Namn

Jag har börjat fundera lite på namn till den lill* i magen. Har några på lut men inte så många. Försöker dessutom få Magnus att diskutera det lite men det är som att prata med en vägg. "Jag har inte hunnit fundera på det" får jag bara till svar.

Kan inte ni lämna några namnförslag? Kanske finns det något som vi fastnar för?


Dagarna som gått!

I fredags va det en av de värsta dagarna jag haft på jobbet! Fy faaaan!!!
Vi va ont om personal och eftersom det va löningsfredag va det jävligt mycket kunder. Dessutom mådde jag skitilla hela dan och va nära att kräkas flera gånger.
Efter 13 va det jag och Carro som skötte butiken. Tog emot varor och fyllde på fullt överallt. Gick hyffsat må jag säga. Tack Carro för att du plockade frukten!
Efter 15 va jag dock själv på golvet och det blev lite smått kaos! Mer folk började komma eftersom alla slutar jobba, kassan strulade och pantmaskinen pep som vanligt!
Dessutom skulle jag plocka upp på frukt-/grönt, mejeri och chark (helst lite kolonial också). Jag skulle ha behövt klona mig X antal gånger kände jag. Vid 18 tiden när jag skulle gå hem va jag helt slut! Hade dessutom jävligt mycket ångest över hur butiken såg ut då jag vet hur mycket det är att göra ändå under helgerna. Tyckte så synd om Linda som skulle komma på lördagmorgon och se skiten. Hade jag kunnat hade jag åkt dit och hjälpt till.

Tyvärr låg jag på soffan hela lördagen. Hade så ont i magen att jag låg och grät och jag fick gå och kräkas några gånger. Magnus vart riktigt orolig och undrade om vi inte skulle åka in till sjukhuset. Men envis som jag är så låg jag kvar på soffan. (Mina tankar låg på bebisen i magen och jag funderade många gånger på vad det kunde vara. Havandeskapsförgiftning googlade jag på, men hoppades att det inte va det.) Hade ju dessutom en kille här som hjälpte Magnus att snickra däruppe så då är det bara till att vara hemma så det blir klart snart. Natalie va i alla fall väldigt snäll. Hon sov mesta tiden när dom snickrade och sen va hon lugn och glad så jag slapp springa runt så mycket. Fick skrika ner Magnus några gånger när jag akut va tvungen att springa på toa.

På söndagen mådde jag lite bättre. Hade inte lika ont i magen och va lite piggare. Dock hade jag en fontän i rumpan så det vart mycket toabesök. (Hade nu insett att det va magsjuka jag hade fått)
Magnus syster Ewy och hennes man Kimmy kom hit och hjälpte oss att snickra lite. Eller ja, Kimmy snickrade med Magnus och Ewy hjälpte mig med Natalie.

Igår skulle jag ha jobbat men kände att jag inte va riktigt reko i magen än så jag vågade inte åka till jobbet. Hade ju inte vart så kul om man råkat bajsa på sig när man löft nån kartong med äpplen eller nåt. ;) Så jag bestämde att jag fick vara hemma tills magen är okej igen. Natalie skulle ju vara hemma för vård av mamma, men hon va på sitt bästa humör och bara gjorde massa bus och hyss hela dan så henne fick jag inte mycket hjälp av! ;)
Jösses va den ungen har energi!

Idag har vi tagit oss ner till affären och handlat lite mat till veckan. Ska väl försöka städa lite på eftermiddagen. Ser ut som fan här hemma! Natalie har kommit på att hon ska ha alla som ligger längst ner i hennes leklådor och då hamnar ju allt annat på golvet, så vårat vardagsrumsgolv ser vi inte mycket av just nu.

Nej, nu ska jag passa på att sova en stund medans lillfis sover. Har inte blivit mycket sömn senaste dagarna. Har inte jag behövt springa upp till toan så har Natalie varit vaken. Både natten till igår och idag har hon varit vaken nån timme. Sommartiden verkade passa alla barn utom henne. De brukar ju sova lite mera, men inte hon inte...


Visst är han söt min älskling när han ligg...

dsc01363 (MMS)

Visst är han söt min älskling när han ligger i soffan och sover. ;) Ha ha... Snart kommer fåglarna och boar in sig! :)


Undrar om Natalie lessnat på att behöva vä...

dsc01361 (MMS)

Undrar om Natalie lessnat på att behöva vänta på sin pappa. Hon va ju klar för länge sen... :)


Aloe vera

I morgon eller på lördag ska jag skicka in en beställning till Forever.
Är det något ni behöver eller är sugna på att prova så hojta till!
Vi har ju 90 dagars nöjdkund garanti så är du inte nöjd med din vara så får du ju lämna tillbaka den och få alla pengarna tillbaka. Även om du använt slut på allt!  Hur många företag har den servicen?

