockade att titta på och kallt va det så vi va inte där så länge. När vi va på väg hem ringde Magnus och frågade om han skulle komma ner. Men det va ju lite onödigt eftersom vi skulle åka hem precis.
Vi hann inte me att åka till Östhammar heller så vi va hemma resten av dan och kvällen sen.

Vi 17 tiden fick vi besök. Då kom mitt söta lilla gudbarn Adam och hans mamma Jill. Mycket trevligt! Adam har ju börja gått nu och det va så himla konstigt att se honom så. Han blev ju så himla stor direkt. Han är ett riktigt litet charmtroll! :)

Natalie gick och la sig vid 20 tiden, Magnus vid 22 och jag 23. Satt uppe och kollade på buskis.
Lillfisen vaknade 1.30 och då bytte vi blöja, åt mat och somnade om. Ända till kl 4.40 då hon inte va på direkt bra humör. Skrek som tusan så hon fick mera mat och sen somnade hon. Matvrak!
Sen höll hon på och böka hela morgonen fram till 7.30. Då vaknade hon ordentligt. Eftersom jag inte kan sova när hon bökar så och måste ge hennen nappen x antal gånger så bad jag Magnus att gå upp me henne. Jag va ganska trött kan jag säga. Han va snäll och gjorde de så jag fick somna om. Vaknade till vid 10 och tänkte gå upp, men nästa gång jag tittade på klockan så va hon 11.30. Då kom Magnus och Natalie och väckte mig. Måste ha somnat om där vid 10 fast jag kände mig så pigg.
Vi låg i sängen och pratade och gosade en sväng sen gick vi upp och åt "frukost". Lite sent att äta frukost kl 12 men ibland blir det så.

Nu har jag planerat matlistan inför nästa vecka och skrivit en inköpslista.
Ska åka till Coop i Östhammar och handla senare idag. Vi småhandlar ju så mycket och det blir ruskigt dyrt så nu måste vi börja tänka om igen. Börjar med att veckohandla varje söndag tänkte vi. Då har man ju mat och sånt för hela veckan. Månadshandlade förr men efter vi köpte huset har det inte blivit så mycke av det dumt nog. Men nu gör vi ett litet försök igen.
Jag hatar verkligen att planera mat. Jag är ju aldrig sugen på nåt!
Hittade en sida på internet för ett tag sen där det fanns en veckomatsedel med tillhörande inköpslista. Verkade skitbra! Tyvärr kommer jag ju inte ihåg va det va för sida. Har försökt att leta lite men inte hittat den. Klantskalle!!! Minnet är bra men kort.

Hund

Jag är så sugen på att skaffa hund. Vi har pratat om det väldigt länge. Men vi har inte tyckt att vi har varit hemma så pass mycket så vi har kunnat skaffa nån. Men nu går ju jag hemma och vi lär ju garanterat vara hemma mera sen  också även om jag börjar jobba.
Jag och Katarina pratade om hundar när vi va ut och gick så då väcktes mitt intresse till liv igen.
Har ju alltid velat ha en Berner Sennen men det lär nog förbli en dröm.
Nu är jag inne på Labrador. (Tack för tipset Katarina!!!)
Har suttit och kikat runt lite på nätet och hittat några valpar som kan passa, och som dessutom snart är leveransklara. Vore ju mysigt att ha en liten valp springa här hemma i sommar.

Tänk att få ha en sån här söting springa runt på gården...



En svart hane vill jag ha!!!

Nu ska jag bara förhandla med Magnus. Men han verkar också tycka om Labrador så det kanske inte blir allt för svårt hoppas jag. Man kan ju jaga lite me den. ;)

Natalie har precis fått smaka lite gröt. V...

dsc00281 (MMS)

Natalie har precis fått smaka lite gröt. Verkade inte vara allt för tokigt. Så det kan vi absolut fortsätta me. Dom va snälla på konsum när jag va dit me den förra gröten som va gammal. Fick såklart en ny förpackning + en extra som kompensation. Tack för det! Dom tittade inte ens på kvittot. Eftersom hon verkade gilla det så gör det ju ingenting att vi har 2 förpackningar hemma. Lär väl gå åt. Och dom här gick inte ut ur datumet förs 2011 nångång... Så innan dess borde dom va slut.


