Tisdag

I natt vaknade jag av att det va en liten tjej som låg och skrattade för sig själv. Underbart sätt att vakna på. Tyvärr va ju klockan bara 2.45. Provade att ge henne nappen några gånger i hopp om att hon skulle somna om, men hon va klarvaken så det var bara att ge upp. Gav henne mat så somnade hon efter en stund. Från klockan 5.30 höll hon på att böka som sjutton.Låg och vände och vred på sig och armarna och benen for runt som på en väderkvarn. Täcket flög av mest hela tiden så det la jag på henne X antal gånger. Jag vaknade till en sväng (kollade aldrig på klockan) och då låg hon på sida med armen utanför spjälorna.
Vid 7.40 vaknade vi ordentligt. Då hade hon både armen och benet utanför sängen. Ha ha.. Hon är helt vild!

Vi gick upp och åt frukost och klädde på oss och gjorde oss redo för avfärd mot Öregrund.



Nattis i bilen...
Hon sitter alltid som en liten korv. Helt ihoptryckt! Sötnos! ;)

Hade bokat in en date med "tant" Anna. (Det är Magnus kusin och är egentligen ingen tant. Bara ett namn vi säger till Natalie så hon vet vem vi pratar om. Vart jobbbigt att säga pappas kusin Anna så tant Anna lät bättre. Hon är typ 35, men det va hon själv som kom på det och vi va inte sena med att hänga på!)
När vi kom dit satt Natalies faster Mervi och Maria där. Dom skulle åka till Thun´s, men antar att dom stannade till för att få se/träffa Natalie en snabbis innan.
När dom hade åkt klädde jag, Natalie och Anna på oss och gick ut. Va ju så himla fint väder.
Vi tog oss en promenad. Träffade på Magnus och Annas faster. Hon har öppnat en ny butik i Öregrund så vi kikade in och sa hej. Jag har aldrig träffat henne tidigare så det va kul att få se ett ansikte. Har ju bara hört hennes namn tidigare.
Efter visiten gick vi till brandstationen. Anna skulle hämta lite saker. Precis bredvid höll pensionärerna på att spela boule.



Dom va hur många som helst, men fick inte me alla på bild. Va så utspridda.
Kanske är det man ska satsa på om 37 år när man går i pension... ;)

Gick sen ner mot vattnet och runt Anytec för att sedan gå ner mot torget och käka lunch på Briggen. Gick och kikade lite på alla nybygda (och gamla) fina hus som fanns längs vägen. Tycker om att smygkika lite hur andra har det. Får lite idéer om hur man själv vill ha det.
Natalie vart hungrig på vägen också så vi stannade till på en bergklack i solen så hon fick äta lite. Mysigt!
Efter en god lunch som Anna bjöd på (Tack Anna!) var det dax för oss att åka. Både Anna och vi skulle va i Östhammar vid 13.
Vi hade tid hos dietisten och Anna skulle på utbildning.

Gick bra hos dietisten. Gjorde bara en uppföljning på hur det går och så bokade vi en ny tid om 1 månad.

(Råkade just publicera fast jag skulle sätta in en bild. Snacka om snurrig. Men som tur är så är det ju bara att fortsätta skriva!)

När vi kom hem fick Natalie sitta i sin favorit stol, gåstolen, medans jag plockade lite i köket.



Först måste man försöka ta alla sakerna...



... och sen åker dom in i munnen! ;)

Jag vet att hon egentligen är lite för liten att sitta i sån här, men hon verkligen älskar den. Hon vill ju vara upprätt mest hela tiden och i den här kan hon ju vara det alldeles själv. Men Helena på bvc sa att hon inte fick sitta i den så mycket och att hon måste ligga på golvet också. Annars lär hon sig aldrig att krypa. Självklart ligger vi på golvet, men det är bra mycket roligare att komma upp!

Nu på kvällen har vi inte gjort så mycket. Magnus har hållt på med bokföring och jag och Natalie har kollat på tv och busat lite.
Hon har varit väldigt trött sen vi kom hem och har tagit små powernaps titt som tätt.
Vid 20 fick hon sitt nattmål och fick sen lägga sig i sin säng. Låg och jollra till 21 typ. Skitunge!
Nu sover hon iaf och det gör även Magnus. Till och med katterna har gått och lagt sig. Meduza ligger i badrummet och Felix ligger i min säng, så nu får jag väl gå och göra honom sällskap.

Natti natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0