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda så kika in på Forevers hemsida här!
Jag lovar att du inte kommer att bli besviken!


Lilla skrutt!

I tisdags kväll tyckte jag synd om min lilla ängel.
Hon höll på och lekte och va på strålande humör. Satt på sitt bollgarage och åkte på golvet. Gissar att hon lekte att det va hennes bil. Jag sitter bredvid och pappan sitter bakom och busar.
Plötsligt ramlar hon framåt med ansiktet rakt i golvet. (Hon höll i bollgaraget och hann väl inte ta emot sig.)
Jag hörde att det bara smällde till och direkt tänkte jag att nu slog hon ut/in tänderna eller bröt näsan.
Till en början såg jag inget blod nånstans men hon skrek som aldrig förr. Jag försökte titta runt lite vart hon hade slagit sig och efter en stund ser jag att hon slagit hål i hakan. Nu kom det dessutom blod!
Bad Magnus att hämta kalla våtservetter så vi baddade med det för att kyla lite och stoppa blödningen. Usch, det verkligen skar i mitt hjärta att se henne så där ledsen. Hon är ju väldigt tålig men jag förstår att hon grät ordentligt nu. Det hade jag också gjort!
Nu har hon ett fint jack och är alldeles blå på sin lilla haka. Som "tur" är så är jacket precis i vecket till hennes lilla söta dubbelhaka så det syns inte så mycket.

På natten va hon sen vaken mellan 00-02.30. Tanken va att hon hade ont i hakan men jag vet inte. Min sömn vart väl på ca 2-3 timmar. Gissa om man va trött när klockan ringde klockan 5!
Va helt slut hela dan så när Natalie hade somnat igår ikväll så gick jag också och la mig. Klockan va då 19.30!!! Men det va ruskigt skönt att få sova! Fick dessutom sova nästan hela natten. Natalie sov, men jag vaknar ju ändå. När jag ska vända på mig eller för att jag måste upp och kissa...
Är det inte det ena barnet så är det det andra! Antar att det inte lär bli bättre sen heller. ;)

Slut.se

Shit va min kropp är trött. Livet på ica är inte att leka med! Har nu varit tre dagar efter varandra på frukt-/grönt avdelningen och det känns kan jag säga. Blir en dag tills slit innan jag får vila upp mig i helgen.
Inte blir det bättre av att vi är dåligt med folk heller. Blir ju ännu mera att göra då och min kropp håller inte för det. Blir så less på att ha ont hela tiden. Känns liksom inte roligt att gå runt och halta hela dagarna bara för att ryggen sagt upp sig totalt. Viljan att göra massor finns ju, men inte orken. Jag får nästan dåligt samvete när jag är på jobbet för att allt tar så lång tid och för att jag måste be andra om hjälp när jag får varor. Hoppas verkligen att nån snäll själ vill hjälpa mig i morgon då det kommer massor! Är ju löningshelg = folk handlar som galningar!

Annars händer det inte mycket. Orkar liksom inte göra nåt när jag kommer hem efter jobbet. Den lilla energi jag har kvar går till Natalie.
Hade ju velat rensa på övervåningen men det får vänta liten stund till.

Dagen

Idag har vi varit hemma hela dan. Jag va äntligen ledig!!!
Vi gjorde i ordning lite lunch och sen kom några fina mammor, Sofie, Lisa och Cia med deras barn och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt!
Nu ska jag upp på övervåningen och röja lite och sen ikväll ska jag på Aloe Vera möte i Uppsala med bästaste Emelie.

Renovering

I lördags började Magnus och Kimmy (Magnus systers man) att riva och bygga om ena sovrummet på övervåningen. Vi hade ett rum med en stor kattvind där, men nu har dom rivit väggen till kattvinden och så ska vi dela rummet på två så barnen kommer att få ett varsitt rum. Kommer nog bli kanon när det blir klart.
Natalie har fått varit med Magnus syster Ewy medans eftersom jag har jobbat hela helgen.

Jag har bett Magnus att ta lite kort på renoveringen så ni ska få se lite sen. Just nu orkar jag inte ladda upp bilder. Måste nämligen röja all SKIT som vi har samlat på oss där uppe! ;)

Oops...

VÄÄÄLDIGT DÅLIG UPPDATERING HÄR NU!!!