Natten

Det var ingen fara i natt. Hon lät sin mamma sova.
Vaknade vid 1 och då gav jag henne nappen så somna hon om. Sen vaknade hon 3.30 och då gick vi upp och bytte blöja och sen åt vi lite mat.
Hon va så himla söt när hon åt i natt/morse. Hon har kommit på att hon ska hålla i flaskan när hon äter så i natt/morse låg hon och höll i med båda händerna och så låg hon och "trumma" med ena långfingret. Såg så himla roligt ut. Sötnos! :)
Efter maten la hon sig i sin säng igen (eller jag la henne där. Kan ju inte riktigt gå själv än!) och somnade om. Sov sen till 7.30.
Magnus åkte vid 5 i morse. Skulle ju köra dom där jävla soporna.
Pratade med honom vid 8 och då va han tillbaka på tippen i Hökhuvud. Tyvärr visste han inte om han va tvungen att köra ett lass till. Han skulle höra av sig så fort han visste. Har dock inte hört nåt än, men eftersom han inte kommit hem så antar jag att han fick åka en vända till.
Vi pratade lite om att han va borta så mycket också. Han ville inte heller ha det så och skulle väl fundera lite på jobbfronten. I helgen ville han iaf vara med oss. Hoppas det blir så.
Det är ju ballonglördag i Österby och stadsloppet i Östhammar idag så det blir väl kankse att vi åker ut på nåt av det. Kanske både och om vi hinner. Får se när Magnus kommer hem och vad vi är på för humör.

Natalie sover iaf nu. Hon har blivit så duktig. Behöver bara lägga ner henne i sängen och så ligger hon och jollrar en stund och sen somnar hon. Ibland somnar hon nästan direkt. Bara slår igen ögonen. Har börjat att säga godnatt och ge henne en puss när jag lägger ner henne och hon ska sova. Verkar som hon har börjat förstått att man ska sova då.



Så här glad är man när man ligger i sin säng! :)
Hon älskar sin sängmobil. Skrattar hur mycket som helst när figurerna snurrar runt runt.

Natalie sitter och kollar på Händige Manny...

dsc00276 (MMS)

Natalie sitter och kollar på Händige Manny. Verkar väldigt intressant! ;) Meduza sitter och vaktar Natalie så länge.


Nu ligger jag i sängen... Kul att gå och...

Nu ligger jag i sängen... Kul att gå och lägga sig vid 22 en fredagkväll. Men va gör man inte. Magnus och Natalie sover redan och det är så himla tråkigt att sitta uppe själv. Fanns inge roligt på tvn heller. Eftersom Natalie varit gnällig precis hela dan kanske det är bra att lägga sig tidigt också, ifall hon får för sig att vara vaken inatt. Stackarn! Hon måste ha ont nånstans för så här brukar hon aldrig vara. Hade ingen feber iaf. Kollade innan hon gick och la sig. Magen eller öronen är väl det jag kan komma på som kan göra ont. Hon har bajsat 2 gånger idag så det är möjligt att det är magen som spökar. Nu snarkas det för fullt här i mitt öra. Fick ju ha honom som sällskap i nästan 4 timmar iaf. :) Nej, nu ska jag krama kudden och gosa lite me Meduza som ligger här på mig. Tur att nån är kelig! Natti natti


Grinigt

Natalie har varit jättegnällig nu på dan. Ingenting är bra och det är verkligen inte likt henne. Vi har bytit blöja, försökt äta, gått runt här hemma och försökt ha lite kul me gymmet. Men ingenting dög. Nu bajsade hon för en stund sen och då trodde jag att det skulle ge sig. Men inte... Har lagt ner henne i sängen nu och hoppas på att hon somnar. Skriker iaf inte längre så kanske va hon trött efter allt bråkande.
Jag börjar också bli lite trött. Är lite jobbigt att ha en skrikande bebis hemma!
Har försökt fråga när Magnus kommer hem men får aldrig nån tid. Sen har jag bara fått till svar.
Han slutar ju kl 13 på fredagarna nu. Jätteskönt tyckte jag. Då kommer han hem tidigt och umgås me oss. Ha ha... Knappast! Då har han massa annat att göra och så tar han på sig andra jobb. Så vi får allt va hemma själva nu me. Sen han fick CE-kortet ringer dom varje helg och vill att han ska köra sopor till Uppsala. Inte kan han säga nej heller. När ska han umgås me oss då? Vem fan körde sopor när han inte hade körkort? Måste dom ringa honom hela tiden? Nån annan jävel kan väl jobba nån gång. Spelar ingen roll va det är så ringer dom till honom. Dom vet väl att han alltid är snäll och ställer upp. Men hans familj behöver honom också!!!

