Jobb, jobb, jobb

Det är den stora anledningen till denna uppdateringstorka här på bloggen.
Har kommit hem rätt sent och har då inte velat sätta mig vid datorn när Natalie sover i samma rum.

Idag jobbade jag bara mellan 9-14. Såå skönt med en kort dag! Känner att min kropp behöver vara lite ledig nu. Är ledig imorgon och sen jobbar jag tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Hur ska min stackars onda rygg hålla? Aja.. Det är bara att bita ihop medans man är på jobbet och ta sviterna efter det när jag kommer hem. (Inte kunna röra på mig!)

I onsdags va jag dock ledig. Då passade vi på att åka till Uppsala för att hälsa på min gamla farmor. Köpte med oss varsin semla och gissa om tanten vart glad! ;) Hon är så söt min farmor.



Farmor och Natalie i höstas

I fredags började jag inte jobba förs klockan 11 så då passade jag på att ta en liten fika med min älskade Sofie och hennes dotter Elsa innan.
Även om vi inte hann prata så där jättemycket så va det ändå väldigt skönt att få träffa dom.
Sofie och jag träffas ju inte överdrivet mycket längre, men hon är min allra bästa vän och jag tänker på henne varje dag! Ska försöka ses oftare...
När vi skildes åt så sa Sofie ett par väl valda ord som fick mig att gråta!
Jag älskar dig Sofie!



Sofie och jag 2007. Kortet är taget uppe i Rättvik på Classic Car Week.

På den här tiden va jag och Sofie oskiljaktiga. Ingenting kunde stoppa oss... Men så kom kärleken krypande för oss båda och tog över. Jäkla killar! ;)
Saknar den här tiden och önskar att jag kunde backa tiden lite lite och få göra om några små val. Då hade vi nog inte glidit så långt bort ifrån varandra.

Vi får ta igen all förlorad tid sen hjärtat! ;)

700

Ha ha... Såg just att jag skrivit precis 700 inlägg sen min bloggstart i April förra året.
Tycker jag är ganska duktigt av mig då jag inte ens trodde att jag skulle få ihop 100.

Får hoppas att ni tycker om bloggen så att det är nån idé att fortsätta. Även om jag skriver för mig och ingen annan så är det ju ändå tråkigt om ingen skulle läsa. (Hade jag inte velat ha nå läsare skulle jag ju kunna skriva dagbok eller nåt och inte här på nätet) '
Men just nu ser det inte ut som att det är nån lästorka här, vilket jag är jättetacksam för!


Dagis

Om ett tag ska jag lämna Natalie på dagis då det är dax för jobb igen.
I torsdags när jag hämtade henne så hade hon som enda barn fått upp en fin "skylt" vid sin plats. (Kanske är vi dom enda som lämnat ett foto än så länge, vilket dom bad om första dan)


Mode

Natalie har infört nya barnmodet här i Masugnsskogen.



Man ska numera gå med en blöja på huvet! Helst hela dan...

Finns det ingen blöja att tillgå går det bra med vad som helst. En sko, en strumpa, ett par byxor, en kastrull, ja vad som helst alltså! ;)

Klätterapa

Natalie har blivit en riktig klätterapa. Hon fick en muminstol i doppresent och den har hon nu kommit på att man kan stå på. Försöker få henne att sitta ner men det är ju som att försöka få katten att låta som en hund! = OMÖJLIGT!!! Sen när hon väl står däruppe så tokflinar hon bara för att hon vet att hon inte får. Skitunge! ;)

Dessutom hittade Magnus henne i soffan en kväll. På något sätt hade hon väl lyckats ta sig upp där själv. Sen klättrar och står hon ju mest överallt. I stolen vid matbordet, på sin bobbycar och på sin gunghäst för att nämna några saker. Kanske hon ska börja med voltige när hon blir stor, eller stuntkvinna! ;)



Sån här min får man när man säger åt henne att sitta ner. ;)



Men ibland lyssnar hon på sin mamma och är snäll och söt!