Men jag har faktiskt inte orkat skriva nåt när jag kommit hem från jobbet. Känner att jag har massa annat att göra, plus att jag är helt slut!
I helgen har jag jobbat men sen har vårat internet som vanligt inte fungerat så jag har inte kunnat skriva nåt. (Hade ju i och för sig kanske kunnat mmsblogga, men det är inte samma sak.)
Kommer efter denna vecka att ha lite lugnare på jobbet och bättre arbetstider så förhoppningsvis blir det mer skrivet då.

Min kväll

Kommer att bestå av massa kul. Fick hämta ut mitt paket från Forever idag.
Snacka om snabb leverans. Beställde i lördags och hämtade det idag. Gillas skarpt!
Så fort Natalie lagt sig ska jag springa ut till bilen och hämta in kartongerna. Sen blir det till att packa lite av det mina kunder beställt och så ska jag kika igenom allt material och plugga in produkter. Tur att det inte är så jättemycket på tvn idag! ;)

Kyrkis

Återigen vaknade ju Natalie klockan 6. När hon dessutom hörde Magnus pyssla i köket så kunde jag ju inte få henne att somna om igen heller. Men jag va faktiskt inte så trött idag så det gjorde ingenting!

Nu ska vi börja göra oss i ordning. Har tänkt att åka till kyrkis i Valö idag. Har ju inte varit där sen före jul! KATASTROF!!!
Men jag jobbar ju nu och förra veckan skulle vi åka men då somnade Natalie innan vi skulle åka så då vart det inget. Men nu, nu drar vi!

Jobb

Idag va det dax att jobba igen. Va dock väldigt lugnt på jobbet och jag jobbade bara mellan 9 - 14. Ruskigt skönt! Kan inte alla dagar vara som idag. Då skulle jag nästan kunna jobba längre än planerat.

Väl hemma började Magnus med maten.
Idag bjöd han på smördegsinbakad fläskfilé som även va fylld med vitlöksost (färskost). Till det vart det potatisklyftor och kantarellsås. Gott som tusan va det!
Han är en duktig kock min älskade sambo.

Just nu är han och Natalie ute och åker skoter. Dom skulle ner till skogen och titta om rådjuren ville ha mera mat.
Hade planer på att måla lite ikväll, men känner nu att jag är ruskigt trött. Så jag kommer nog ta mig en dusch och sen slappa en stund i soffan framför tvn.
Lär ju få gå upp vid 6 imorgon med. Varför kan inte barnen sova när man har sovmorgon? Kan dom inte uppskatta det lika mycket som en annan!?

Förövrigt har bebis i magen spelat fotboll ända sen jag åkte hem från jobbet. Snacka om att vara livlig! Natalie sparkade mycket när hon låg i magen, men jämnför jag med den här bebisen så ligger hon i lä! ;)

Buzzadorkampanj

Vi har nu fått äran att vara med i en kampanj från Buzzador.
Denna gång är det Frutti Smoothie från Nestlé som ska provas.
Kan tala om att det vart en stor hit här hemma. Natalie verkligen älskar dom! Dessutom lärde hon sig ju att dricka med sugrör. Gissa om hon är söt! ;)

Hon går hela tiden och tittar om det finns en smoothie stående och väntar på henne.

Den är ju nyttig dessutom så för min del får hon dricka en om dan. Kommer dock bli ruinerad! ;)
Men jag kan varmt rekomendera detta. Prova!
Är du mig nära kan du få ett smakprov till ditt barn av mig. Det är bara att säga till.

Finns i smakerna Mango, Ananas och Banan eller Persika och Banan.


Aloe Vera

Idag har jag haft en till "Må bra stund" här hemma. Underbara Emelie var här och prata lite.
Nu är jag dessutom återförsäljare själv. Så är ni intresserade av Forevers Aloe Vera produkter så är det bara att säga till!
Kommer nog ta en liten stund att komma in i allt så ni får ha överseende med att jag är nybörjare! ;) Dock kommer jag att göra mitt allra bästa. (Har ju dessutom världens bästa Emelie som hjälper mig så mycket som jag behöver. Kommer bli många samtal med henne...)

Första beställningen är nu gjord i alla fall. Får hoppas att jag orkar bära hem allt från posten bara. ;) Lär ju väga lite om jag säger så. Dunkarna väger ju en del!

                       


Fröken kastrull

Det är mitt nya smeknamn på min dotter.
Ni kanske undrar varför!?

Här är svaret:



Först kastar man ut allt för att få plats själv



Men hon ställer dom ganska fint på en rad



Sen kliver man ur skåpet och sätter kastrullerna på huvet! ;)

Dagens aha!