Börjar bli lite upprörd kännner jag!
Nu har Natalie somnat så hon va nog trött. Funderar på att göra detsamma...


Gröt

Va sur jag blir! Tänkte att jag skulle prova ge Natalie lite gröt nu. Tog fram paketet som jag köpte förra veckan.
Av nån anledning kolla jag på datumet. Då gick den ut 16/1 2010. Va faaan!!! Köpte den ju för en vecka sen. Ska kolla om jag har kvittot kvar, så ska jag gå tillbaka me den. Hade det varit nyligen den gått ut hade jag inte brytt mig men nu va det nästan 5 månader sen. Bra koll dom har på sina varor i butiken!!!!

Bebis

GRATTIS till Jessica och Jonas som fått en liten Hugo!!!

Gårdagen

Först va vi på föräldragruppen och hade babymassage. Det va hemskt mysigt. Tyvärr lessnade de flesta barnen och skrek en del. Men vi försökte koncentrera oss på vad vi skulle göra och det gick bra. Natalie va den enda som inte lessnade och skrek. Inte ens efteråt. Hon va så nöjd och glad. Tyckte nog att det va ganska skönt. Vi är ju vana med att smörja in oss (pga hennes torra hud) så beröring är hon ju van vid. Kanske inte är alla barn som är det. Sen fanns det ju så mycket att titta på. Hon va så duktig min lilla tjej!

Efter massagen åkte vi till mitt jobb. Eftersom det va lunchdax (12.00) för halva gänget som jobba så passade jag också på att äta lite. Natalie fick så klart också lite lunch.
Pratade lite me dom som jobba. Saknar dom faktiskt! Vill nog börja jobba lite snart.
Sen gick vi och köpte blommor till farmor. Catrin fick fria händer. Hon är så jäkla duktig! Ni får se resultatet längre ner. Så en bukett och 4 triss lotter till farmor. Hade tänkt att ge henne nåt paket, men va sjutton ger man till en som fyller 90!? Hon har väl allt hon behöver.
Innan Catrin svängde ihop våran bukett så kom hon ut med en annan jättefin. En stor och en liten. Va till nå bröllop trodde jag, till bruden och tärnan. Hon visade den för Natalie som sken upp som en sol. Kanske förstod va buketten va till. Catrin höll upp den ordentligt framför mig och jag smygtittade till lite på kortet. Till Natalie med familj stod det. Då ramla poletten ner. Oj! Den va till oss!!! Jag vart nästan tårögd. Va så himla fin!






Det är en mor/dotter bukett som sitter ihop med varandra.
"Till Natalie med familj från personalen på ICA Örbyhus" står det på kortet.
Har jag inte världens bästa arbetskamrater-/plats så säg!

Henkan fick hjälpa mig ut till bilen sen. Fick ju liksom inte me mig ett barn, en skötväska och 2 stora buketter med blommor själv.

Väl hemma hos farmor va det massa folk. Söta galma tanter som satt och prata. Några äldre släktingar också. Kan säga att medelåldern va bra nog hög! Förutom jag och Natalie så va väl den yngsta strax över 50. Va väl kanske 4 som inte hade fyllt 60 och sen va nog resten över 75.
Alla skulle ju hälsa på Natalie såklart och hon va så glad som vanligt. Vissa av tanterna fick till och med hålla i henne och det tyckte dom nog va väldigt roligt. Är nog inte ofta dom får se så där små barn.
Vid 16.30-17 så gick alla hem så då vart det generationsbyte. Då kom mina 3 kusiner. Andreas med sin familj Maria, Paula och Nelly, Stefan och Viktor. Va jättekul att träffa dom. Vi ses och hörs ju typ aldrig. Va minst 3 år sen sist kom vi fram till. Natalie låg på golvet och pratade med sina sysslingar Paula och Nelly. Dom va så gulliga med henne. Gav henne leksaker och pratade och gosade. Natalie satt i deras knä också.