Lite kladdigt

I veckan åt vi korvgryta och ris. Natalie åt som vanligt själv (med händerna då hon inte får upp maten med skeden).
Man skulle kunna säga att hon va lite kladdig efter det. Kan tala om att det vart direkt in i duschen efter middagen!!!





Mat i hela ansiktet, håret och långt in i öronen. Hon ska ju "prata i telefonen" mest hela tiden och sätter handen för örat! ;)

Natalies favorit

Har märkt att Natalie har fått ett favoritmellanmål. Nämligen nyponsoppa med keso.
Tror att hon kan äta hur mycket som helst!


Jobb

Då har man varit och jobbat en sväng igen då. Jobbade 9-14 idag. Skön tid, men kan lova att det fanns att göra. Tycker lite synd om Sandra som kommer imorgon bitti. Försökte fylla på så mycket jag kunde men att ingen ska vara på avdelningen från 14 fram till imorgon bitti känns lite sådär. Kommer ju bli tomt i hyllorna. Men men... Det är inte vi som bestämt det.

Tycker att det är kul att jobba igen. Det som inte är lika kul är att min rygg redan sagt upp sig. Igår kväll kunde jag inte ens stå här hemma så jag kröp till toan och sen fick Magnus bära mig därifrån.
Gör så sjukt ont!!! Önskar att jag visste hur jag skulle kunna få det bra. Imorse innan jag åkte till jobbet så smörjde jag på liniment och tog en Alvedon. Skulle behöva göra samma sak nu igen känner jag. Har lite svårt att gå. :(
Men det är bara att bita ihop och köra på så gott jag kan. Kan ju inte va hemma från jobbet efter en vecka. Känns ju dumt. Men vi får se hur länge jag orkar gå såhär.

Min fullt normala katt ligger på golvet oc...

dsc01331 (MMS)

Min fullt normala katt ligger på golvet och vilar. :)


Hiss och diss

Nu när jag börjat jobba ser jag ju lite mera folk än tidigare. Har hunnit märka att jag verkligen är emot dessa fula "Bad hairday" mössorna. Hur många som helst som går med en såna på skallen.
Tycker verkligen inte att dom är snygga!
DISS till alla "bad hairday" mössor!!!




Något jag däremot vill hissa så är det denna underbara frukt!
Blodapelsin!
Hur gott är inte det. Jag föräter mig på dom. Äter minst två varje kväll och helst nån på dan också. Synd att dom inte finns tillgängliga året om. Men jag njuter av dom så länge jag kan!
HISS till världens godaste frukt BLODAPELSIN!!!



Fryser dom mån tro?

Alla klagar ju hela tiden på att det är så kallt. Blir så less på det! Man kan ju inte göra nåt åt kylan så det är väl bara att gilla läget!?
På med mera kläder om ni ska gå ut eller stanna hemma och elda eller nåt. (om man har möjlighet vill säga)

Men jag kan trösta er med att våra björkar här hemma också verkar tycka att det är sjukt kallt.
Två av dom har frusit på toppen.
Va ute och fotade dom för en stund sen.  








Grattis!

Idag går alla mina tankar till min älskade mormor!
Det är hennes födelsedag och hon skulle ha fyllt 77 år om hade fått ett lite längre liv tillsammans med oss.

Saknar dig enormt mycket mormor!!!



Ska tända ett ljus på din grav idag.

Jobb

Familjen drog precis till Gräsö för att umgås med farmor och farfar denna fredag. Själv har jag precis tagit mig ur duschen (efter en lång tids väntan. Vattnet hade nämligen frusit inatt igen) och ska snart åka och jobba. 11-20.15 är tiderna idag och alla andra fredagar framöver!