Jag har blivit tokförkyld! Vart det redan i förra veckan men det har liksom blivit värre nu. Som det känns nu vore det ju rent av korkat att åka och jobba i morgon. Sitta i kassan hela dan och snörvla och snyta mig var tionde minut känns ju inte som nån hit. Men jag provar så får vi se hur länge det går.

Natalie har nog väldigt tråkigt här hemma också så det är bra att hon får komma till dagis imorgon. Hon har varit helt omöjlig sista dagarna. Har ju gått hemma en vecka nu så det är väl kanske inte så konstigt.
Idag tog vi trots allt en liten tur ut. Skulle åka ner till Österby och handla men när vi kom ner så kom jag på att jag lika gärna kunde åka tio minuter till för att gynna min lilla arbetsplats.

Sagt och gjort, vi åkte till Örbyhus istället. Sa hej till kollegorna och Natalie levde rövare.
Trodde ju för en liten stund att hon skulle kunna vara snäll och gå i butiken så jag tog bara en sån liten vagn som man ställer en korg i. Gör inte det om ni har småbarn. Först ville hon inte gå alls utan ställde sig och skrek. Sen kom hon på att det va ganska kul att gå därinne och då sprang hon ifrån mig mest hela tiden. Till slut lessna jag och bar henne.
Väl framme vid kassan vart det också lite lätt jobbigt. Medans jag betalade så stod hon snällt bredvid mig och lekte med stoppgrinden som finns vid kassan. Men när jag skulle packa i varorna så skulle hon springa ut mest hela tiden så det tog en stund att få ner alla varorna i kassarna.
Sen vart det sjukt jobbigt att få ut två kassar och en vild unge (som dessutom gallskrek för att hon inte längre fick gå) ut till bilen.

Nej! Jag tror att jag lärde mig en läxa.
TA ALLTID EN KUNDVAGN!!! ;)

Hmm...

Har haft över 40 läsare hittills idag och inte en enda kommentar.
Skriver jag så tråkigt?
Ni har blivit lite slarviga tycker jag! ;)

Tacksam

Har just kollat på två avsnitt av Sofias änglar som går på femman.
(Då det krockar med vad Magnus vill se på tvn så spelar jag in det)
Jag kan bara säga att jag är så himla tacksam för allt som finns i mitt liv.
Allting kan vända så fort, så man måste verkligen ta vara på det som finns just här och nu!

♥Min underbara alldeles egna familj♥




Natalie fick sitta i sin soffa i vardagsru...

dsc01349 (MMS)

Natalie fick sitta i sin soffa i vardagsrummet med lite rispuffar i en skål. Dum tanke...


Nu har vi rispuffar i hela huset och i Nat...

dsc01348 (MMS)

Nu har vi rispuffar i hela huset och i Natalies näsa! ;)


Måla

Ni som följt mig från början och ni som känner mig privat kommer kanske ihåg att jag började måla om våran hall i våras (ja, det är snart ett år sen) Det vart ju aldrig klart då jag varken haft tid, lust eller ork. Men ikväll nu när Natalie gått och lagt sig så ska jag nog göra ett litet ryck och måla lite. Kanske att del två av tre bli färdig snart i alla fall. Vore ju trevligt! Har fått lite idéer om min hall nämligen.

Ego

Satt och kikade igenom bilderna sen jag och Katarina va modeller för en dag i november.
Kom fram till att jag faktiskt gillar denna bild! La inte märke till den tidigare...


Bajs

Känsliga läsare behöver ju inte läsa!!!

Alldeles nyss så vart Natalie bajsnödig. Hon höll på och kämpade en stund och blev ledsen. (antog då att hon va hård i magen) Hade inte kommit nåt i blöjan så jag satte henne på pottan.
Då kom det en stor lååång korv som säkert va över decimetern.
Inte konstigt att det måste vara skönt att få bajsa fritt på pottan. Hur skulle hon kunnat klämma ut den där långa i blöjan liksom. Hade ju bara inte gått!



Shopping

Är så himla sugen på att klicka hem massa roliga saker från nätet. Men det är nånting som håller mig tillbaka! (Skulle Magnus läsa det här nu skulle han tro att jag blivit sjuk! Är ju visserligen förkyld, men jag tror att det måste va nåt mer allvarligt än så!)

Vill köpa:
*massa kläder till mig själv - vilket är helt onödigt då jag inte kommer kunna använda det speciellt länge.

*massa kläder och leksaker till Natalie - men hon behöver egentligen ingenting just nu.