Här sitter hon med Paula.
När hon satt med Nelly hann jag inte fram med kameran innan hon hann börja gråta. Men det gick över direkt när hon fick komma upp.
Efter att ha ätit smörgåstårta, jordgubbar och blåbär med grädde, bullar, kakor och tårta va man ganska mätt kan jag säga. Vi hjälpte alla till att duka av och min stackars faster Inger stod vid disken mest hela tiden. Tanten har ju ingen diskmasin och mycket disk va det!
Vi hjälpte också farmor med att ställa tillbaka alla möbler och saker som hade blivit flyttade.
Innan vi skulle åka hem så ställde vi fram alla blommor farmor hade fått, och så satte vi farmor mitt i allt.
Hon ville ju gärna se hur mycket fint hon hade fått också.



Söta farmor!!!



Här sitter hon med buketten som hon fick av oss.



Våran bukett...
Farmor vart så glad för den. Sa flera gånger att det va bland dom finaste blommor hon nånsin hade fått och absolut de finaste hon hade fått idag! (igår) Catrin kan hon!!!

Vid 20.00 va det dax för oss alla att åka hem.
Natalies mormor slutade jobba kl 19.15 så vi plockade upp henne på vägen så slapp hon åka buss hem.
Farmor bor ju på vädergatorna så de var ju ingen omväg att köra förbi Gränby och plocka upp henne. Vi åker ju ändå förbi.
Va hemma vid 21. Dödstrött! Hade till och med värk i benen kände jag när jag la mig i sängen.
Natalie va så duktig hela dagen. Hon va pigg och glad och enda gången hon va lite kinkig va vid 18 tiden men då va hon trött stackarn. Somnade i min famn ganska fort. Hade ju knappt sovit på hela dan. Förstår inte att hon orkade. Jag va ju helt slut!
Hon är så duktig min lilla ängel!!!

OMG!!!

Va vi har sovit inatt.
Vi somnade mellan 22-22.30 nånting och sen sov min lilla ängel ända till kl 4.40. Sa godmorgon till pappa som gick upp 4.45, åt mat och hann somna igen innan kl hade slagit 5. Helt otroligt! Sen vaknade hon vid 8.30.
Jag har ont i huvet idag. Antagligen för att jag har fått sova så mycket. Har ju inte sovit så här många timmar på över ett halvår. Men jag klagar inte! Vill gärna fortsätta och sova mera. Såååå skönt!

Nu på morgonen har vi ätit frukost, hunnit prata me pappsen 2 gånger, plockat i och ur diskmaskinen och startat den, lekt/jollrat i babygymmet, gosat, bytt blöja 2 gånger och suttit och kolla lite på datorn. Nu har skruttan somnat. Får se hur länge hon sover. Vart ju inte så mycket långa sovstunder igår...
Hon klarade sig ifrån att bli sjuk iaf och det är vi glada för.

Är så förbaskat trött efter den här dan. S...

Är så förbaskat trött efter den här dan. Så en sammanfattning skrivs imorgon. Nu ska vi sova. Natti natti


Borta hela dan!

Nu åker vi snart ner till Österby på föräldragruppen, sen vidare till jobbet för att handla blommor till farmor och efter det drar vi till stan och gratulerar en gammal farmor som fyller 90 år idag!

HURRA HURRA HURRA HURRA FÖR UNDERBARA FARMOR IDAG!!!!


Sjuk?

Idag åkte vi ju ner och hälsade på Katarina, Anton och lilla Alvar. Han är så go så man bara vill äta upp honom. Sötnos!