Thun´s

Idag har jag och Natalie umgåtts med Madde. Alltid lika trevligt! Och mer lär det ju bli sen... ;)
Vi åkte i alla fall till Thun´s och shoppade lite. Jag köpte två par leggings, två linnen, en långärmad t-shirt, raggsockor och ett par träningsbyxor. Natalie fick en ny mössa, tre par strumpor, två par raggsockor och en leksaks lastbil.
Hittade dessutom ett par skitsnygga pumaskor som jag vill ha. (Har letat efter en bild på dom men hittar tyvärr ingen. Verkar va väldigt ovanlig eller så finns den inte längre) Men jag får hålla på det ett tag till. Vill nämligen ha ett par svarta gympaskor och dom här satt som en smäck. Kostade typ 400:- så dom va inte så dyra heller. Kommer nog åka tillbaka och köpa dom sen. Ska bara jobba in lite pengar först så Magnus blir glad! ;) 

Appropå jobb fick jag typ ett jobberbjudande nyss.
Grannen ringde och frågade om inte jag ville bli dagbarnvårdare. Behövs en vikarie här ute så jag skulle väl bli anställd på timme i så fall. Skulle faktiskt vara ganska kul, men vi kanske bör göra klart uppe först så vi får plats med alla barn. ;) Dessutom jobbar jag ju redan nu och hur stor är sannolikheten att jag skulle vara ledig just den dan som jag skulle behövas som vikarie. Kan ju dessutom inte jobba så länge då bebis kommer sen. Så kanske att det får vänta ett tag även om jag vart lite sugen.

Kul ändå att det finns folk som tänker på en och tycker att man är bra. Man lämnar ju inte gärna sina barn till vem som helst så det är jättekul att min underbara granne tycker att jag är okej! ;)

Natten

Vart en lång natt inatt igen. Natalie vaknade vid 00.30 och va vaken till 03.40!
De första två timmarna satt jag i skräddarställning i sängen utan kläder med henne i famnen. Kan tala om att benen somnade typ 100 gånger, jag hade värk i hela kroppen och frös som en gammal hund. Men jag gav ig inte. Hon somnade vid 02.30 och jag la henne i sängen. Men så fort jag släppt taget om henne så vaknade hon igen! Helvete!!! Jag hade ju till och med låtit henne sova fem minuter bara för att vara säker på att hon somnat ordentligt.
Nu gav jag upp! Tårarna rann och Magnus sa att han kunde ta henne en stund så jag fick lägga mig ner och vila lite. Han är så snäll min sambo! ♥

Men då jag va allmänt less på tillvaron drog jag på mig morgonrocken och gick och satte mig i soffan och tjura.
Då började Felix bråka med mig också så han åkte ner på golvet fortare än han kom upp. (Mitt tålamod va liksom slut!)
Vid 03.40 kom älsklingen och bad mig komma till sängen. Natalie hade då äntligen somnat.
Vi låg och pratade lite och sen somnade vi.

06.30 vaknade lillfis igen. Tog henne till min säng och hon la sig ner och somnade nästan på en gång. Sov väl kanske en kvart sen röck hon till, kanske drömde hon nåt tokigt, för sen vaknade hon igen och tyckte att det va dax att gå upp.

Vet inte hur jag ska göra riktigt. Om jag ska låta henne sova lite på dan så hon är riktigt trött på kvällen eller om vi bara ska köra på och hoppas att det går över snart.

Pratade med Helena på bvc och hon tyckte som mig att vi ska låta henne skrika en stund. Efter ett tag fattar hon ju att det inte hjälper. Men Helena tyckte att vi skulle prova på en helg då vi kunde vila lite på dan. Blir ju lite jobbigt om man ska upp och jobba på morgonen. Det kan ju liksom ta flera timmar innan hon somnar, och med flera timmars skrik blir man ju ganska trött.
Hon tyckte dessutom att vi skulle prova att låta Natalie sova i ett annat rum så hon inte ser oss när hon vaknar.
Blir ju dock lite svårt just nu då vi bara har två rum och kök eftersom övervåningen inte är klar. Men vi får väl ställa in henne i vardagsrummet en natt och prova. I vår är ju tanken att hon ska få eget rum då vi inte kommer få plats med en säng till i sovrummet.

