Snart!

Va tydligen runt 1.5 timme. För vid 15.45 ringde han äntligen...


Snart?

Hur länge är snart?
Prata med Magnus i telefon vid kl 14. Då skulle han åka hemåt snart. Ska handla innan han åker så han skulle ringa när han va på väg till affären för att få veta vad han ska handla.
Men nu är klockan 15.20 och han har fortfarande inte ringt. Alltså är han inte på väg hem än. Snart måste ju redan ha varit. Eller?

Så kan inte ni hjälpa mig! Hur länge är snart? Vad tycker ni?

Och så här skönt sover man 15 min senare.....

dsc00249 (MMS)

Och så här skönt sover man 15 min senare... Kul sällskap! Hon va ju vaken i en timme iaf. ;)


Så här glad är man när man får vara ute oc...

dsc00247 (MMS)

Så här glad är man när man får vara ute och hänga tvätt med sin mamma.


Godmorgon!

Idag va vi uppe tidigt, och inte vart det så bra sömn inatt heller.
Natalie har vaknat var 3dje timme. Först halv 1, sen halv 4 och slutligen halv 7 och sen dess har vi varit uppe. Ja, iaf jag. Natalie somnade om vid 8.20.
Hon fick en till sån där hostattack i natt. Gick och bytte blöja där vid halv 4 vilket inte va populärt. Hon började skrika och då kom hostan igen. Sen får hon nog lite panik när hon bara hostar och hostar tills hon nästan spyr och inte får så mycket luft så då skriker hon ju ännu värre. Men det var bara att stoppa in flaskan med mat så sluta det direkt. Märkligt!
Nån som haft samma problem?
Kommer det igen tänkte jag ringa 1177 (sjukvårdsupplysningen) och fråga vad som händer och om jag kan ge henne lite vatten då. Hon kanske inte vill ha mat varje gång tänkte jag. Men om hon hade satt nåt hårstrå eller nåt i halsen, vilket jag trodde igår, så borde ju det vara borta nu och inte bara komma fram när hon blir ledsen. Tur att jag har en så glad tjej som nästan aldrig är ledsen. Skulle ju få lite smått panik annars om det vart så här varje gång mest hela tiden. Igår vart jag verkligen rädd. Jag bara grät... Tur att Magnus va hemma. Visslade in honom från garaget så han fick vara lite stöd. Han gjorde dock inget men det var bara skönt att han fanns där ifall det skulle bli värre. Inatt va jag lugnare. Då visste jag ju hur jag skulle få slut på det.

Nu ska jag starta tvättmaskinen och hoppas på att vädret låter mig hänga min tvätt ute idag. Brukar ju alltid bli mulet och kallt så fort jag hängt upp tvätten. Ska jag kanske skona alla sista april firare med att inte hänga ut den? Nej, jag chansar på att vädret håller i sig. Om inte får ni väl skylla på mig sen. ;)

Torsdagen

Hann inte åka så lång innan jag kom på att jag glömt skötväskan. Den är ju ett måste så det va bara att vända. Precis när jag skulle åka hemifrån igen så kom grannen över. (satt redan i bilen så jag slapp bjuda in henne) Hon har bott i vårat hus som barn och sa förrut att hon ville komma och se hur det såg ut nu. Men just idag va ju inte riktigt nån bra dag. Bjöd över henne nån annan dag. Vi är ju oftast hemma. Men vi pratade en stund iaf. Deras katt hade försvunnit och hon undrade såklart om vi hade sett den. Vet att jag sett katten men när jag såg den senast har jag ingen aning om. Hoppas den kommer hem. Jag har haft katter som sprungit bort och det är verkligen inte roligt. Som tur är har alla utom en kommit tillbaka igen. Min söta lilla Smilla hittade aldrig hem igen. Saknar henne ibland...

Efter pratet med grannen åkte vi iaf ner till Österby och hälsade på Katarina och lilla Alvar. Julia och hennes dotter Olivia var också där. Kul att umgås lite. Jag, Katarina och Julia gick ju i samma klass från lekis till nian och umgåtts väldigt mycket. Tyvärr tappade vi kontakten sen, men det är jättekul att vi tagit upp den igen. Alla vi har ju barn nu också. Julia har varit duktig och hunnit skaffa två. Hon har ju en liten Ludde också.
Efter massa prat och gott fika var Julia tvungen att gå hem för hon skulle jobba.