Natalie lånade Alvars babygym och låg där nöjd och glad medans jag och Katarina åt en god lunch. Sen vart det lite grinigt. Vilket denna gång betydde bajs och trött. Så vi bytte en bajsblöja och sen somnade hon. Sov i min famn medans vi fikade.
Efter fikat klädde vi på oss och barnen och tog en promenad ner till loppisen mittemot okq8. Började regna lite när vi nästan va framme och medans vi va där inne kom resten av regnet så vi klarade oss ifrån att bli blöta. ;)
Som vanligt kom jag inte därifrån tomhänt.
Hittade äntligen en grön fruktskål (har letat länge efter nån som inte är så stor och som passar mig i smaken) för 20 kr, en tacobricka ifrån Tupperware för 50 kr och 2 penslar och 1 liten roller. Min målning av hall stannade ju upp för att jag inte hade nån liten pensel. Men nu är det inköpt så nu har jag inget att skylla på längre. Bara att sätta igång. Önskar lusten infinner sig snart bara.

Vilket fall som helst tog vi en liten omväg tillbaka hem till Katarina. Vart så kort promenad om vi skulle gå direkt hem. Men det vart bara längre och längre och när vi nästan va hemma så svängde vi av och gick runt simbadet också. Vart en lång promenad, men ack så skön! Solen kikade ju fram också. Natalie va duktig och sov hela tiden. Stannade till hos Katarina och gav henne lite mat innan vi åkte hemåt.
På vägen hem tyckte jag att hon va ovanligt varm om kinderna. Alldeles röd om både kinderna och näsan. Kollade tempen när vi kom hem men hon hade ingen feber.
Men jag tror hon börjar bli sjuk för hon sover ovanligt mycket och är lite grinig. Hon brukar ju alltid vara så glad annars. Får kolla tempen igen snart.
Hon somnade innan vi hann byta till pyjamas, så innan jag går och lägger mig (vilket är snart) så väcker jag henne, kollar tempen, byter blöja, sätter på pyjamas och försöker få i henne lite mat. Så kan vi sova för natten sen.
Magnus sover sen kl 20. Han är också hängig och gnällig. Han har haft tandvärk i flera dar nu och idag kände han sig jättedålig. Som tur är ska han till tandläkaren imorgon så kanske att jag slipper 2 gnällspikar här i helgen.
Hoppas verkligen inte att Natalie blir sjuk tills imorgon. Först är det ju föräldragrupp. Skulle prata om babymassage och det ville jag ju inte missa. Sen fyller min farmor 90 år imorgon så vi ska ju dit och fira henne på em.
 Så snälla, snälla låt Natalie vara frisk i morgon! Vågar/vill inte ge henne Alvedon innan jag ser att hon har feber heller, och just nu har hon ju inte det...

Nej, nu måste jag verkligen fixa allt och sen gå och sova. Börjar bli ruskigt trött.

Natti natti!

Onsdag morgon

Oj, vad vi har sovit inatt.
Natalie vaknade vid 1. Tänkte att jag skulle prova köra omvänd ordning. Brukar ju ge henne mat då och nappen nästa gång, men nu gav jag henne nappen på en gång. Och hon somnade om nästan på en gång. Vaknade vid 4 igen. Tänkte att hon måste vara vrålhungrig nu eftersom hon inte fick mat vid 1. Men inte... Hon åt 30 ml sen ville hon inte ha mera och så somnade hon om igen och sov till 8. Då åt hon 130 så hon va nog inte jättehungrig då heller.
Hon åt inte så jättemycket igår heller, men hon säger väl till om hon blir hungrig. Är ju lite nojig med maten eftersom vi hade såna problem när hon föddes. Men man är ju inte lika hungrig varje dag så hon får säkert i sig det hon behöver. Annars säger hon nog till. Hon får ju mat tills hon inte vill ha mera.
Men om nätterna fortsätter så här så vore det ju toppen. Hon behöver nog inte äta då när hon vaknar första gången. Äter ju tills hon nästan spricker innan hon går och lägger sig, så hon klarar sig nog längre än jag tror.

Lät henne ligga i sin säng en stund när jag skulle klä på mig. Hon låg där och jollra och skratta. Hon älskar verkligen sin sängmobil! Men sen vart det tyst helt plötsligt. Så jag gick dit och titta och då hade lillskruttan somnat. Sötnos!
Så nu ska jag fixa lite innan vi ska åka ner till Österby. Ska hälsa på Katarina och lilla Alvar idag. Ev kommer Julia också, beror på om hon jobbade eller inte. Tar nog en liten promenad och pratar en massa och har trevligt som vanligt!