Nu börjar lillfröken att bli ganska trött. Hon sov ju bara 7.5 timmar i stället för sina 11 inatt så det är ju inte så konstigt. Men jag ska pina henne en liten stund till så hon blir ännu tröttare och hoppas att både hon och vi kan få sova lite mera inatt.


Potta

Natalie har ju kommit fram till att det är väldigt skönt att få bajsa på pottan. Så när vi märker att det är dax för bajsning hos fröken så skyndar vi oss att sätta henne på pottan.

Så här kul är det att sitta där!



Stolt som en tupp! ;)

Sista gången?

I helgen sov ju Natalie hos sin faster Ewy medans jag och Magnus va i Stockholm och mös.
Natalie har varit väldigt duktig senaste tiden med att sova hela nätterna. Visst har hon kunnat vakna till, men då har jag bara lagt ner henne så har hon somnat om.
Tyvärr va hon ju inte lika duktig i helgen, utan hade varit vaken nån timme mitt i natten. Dock inte ledsen utan bara inte trött. 
Jag hoppades ju på att det va för att hon inte kände sig riktigt hemma och att det skulle bli bra igen när vi kom hem. Men tji fick jag!

Natten till igår va hon vaken 1,5 timme. Efter många läggningsförsök i sin säng med massa skrik tog Magnus upp henne och så gick dom och la sig i soffan så jag skulle få sova. Skulle ju upp och jobba tidigt och Magnus skulle lämna Natalie på dagis till 8 så dom skulle ju få lite sovmorgon.
Hon somnade väl i alla fall om efter mycket om och men och då la Magnus henne i sin säng och så va allt precis som vanligt.

Inatt vart det likadant!
Vid två tiden vaknade jag av att hon stod i sin säng och skrek. Försökte lägga henne i sin säng flera gånger men hon bara gallskrek och reste på sig igen. Höll på ca 20 minuter innan jag lessnade och tog henne till min säng. Först la hon sig fint bredvid mig och då trodde jag ju att hon skulle somna om. Det va ju inte hennes tanke riktigt...
Efter en liten stund började hon böka runt och skulle leka och väcka sin pappa. Då jag sa att pappa sov och tog bort henne från honom vart hon jättearg. Återigen kom detta illvrål och vi hade en liten brottningsmatch i sängen då jag ville att hon skulle lägga sig ner och vila.
Hon fortsatte att böka runt så då sa jag till henne att hon fick lägga sig i sin säng igen.
La sig fint en stund, kramade om nallen och låg och babbla. Sen höll hon på att somna och kom väl på det själv. Så återigen stod hon nu upp och gallskrek.
Nu höll mitt tålamod på att ta slut och jag la henne i sängen och höll handen på henne för att hon skulle ligga kvar - fortfarande gallskrek hon.
Hon reste sig igen och nu sa jag åt henne på skarpen att nu fick det vara nog, ligg ner och sov!

Då hörde jag Magnus säga - Men mamma, inte så där! Då går jag upp med henne istället.
Mina krafter va nu slut och i och med den där kommentaren så kände jag mig som världens sämsta mamma och började gråta. Tog upp Natalie i famnen och kramade henne hårt. Förlåt älskade lilla barn! (Usch, börjar gråta nu igen när jag skriver om det!) Hon kan väl inte rå för att hon vaknar!?
Jag satt med henne i famnen och vi grät båda två. Tillslut efter ca 20 minuter somnade hon äntligen om. Under dessa 20 minuter hann jag tänka en hel del.
På hur dålig mamma jag var som vart arg på henne, att jag inte borde ha ett till barn då jag kanske inte klarar av det, att jag är en dålig sambo. Ja, jag va nästan helt övertygad om att jag va totalt värdelös som förälder och kanske inte borde vara det. Kanske skulle hon ha det bättre om hon bara hade sin underbara pappa.
La ner henne i sin säng, gick på toa och sen la jag mig i sängen igen och grät mig till sömns.