Usch! Va tvungen att ta en paus från skrivandet. Natalie började hosta så mycket att hon nästan inte kunde andas. Fick säkert nåt i halsen, typ hårstrå eller nåt. Jag fick lite smått panik. Men jag gav henne lite att äta/dricka så gick det över och hon lugnade ner sig. Tack gode gud för det!

Vart var jag nu...
Jo, när Julia och Olivia gått hem klädde jag och Katarina på oss och barnen och tog en promenad. Målet var en liten butik som heter Sekunden. Det är folk från ett gruppboende som öppnat en butik där dom säljer begagnade barnkläder och leksaker. Mycket bra!
På vägen dit stannade vi till på posten och hämtade ut Magnus nya körkort.
Väl framme vid Sekunden vart jag glatt överraskad. Hade aldrig varit dit tidigare och jösses så mycket fina kläder det fanns där. Billigt va det också så jag kommer absolut gå dit fler gånger. Tyvärr hörde jag att dom inte hade så mycket kunder. Men jag kan verkligen rekomendera barnfamiljer att åka/gå dit. Natalie fick 2 body, 1 par byxor, 1 par strumpor, 1 mössa, 1 par jeans och 1 pyjamas för bara 81,50. Ångrar inte att jag gick dit. Hoppas att dom kan få lite rull på det så man kan gå dit ofta. Så alla som läser... Lämna dit era barnkläder och leksaker och passa samtidigt på att handla lite nytt. Dom hade dessutom rea nu. Alla bodyn kostade 5 kr tex. Hur billigt som helst!

Efter shoppningen gick vi hem till Katarina igen och mötte upp hennes sambo på vägen. Vi stannade till en liten stund så Natalie fick äta lite. Sen åkte vi förbi Sofie i 10 sekunder och lämnade en hudkräm som Elsa skulle ha. Natalie tålde inte den så då kan gärna Elsa använda upp den istället för att den kastas. Dom hade besök av Helena på bvc så därför stannade vi inte och prata. Tar det en annan dag.
Vi åkte sen vidare upp till affären. Gick in på Apoteket och köpte maskmedel till Meduza och sen in på Konsum och handla mat. Skönt att kunna variera sig lite och handla på Konsum ibland. Går ju oftast in på Ica.
Köpte en barnmatsburk till Natalie. Tänkte vi kunde se hur hon reagera. När vi kom hem möttes vi av 2 spyor i hallen. Nån av katterna hade ätit en råtta som hade kommit upp igen. Trevligt! ;) Låg en sork me avbitet huvud i sovrummet också. Jag verkligen älskar våra katter...
Natalie fick hon såklart prova äta lite mat sen. Potatis och majs puré. Va väl inte jättegott kanske och väldans konstigt va det. Men hon kom på efter en stund att man kunde svälja lite. Fick nog inte i sig nästan nånting, men nu har vi provat iaf. Det är väl bara att prova varje dag så kommer hon nog på det snart. Lillskruttan!
Nu på kvällen har vi ätit mat, ris och chickybits, och tittat på tv. Ska kolla på lyxfällan sen. Det är ett måste varje vecka. Mycket bra program!  Har betalat räkningar nu på kvällen också. Jösses... Man är inte direkt rik nu när man är mammaledig. Allt är ju typ slut efter räkningarna är betalda. *suck*
Får nog börja jobba snart. Kan ju jobba lite helger och så kanske. Får man ju in lite extra iaf.
Sen får man nog börja kolla på vart man gör av med alla pengar. Har tänkt läggaupp en budget länge men det blir ju aldrig av. Kanske får ta tag i det snart, som allt annat jag planerar att göra...


1 år sen

Idag är det precis 1 år sen våran lillaguldklimp vart till. Den 13 januari i år kom hon till världen. Vilken lycka!
Tiden går bara så himla fort. Hon är ju redan 3.5 månad...

nyfödd

nyfödd



3,5 månad senare

Älskar dig min solstråle!!!




Natten har varit lugn. Hon vaknade 2, åt och somnade igen. Vaknade vid 6 igen. Men när jag hade fixat hennes mat och varit på toa så hade hon lyckats somna om. Sov sen till 7 så då bytte vi en överfull kissblöja och åt maten då istället. Vid 7.30 blev hon trött igen och sov fram till 8.45. Nu har vi suttit framför datorn en sväng och ätit frukost. Är nog dax för fröken att sova en stund till snart för hon börjar bli lite gnällig! Tröttmössa! ;)

Sen ska vi åka ner till Österby. Måste hämta ut Magnus körkort. Tänkte passa på att hälsa på lite folk också. Får se om dom är hemma.