Idag har det varit en heldag på Gräsö h...

Idag har det varit en heldag på Gräsö hos Natalies farmor och farfar. Massa fika och god mat som vanligt. Natalie har varit jättesnäll och duktig hela dan. Har legat på en filt på golvet och varit allmänt nöjd med livet, pratat och skrattat en massa. Önskar hon kunde göra samma sak här hemma. Då kan hon inte ligga mer än 5 min innan hon lessnar. Vi har även träffat faster Mervi och faster Karin, farbror Stefan och kusinerna Fabian, Filip och Albert. Tog en skön promenad mitt på dan med farmor och taxen Tina. Pappsen kom ut vid 17.30 och gjorde oss sällskap och kollade på väghyveln. Va självklart tvungen att provköra den också. :) Kom hem för en liten stund sen. Så Natalie har ätit kvällsmålet och håller på och somnar precis som sin pappa... Tror att jag körde på en hare på vägen hem också. Hann se nåt litet vitt precis framför bilen och sen klonkade det till lite under. Men hann aldrig se va det var riktigt och såg inget bakom bilen heller så kanske (hoppas hoppas) att den/det klarade sig. Stackarn! Nu ska jag också försöka sova lite. Hoppas att skruttan vill sova bra inatt. Natti natti


Det här är väldigt konstigt! Vi har haft d...

dsc00250 (MMS)

Det här är väldigt konstigt! Vi har haft det här fårskinnet legat här i över 1.5 år och våra katter har vägrat att gå på det. Har jävlats ibland och lagt det i dörrhålet för att se va dom gör. Antingen har dom tagit sats och hoppat över eller så har dom gått runt. (vi kan gå runt hela nedervåningen) Men härom dan fick Felix för sig att man kunde sova på den. Så nu ligger han där mest hela tiden och sover. Är det inte bra märkligt!!!


Gräsö

Igår va jag och Natalie ner till kyrkis och vägde oss. Hade bara gått upp 90 g sen förra veckan. Men så länge hon går upp och följer sin kurva så är det ingen fara.
Va väldigt lite folk där men det var ganska skönt för då kände man att Helena verkligen tog sig tid att prata. Nog för att Natalie skrek hela tiden när vi va där inne men vi pratade lite efteråt också. Tror att lillskruttan va både hungrig och trött. För hon åt massor och somnade sen en stund.

Efter kyrkis åkte vi över till mamma och va där hela dan. Är så skönt att hon är ledig samma dag som vi åker ner till Österby. Då har vi verkligen tid att umgås och hon får träffa Natalie. Mamma jobbar ju så sent annars så då hinner man inte ses så mycket.

Natten har varit lite jobbig. Natalie har vaknat hur mycke som helst. Först runt 1 och sen vid 3.30 och efter det har hon bökat runt hela tiden. Jag har så svårt att sova när hon håller på så. Måste ju dessutom ge henne nappen emellanåt så hon inte vaknar och gallskriker. Nu somnar hon ju om när hon får nappen, men när hon spottat ut den så vaknar hon igen och så är det bara att börja om från början...

Hon sover lite nu. Sen ska vi åka ut till farmor och farfar på Gräsö. Ska träffa faster Mervi också. Va länge sen vi träffade dom nu så då får vi åka dit och umgås lite.
Magnus fråga om vi skulle vara där länge så han hann komma ut också. Så vi sa att vi väntar på honom. "Va bra! Då kanske jag kan hinna titta på en väghyvel också!" fick vi till svar. Kan ju undra om det va den eller oss han ville se egentligen. Gissar på det första! ;)

Nej, nu ska jag fixa iordnig allt så vi kan åka när lilltösen vaknar.

Vilken snäll svärmor man har. Hade skickat...

Vilken snäll svärmor man har. Hade skickat me middag till mig. Potatis och älgfilé. Mums!!!


Kväller

Vi vann inget på bingon idag. Va inte ens nära. :( Surt!

Natalie sov när vi kom hem till mamma så hon fick sova klart innan vi åkte hem till pappsen.
Men nu är vi hemma och hon och Magnus håller på och gosar i soffan. Hon är dock inte allt för glad så nu blir det byte till pyjamas, en flaska med mat och sen sovdax.