Klockan va väl vid 4 när jag somnade och vid 7.30 vaknade jag av att det va en liten tjej som hade vaknat igen. Hur glad som helst och när jag lyfte över henne i min säng la hon sig snabbt på mig och gav mig en jättekram.
Älskade lilla unge!

Nu på morgonen har allt varit precis som vanligt förutom att jag fortfarande känner mig rätt värdelös som förälder nattetid. Ska nog säga upp mig från den tjänsten!
Vet ju att hon lär vakna inatt igen och flera nätter framöver.

Kanske va detta sista gången på VÄLDIGT länge som hon får sova borta. (Vart ju samma sak förra gången och då tog det flera veckor innan vi fick henne att sova om nätterna igen)
Jag kan ju inte ha henne vaken varje natt, då kommer jag verkligen att gå under och bli psykiskt sjuk!

Nu är det dock som det är och vi får göra det bästa av situationen.

Förlåt mitt älskade lilla barn för att mamma blir arg på dig!
Jag älskar dig över allt annat!!! ♥



Hur ska man kunna låta bli att älska denna underbara ängel?

Veckans fråga!

Tack alla ni som röstade förra veckan!
Verkar som att vi är en av få som dricker sjukt mycker mjölk. Tror vi skulle behöva en egen ko eller två! ;)

Nu ligger det en ny fråga ute.
Hjälp oss gärna med den. (kanske jag kan få rätt igen!) ;)

Va kul det va att komma hem från en underb...

Va kul det va att komma hem från en underbart mysig helg med älsklingen! Kallt inne då ingen varit hemma och eldat. (Har försökt lära katterna men dom skiter i det) :) Sen hade vårat vatten frysit också. Så nu har Magnus skottat sig till jordkällaren och startat värmaren. Hoppas det funkar snart. Nu är det snart dax för Solsidan och Timeout sen blir det sängen. Börjar ju jobba på riktigt igen klockan 7 imorgon. Känns lite vemodigt! Har ju varit hemma sen oktober -09. Men när jag väl är där känns det nog bra. Natalie ska få vara sin första riktiga dag på dagis också. Kommer gå kanon tror jag. Hon är så duktig min lilla tjej!


Mums!!! ;)

dsc01328 (MMS)

Mums!!! ;)


Nu har vi ätit sjukt mycket mat. Är verkli...

Nu har vi ätit sjukt mycket mat. Är verkligen proppmätta. Men ska man lyxa till dig måste man ju äta efterrätt. Så nu ska jag hugga in på min pecan paj med vaniljglass!


Har just sett en av mina idoler här på hot...

Har just sett en av mina idoler här på hotellet. Tobias från Let's dance! Han log till och med till mig. Mmmm... He made my day!!! Det är nästan så att jag inte kan sluta le. ;) Hade jag inte vart så jävla feg hade jag bett om att få ta ett kort.


Hotell

Nu ska jag snart börja packa. Måste ha med massa saker till Natalie som ska sova borta i natt. Sist hon sov hos faster Ewy va hon vaken halva natten. Får hoppas att hon sover bättre inatt annars kanske hon inte får komma dit flera gånger! ;)
Tänk att vi typ får betalt för att lämna bort henne en natt. Eller ja, en hotellnatt får vi betald i alla fall. Men det va ju dock min födelsedagspresent som vi nu äntligen utnyttjar.

Ska bli så härligt att bara få rå om varandra lite. Vi kan behöva det!
Får väl se vad vi hittar på. Gå runt och lulla lite i affärer, äta underbar middag och mysa en massa. Hoppas vi får badkar på rummet. Då ska jag ligga där ett tag kan jag säga. Men det visar sig.