Dagen som gått

Vart en lång och härlig promenad med Madde idag. Gick i ca 1,5 timme runt i Österby. Efter promenaden tänkte vi ta en fika på hembageriet men det va så trångt där inne så vi köpte med oss fikat och gick upp till min mamma och fikade i stället. Mycket prat vart det och jag hade mycket trevligt! Bestämde oss för att försöka ta en promenad en gång i veckan förutom när hon jobbar eftermiddag. Får se hur det går men jag hoppas att vi håller det!

På vägen hem svängde jag förbi Sofie och Elsa en stund. Hon är ju så liten... Kan inte förstå att Natalie va så där liten för 3 månader sen. Hon är verkligen stor nu min lilla tjej!

Väl hemma åt Natalie lite mat med sin pappa och jag ställde mig vid spisen. Det vart potatis, fisk och spenat. Gott gott!

Natalie fick sig ett bad nu på kvällen också. Tror hon gillar att bada. Skrattade mest hela tiden och sparkade hur mycket som helst i vattnet så det vart nog vatten i hela badrummet. Jag vart iaf väldigt blöt!

Nu ska det kikas lite på tv och sen gå och sova.

Imorgon måste jag köpa maskmedel till katterna. Såg en mask i Meduzas rumpa idag. BLÄ!!!

Godmorgon! Vilken natt... Natalie vaknade ...

Godmorgon! Vilken natt... Natalie vaknade 2.15, åt och somnade om direkt. Så vid 2.30 låg hon redan i sin säng igen. Från kl 4 har hon legat och bökat en massa men vaknade aldrig till ordentligt. Jag gav henne nappen några gånger och så somnade hon om. Inte förs kl va 6.45 vakna hon ordentligt. Då va det verkligen dax att byta blöja! Så det gjorde vi, åt mat och låg sen och pratade och skrattade en massa i sängen. Somnade om en liten stund men kl 9 va det dax att gå upp. Nu har vi klätt på oss och Natalie har ätit frukost. Bara jag kvar. Sen ska vi åka ner till Österby och gå en promenad me Madde. Bokade det igår om det skulle bli fint väder och det är det ju verkligen. Jag har ju dock inte gått ut än. Brukar ju alltid bli sämre väder när jag planerat att vara ute. Hoppas vi bryter trenden idag...


Min lilla älskling!



Mamma älskar dig Natalie!!!

Stereo love

Tycker att den låten är ganska bra faktiskt!

Vi har lite stereo love här hemma på gården också...
Vårat utedass. Där kan man sitta stereo och prata medans man utför sina behov. ;)
Vet inte om det är så vanligt att ha två hål på dasset. Men i Masugnsskogen har man tydligen så.



Man ser ju till och med vart dom suttit och nött med fötterna. Haha....

Kul att det är så välbevarat.

Hund

Jag tycker om hundar... Funderar på att skaffa en sen. Vet inte vilken ras bara. Skulle vilja ha en Berner Sennen men det är så mycket jobb med en sån. Men otroligt fina är dom. Magnus vill ju ha en liten limpa (tax) eller en gråhund så han kan jaga. Men gråhund blir det absolut inte och jag vill nog inte ha en tax heller. Kan man ju inte ut och gå med. Ser ju löjligt ut.
Jag vill ha en stor hund. Helst en som inte hårar allt för mycket. Men nån sån tror jag inte att det finns.

Vilket fall som helst så har jag spenderat dagen ute i trädgården och plockat hundbajs.
Fick ihop en del. Nämligen en hel jävla Icakasse!

   

Så är det nån som vill ha lite bajs så finns det här.
Blir så less. Har inget emot att hunden är här hemma men den kan väl ge fan i att bajsa överallt. Är inte så trevligt att ha hundbajs över hela gården. Tog upp det med grannen och han kunde inte förstå att hon bajsade på våran gräsmatta. Det gjorde hon ju aldrig hemma. Nej det är väl inte så konstigt. Kan ju va för hon går hit och mökar ur sig allt jämt!
Funderade på om jag skulle ge honom kassen med bajs så han fick se hur mycke det faktiskt var. Och då gick jag ändå inte där det är långgräs. Så jag kan nog få ihop lite till om jag vill.
Blir ju inte så kul sen när Natalie ska börja krypa ute. Va därför jag tog upp det nu så vi kanske hinner göra nåt åt det.
Händer det nångång ibland och i långgräset där man inte går så säger jag inget. Men nu är det jämt över hela gräsmattorna...