Får se om jag kan få gosa lite me pappsen sen.

Åhh... Vart så sur tidigare idag! Varför röker man när man är gravid??? Ser så jäkla illa ut. Såg en idag när jag åkte hemåt. Gick med magen i vädret och en cigg i käften. Ville bara gå och bryta av den där jävla ciggen. Stackars barn. Blir rökare innan den ens är född...

Jaha... Nu är det pensionärsvarning. ;) ...

Jaha... Nu är det pensionärsvarning. ;) Jag och syrran är på bilbingo. Det är faktiskt ruskigt roligt tidsfördriv. Men tyvärr har vi inte vunnit nåt än. Som tur är så är det ju några spel kvar nu efter pausen.


Hoppsan!

Matchen började visst kl 12. Nu blir det bråttom!!!

Seriepremiär

Natalie har bökat sen typ 4.45 i natt. Vaknade och fick mat vid 2.45 så jag tyckte inte att hon borde va hungrig igen. Så jag gav henne nappen X antal gånger fram till 6.30. Då gav jag upp och hon fick en ny blöja och mat.
Efter det har vi legat i min säng och pratat, skrattat, jollrat, sovit och skrattat lite till. Vid 9 gick vi upp och böt blöja och tog på oss kläder. Men vi hann inte mer än klä på oss i stort sett så va det nån som bajsade hela blöjan full. Bara att byta igen...
Sen åt vi frukost och Natalie somnade om vid 10. Får se när hon vaknar...

Idag ska vi på seriepremiär. Film ska möta Töff hemma i Björkparken kl 14. Svårt att veta vilket lag man ska heja på där. Känner mig ju hemma i Film. Spelat där i typ 15 år! Spelade ju med Töff förra året så jag måste ju heja på dom också! Svårt det där. Men jag tror faktiskt ändå att jag hejar på Töff i dag. Känns mer som "mitt lag" just nu.
Kom och heja ni också!!!

Nu ska jag försöka fixa lite innan skruttan vaknar.

Lördag

Jösses vad min lilla älskling sov inatt. Vi va ner till Österby en stund på kvällen och kollade på majbrasan. Kom hem vid 22.30 och Natalie åt lite och somnade sen. Vaknade första gången 3.45. Bytte blöja, åt och somnade igen. Vaknade nästa gång vid 6.50. Fick mera mat och låg och jollra bredvid mig en stund. Sen somna vi om igen. Vid 8 vaknade jag av att hon låg och pratade och sparkade på mig, men jag var toktrött och lät henne vara. Nästa gång jag kollade till på klockan va hon 10. Trodde inte mina ögon. Hela familjen hade sovit till kl 10. Har typ aldrig hänt. Vi hade ju sovit i typ 11 timmar. Gissa om Magnus måste varit trött. Han brukar ju alltid gå upp för 8 på helgerna. Men han har ju jobbat en hel del nu också så det är väl inte så konstigt att han behövde sova ut.

Efter frukosten gick vi ut. Ska plocka ur Opeln inför försäljning. Borde gjort det tidigare men jag drar mig för det av nån anledning. Vill nog inte sälja den egentligen. Min kära lilla Opel. Den är liksom en del av mig och mitt liv. Köpte den när jag mådde som bäst så den ger mig lite tankar.
Men nu ska vi väl sälja den iaf. Kan ju inte ha 3 bilar direkt!

Medans jag va inne och dammsög så passade Magnus på att tvätta Volvon och sin motorcykel.


Glänste så fint... Men bara en liten stund. För när vi kollade på bilen nästa gång så va det små kattassar på den. Meduza va ju klart den skyldige som vanligt för Felix har inte så där små tassar. Meduza brukar ju dessutom alltid va på bilarna. Blir tokig! Hur får man henne att sluta med det? Förslag?

På eftermiddagen har vi varit och hälsat på faster Ewy och farbror Kimmen. Dom har ju inte fått träffa Natalie på nån vecka nu så dom saknade henne tydligen. ;) Men nu fick dom gosa lite och stilla sina bebisnerver några timmar. Mycket trevligt!

Nu på kvällen har vi ätit mat och tittat på tv. Lär väl fortsätta så också. Byter väl ut maten mot lite godis bara. ;)

RSS 2.0