Nej, nu ska jag börja göra i ordning all packning, mig själv, barn och karl.
Ha en underbar lördag!

Vilket roligt fredagssällskap man har i so...

dsc01322 (MMS)

Vilket roligt fredagssällskap man har i soffan. Både katten och sambon sover! :) Hoppas karln orkar hålla sig vaken lite längre imorgon då vi ska bo på hotell och bara ha det bra tillsammans. Längtar!!!


Veckans fråga!

Veckans fråga har fått legat ganska länge nu. Men av resultatet kunde jag se att alla utom en som röstat säger TOTTO HÄST och inte POPPO HÄST! (Kanske va det Magnus själv som gått in och röstat! ;) )

Tur att jag har mina läsare på min sida när det gäller språket. Gräsöiska är inte alltid så lätt att förstå sig på! ;)

En ny fråga ligger ute nu!

Rösta gärna!

Bebis

Allt va bara bra med bebisen. I alla fall allt dom kunde se. Den  hade växt på sig jättebra under de här två veckorna så det fanns inget att oroa sig för.
Både jag och Magnus tycker ju att halva grejen försvinner när man tar reda på vad man ska få för kön på bebisen. Men idag på ultraljudet kunde vi ju inte låta bli att försöka kika lite. ;) Vi frågade dock aldrig så vi vet fortfarande inte, fast vi har våra aningar.
Jag har ju trott från början att det är världens sötaste lillebror. Får se om det blir så eller om det kommer en liten söt lillasyster istället. Vem vet? (Antagligen bara barnmorskan Pernilla som kollade på bebis idag. Hon såg säkert...)



Vårat andra underverk! ♥

Aloe vera

Jag började ju i fredags med Aloe vera. Än har jag inte märkt nå skillnad, men en sak kan jag då säga.
Shampot och balsamet är guld!
Det luktar som att man kommer från frisören (vilket jag älskar) dessutom kunde jag för första gången borsta ut mitt hår fast det va blött. Har ju typ aldrig hänt!
Så jag är mycket nöjd över det än så länge.
Förövrigt kom jag just på att jag inte tagit min hutt idag. Aj aj... Ska genast gå och göra det!
Sen är det nog dax för avfärd...

Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till min storebror Mattias på hans 34e födelsedag!



Storebror med sin sambo Sanna



Storebror med sin lilla dotter Lily

Bilderna är stulna av Sanna. Hoppas det är ok! :s

Ultraljud 2

Idag ska vi in till Ackis och få se våran bebis igen. Hoppas att den växt på sig lite mera nu. Vad händer annars?
Får vi en dvärgbebis eller kommer det bli nåt tokigt med den? Tankarna bara far i huvet på mig.
Vissa (nämner inga namn) tror ju att den va liten pga att jag inte ätit ordentligt. Men det tror jag knappast. Äter ju mera nu än när jag väntade Natalie så det problemet är det nog inte. Dessutom sa barnmorskan när vi va in sist att alla bebisar växer och är lika stora fram till vecka 20. Så kanske att vi bara ligger lite efter mot vad vi trodde från början. Det sa dom ju med Natalie också.

Vilket fall så ska det bli kul att få se den lille/lilla ligga där inne och bara ha det bra. Som det känts de senaste dagarna lär den inte direkt ligga stilla idag heller så vi får hoppas att vi kan få några bra bilder på lillskit! ;)