Natalie har sovit i vagnen hela tiden. Hon är så duktig. Sov ute i 3 timmar.



Hon va så söt i vagnen med mössan på sned! ;)
Hon gnussar ju så mycket med huvet hela tiden så mössan åker ju runt som en karusell. Sötnos!

Tvätt (inlägg 2)

Usch va less jag blir på vädret. Kan det aldrig bestämma sig?
Hade tvättat massa handdukar som jag hängde ut. Men sen började det blåsa massor och bli så himla mörkt på himlen och det kom nåt ynka litet stänk. Så jag tog in dom igen. Dom va nästan torra men inte tillräckligt för att vikas ihop. Och vad händer nu när jag har hängt upp alla handdukar här inne. Jo, efter 30 min kikar solen fram igen och det slutar att blåsa. Det är nog inte meningen att jag ska få ha nån tvätt hänga ute...

Tvätt

Varför ska det alltid bli molnigt och kallt när jag ska hänga ut tvätt??? Grrrrrr.....

Vilken natt

Familjen Söderquist/Westergren gick och la sig tidigt igår. Magnus somnade väl vid 21.40, Natalie vid 21.45 och jag runt 22. Så skönt!!!
Natalie vaknade kl 2.30, åt mat och somnade direkt. Så vid 3 sov jag också igen...
Vaknade andra gången kl 6. Då bytte vi blöja, pratade, skrattade och åt mera mat. La henne sen bredvid mig och efter en liten stund sov vi båda igen. Ända fram till kl 9.
Va är det som har hänt? Så här mycket har vi aldrig sovit förr. Men jag klagar absolut inte. Jag sover ju i vanliga fall gärna 10-12 timmar varje natt utan problem.
När vi väl hade vaknat låg vi kvar i sängen 30 min och pratade en massa. Det är så mysigt att ligga me henne i sängen och prata och skratta. Hon är ju dock mer vild än tam. Armarna och benen går som trumpinnar... ;)

Vid 9.30 gick vi upp och åt lite frukost och ringde och sa godmorgon till pappsen.
Sen har vi bara suttit i soffan och kuckilurat, startat diskmaskinen och tvättmaskinen.
Sen kl 11 sover Natalie igen, men nu låter de som att hon håller på att vakna.

Back to business!!!

Måndag

Idag har vi varit nere på kyrkis. Vi vägde och mätte oss. Natalie väger nu 5485 g och är 61,5 cm lång.
Hade alltså gått upp 255 g och växt 1,5 cm på 1 vecka. Här går det undan... Hur lång ska hon bli egentligen?
Vi lurade me oss Sofie och Elsa också. Så nu har dom också fått provat på kyrkislivet. ;)
Efter kyskis skjutsade vi hem Elsa och Sofie och sen åkte Natalie och jag hem.

Väl hemma hittade vi en liten ödla i badrummet. Antagligen nåt katterna har släpat in.



Den va ganska söt. Kanske ca 10 cm lång...

Natalie åt lite mat och sen somnade hon en liten stund så jag fick äta lunch. Va ju så fint väder idag så vi gick ut en stund sen. Natalie somnade fort i vagnen. Tänkte gå en liten promenad men den vart väl lite kortare än jag hade tänkt.
Gick bara ner till Vigelsboäng och handlade blommor. Det är bra att det finns så nära. Hade aldrig varit dit tidigare men nu ville jag se vad det va för ställe och tog mig mod till att gå dit. Tycker alltid att det är pinsamt att gå till andras gårdar och handla saker. Speciellt när man är själv, men det gick faktiskt bra. ;)
Handlade 10 penséer (5 blåa och 5 vita), 3 månadssmultronplantor och 1 rosenskära. Satte penséerna i väggamplar och satte ute på väggen. Vart ganska nöjd faktiskt!



Dessa hänger mellan toafönstret och hallfönstret



Den här hänger bredvid ytterdörren.



Rosenskäran och smultronen har inte fått nån plats än. Måste läsa lite om hur dom ska planteras...

Vid 17.30 kom älsklingen hem. Så skönt att han ska komma hem på kvällarna nu.
Han hade handlat lite och beställde flygande Jacob till middag. Vart riktigt gott! Även fast det var jag som lagade maten. :)

Nu ska jag försöka få i Natalie lite mera mat och sen ska hon gå och sova. Lär nog inte dröja allt för länge innan jag och Magnus också går i säng. Jag är skittrött idag, och Magnus också. Han åkte ju hemifrån vid 5 imorse och dessutom jobbade han ju typ 16 timmar igår. Stackarn.. Dom hade jobbat så nästan varje dag när han va i Stockholm.