*massa inredningsgrejor - vilket känns onödigt innan vi rustat klart och vet hur vi vill ha det.

* en hel del annat krims krams - men vad ska jag med allt till? Har ju hela övervåningen full!

Har jag gått och blivit helt galen?
Det har blivit en spara av mig istället för slösa!
Eller har jag kanske gått och blivit vuxen eller nåt. För det här är verkligen inte likt mig.
Måste dock säga att jag är lite stolt, och Magnus borde bli ännu mera stolt om han läser det här! ;)


Typiskt!

Vårat internet har inte funkat på hela helgen av nån dum anledning. Därav har det inte blivit nåt skrivet här. Har dock inte hänt nåt speciellt så ni har inte missat nåt.

Jobb i fredags, kalas i lördags och städning igår...

Grattis!

I fredags fyllde min lillebror Markus 17 år! Men då jag jobbade till 20.30 så firade vi honom i lördags.



Bilden är stulen från facebook!

GRATTIS ÄLSKADE STORA LILLEBROR!!!


Veckans fråga!

Förra frågan handlade om vilken sida man brer smöret på smörgåsen.
Återigen hade jag er läsare med mig på min sida och 9 av 15 tyckte att man ska bre smöret på undersidan.

Tror inte att Magnus har en chans mot oss här på bloggen! ;)

En ny fråga finns ute nu!

Foglossning... Va ska det va bra för?

Foglossning... Va ska det va bra för? Det gör sjukt ont och låter inte bra när det smäller i bäckenet mest hela tiden! Förövrigt verkar bebis ha disco därinne så här på torsdagskvällen. Är ett fasligt liv mest hela tiden! :)


Lite vardagslyx på torsdagen. Jag gillar ...

dsc01346 (MMS)

Lite vardagslyx på torsdagen. Jag gillar verkligen vit choklad. Synd att det är så svårt att få tag på bara.


Ny chef!?

Igår hade jag en bestämd liten dam här hemma.
Jag satt vid datorn och kika lite. Då kom hon fram och skulle ta bort mig från stolen. När jag äntligen flyttade på mig så skulle hon promt sitta där. Efter mycket tjat fick hon väl äntligen det då.

Hon fattade direkt vilken roll man hade när man satt i kontorsstolen - CHEF



Man måste ju prata i telefonen också. Det gör alla chefer!



Sen fifflar man lite med den och verkar väldigt upptagen...



För att sen prata lite till! Nu med en lite mera "lay back stil" som alla andra chefer.



SÖTUNGE!!! ♥

Glad

Idag kom det fram en gammal dam till mig på jobbet som verkligen förgyllde min dag! Va på väg in på lagret när hon haffade mig.

- Jag blir alltid så glad när nu sitter i kassan, sa hon.
- Jaha... Tack så mycket, sa jag lite generat. (Varför blir man alltid generad när man får beröm?)
- Du verkar så lugn och är alltid så trevlig!

Underbara lilla tant!
Man blir ju så himla glad och lite stolt när man får höra sånt där. Är ju kul att höra att man gör någon glad på jobbet och att man inte bara sitter i kassan som en surkärring! ;)

Tack snälla Rut! (Tanten heter Rut)


Våran middag... Riktigt gott vart det. Fas...

dsc01345 (MMS)

Våran middag... Riktigt gott vart det. Fast det till och med va jag själv som laga den. :) Riktigt stolt!


VAB

Idag har vi våran första vab dag. Natalie har sån fruktansvärd slemhosta när hon sover, så inatt blev det inte många timmars sömn för oss.
Hon har hostat på dagsvilan i två dagar men inget på nätterna. Känns väldigt märkligt! Igår på dagis hade hon varit lite gnällig och inte kunnat sova så mycket pga hostan, men hade ändå varit pigg. Men nu kom hostan även på natten. Snacka om att man känner sig hjälplös. Kan ju inte göra nånting när hon hostar och hostar och jag tycker så synd om henne.
Va upp och gav henne nässpray en sväng så hon inte va så snorig i alla fall!

Så idag blir vi hemma och hoppas på att hostan ger sig lite. Ska kika runt på nätet och se om man kan ge henne nåt mot slemmet och hostan. Massa vatten fick jag höra tidigare i veckan men det dricker hon ju redan massor av. Hon är faktiskt jätteduktig om dagarna och tar muggen själv x antal gånger för att hon vill dricka.
Hon är så duktig min lilla tjej! Tyvärr börjar hon ju bli ganska stor. Märktes väldigt fort nu när hon började på dagis.


RSS 2.0