Natalie är på dagis medans. Vi har ju fortfarande inskolning och hon ska då vara mellan 9-14. Frågade i måndags hur vi skulle göra eftersom ultraljudstiden är just klockan 14 när vi ska hämta henne. Antingen får vi hämta tidigare, eller så får nån annan hämta, eller så får hon vara kvar en liten stund på eftermiddagen.
Då det inte är några problem alls med hennes dagisvistelse (hon verkar trivas som fisken i vattnet och är mycket gladare nu) så tyckte personalen att hon kunde få vara kvar tills vi kom hem igen. Mycket snällt! Så jag lämnade henne vid 10 idag så hämtar vi henne så fort vi kan sen.
Kan tala om att det är hur bra personal som helst på Natalies dagis Linden, och trots att jag va skeptisk till en början så tycker jag nu att hon inte kunde få en bättre förskolestart.
Tyckte ju att det va tokigt att skola in här nu och sen på "stora dagiset" sen. Men nu får dom en lugn start och personalen har verkligen tid att ta hand om de små. Alla barn är ju dessutom ungefär lika gamla. Den äldsta är född i juni 2009 och den minsta i februari 2010.
Måste ju vara lite bättre än att behöva gå med femåringar som far runt som blixtar överallt! Nej, jag tycker verkligen att det är kanon!

Årsdag

Idag har jag och Magnus varit ihop i tre år.
Känns dock som mycket längre. Vi har ju hunnit med så mycket!
Köpt hus, renoverat lite, fått en underbar dotter och har nästa på väg.
Är inte livet bra underbart ibland?
Får se hur mycket firande det blir idag. Magnus har ju jour och har redan varit ut en sväng nu på morgonen.
Men vi firar nog mer nästa helg då vi eventuellt ska ta in på hotell och bara mysa för oss själva!

♥♥♥ Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går!♥♥♥
♥♥ Utan dig vore jag ingenting!♥♥
♥ Du och jag för alltid!♥


Aloe Vera

Idag började jag mitt nya liv med Aloe Vera. Drog en hutt i morse och har precis tagit en nu. Får vi se hur det här kommer bli. Emelie lovade ju att jag skulle må som en kung! ;) Imorgon ska jag dessutom prova schampot och balsamet så får vi se vad mitt hår tycker om det.

Faster Ewy

I onsdags va vi och firade faster Ewy. Hon bjöd oss på middag och semla till efterrätt.
Hon hade (bara för att reta mamma och pappa) stickat en mössa till Natalie.



Ser ni hur dom spökar ut min lilla tjej!
Hon kan väl för bövelen inte gå runt i en brynäsmössa!!!

Fynden

Här är bilder på dagens sekunden fynd!

         

Två tjocktröjor
En jacka
Två klänningar
En varm mössa att ha på dagis
Två body
En bok

Allt detta för 135 kr! Det är ju rena rånet...

Det är ju rea nu så passa på att fynda ni också!

Ensamt

Sitter just nu och har väldigt tråkigt. Idag vart jag bortskickad från dagis.
Natalie har varit där själv från klockan 10. Har flera gånger kollat om jag verkligen har ljudet på på mobilen. Den har ju inte ringt! ;) Men jag vet att hon har det bra och det har inte varit några problem alls så det går säkert bara bra där borta.
Vet inte när jag ska vara tillbaka riktigt. Men dom ringer väl när hon har vaknat. Annars går jag dit till halv två - två.

Har varit ner på sekunden en sväng också. Såg ett par skor där förra veckan men dom fanns inte kvar, så nu ska jag leta på Tradera istället. Köpte ändå massa kläder för 135 kr. Ska visa er sen.
Fick även en jättevarm och mysig kram av en som jobbar där. Det är ju ett gruppboende för vuxna som har sekunden, och idag hjälpte en farbror till att packa i mina saker. Han tyckte att det va jättekul och vart så glad över att jag handlade så mycket. Han kom sen och tog i hand för att tacka och sen fick jag en lååång varm kram. :) Sen berätta han att han slutade klockan tre och då skulle han hem och duscha och byta kläder för han hade jobbat så mycket så dom hade blivit smutsiga. Hi hi... Jag tyckte att det va kul att prata med honom och det är väl roligt för dom boende att nån tar sig tid att prata lite och inte bara tycka att dom är konstiga och jobbiga.

Nej, nu ska vi se om det finns nåt annat att göra...

RSS 2.0