Vart sent för oss ikväll och så kom älskli...

Vart sent för oss ikväll och så kom älsklingen hem så tyvärr blir det inget skrivet idag. Summerar dagen imorgon. Sov så gott!


Sitter just nu hos mamma. Natalie va jätte...

dsc00223 (MMS)

Sitter just nu hos mamma. Natalie va jättetrött och har precis somnat. Skön stil hon har lillfisen... :) Har skjutsat ner syrran så hon hinner jobba på bilbingon. Va förbi Sofie och Elsa en stund också. Hon är så liten och söt! Hade två kassar med massa kläder med oss som Natalie har växt ur. Kanske Elsa vill låna nåt av det. Nu vakna Natalie igen. Skriver mer sen när vi kommer hem.


Monopol

Nu har jag och syrran spelat lite monopol. Den som var gammal och vis vann! ;) Hi hi...

Nu börjar John Blund kika förbi hos mig så jag tror det blir sovdax snart.

Typiskt!!!

Vart inget SM-guld i år.
Men eftersom jag är en bra förlorare och stolt djurgårdare så är jag glad för ett SM-silver. Starkt jobbat!
(Bättre än Brynäs och Färjestad iaf, vilka dom i min omgivning hejar på)
Nu ska syrran och jag äta godis och glo på tv. Natalie har precis lagt sig. Trött som få! ;)

Fynd

Gjorde lite fynd i Alunda. Handlade för hela 60 kr. Dyrt som sjutton! Ha ha...
Köpte en body och en klänning till lilla Elsa. Natalie fick 4 bodyn och ett  typ "förkläde".  Kan va bra att ha sen när hon ska börja äta lite mat tänkte jag. Va ett sånt som är som en tröja. Mycket praktiskt!

Nu sitter jag hemma hos mamma. Har lånat brorsans dator. Natalie har ätit en sväng och sen somnade hon på Markus så nu ligger hon och sover.
Hade ju tänkt gå en promenad när hon skulle sova så hon kunde sova i vagnen. Men nu sover hon så gott så jag vill inte väcka henne... Ligger i Markus säng nu. Sötnosen!

Ska väl dra oss hemåt när hon har vaknat sen. Syrran håller på och tvättar också så får väl vänta tills hon är klar. Hon ville följa med oss hem idag. Kan ju va trevligt med lite sällskap. Tror hon sover över också. Hade ändå inget att göra sa hon, och det kan väl va trevligt att umgås lite med sin lillasyster... 
Skulle jobba på bilbingon i Österby imorgon så jag får skjutsa ner henne tills dess. Men jag tyckte hon sa att det va vid 14.30 så vi behöver varken gå upp tidigt eller stressa. Skönt!

Ska nog gå och handla lite gott till ikväll sen. Kan ju mysa till det lite nu när man inte behövde sitta själv.

Lång dag

Vart en lång dag igår.
När vi kom till Björklinge tog jag, Natalie, Martina, Daniel och Liten en lång promenad. Va så skönt i det fina vädret. Liten är deras hund. Jättesnäll va han, jag som har lite fördomar mot schäfrar. Tyvärr befogade....
Efter promenaden tog vi en fika och satt och prata massa skit like old times. Så kul att prata med den tjejen! Det är aldrig tyst och tråkigt! ;)
Vi åkte nog inte från Björklinge förs vid 17.30. Då åkte vi till stan och käka på Max med Magnus. Ville säga hejdå innan han åkte tillbaka till Stockholm och vi hann ju inte hem innan han åkte.
Efter gourmetmiddagen åkte jag å Natalie till Gränby. Mamma slutade jobba 19.30 så då tänkte jag att hon kunde få lifta med oss hem. Så jag och Natalie strosa runt lite i väntan på att hon skulle sluta jobba.

Åkte sen hem till mamma/mormor så Natalie fick äta lite mat. När vi hade tänkt åka hem kom mammas karl med pizza och tyckte att jag också skulle äta lite. Så vi vart kvar en stund till.
Va inte hemma förs vid 22.30 och då va vi trötta!
Natalie åt lite till och sov sen fram till 4.30. Skönt!!!
Åt lite mat, bytte blöja och somnade om. Vakna vid 6 igen. Då gav jag henne nappen och så sov hon till 8. Bara så underbart! Hoppas hon fortsätter så här nu.

Nu är det dax för oss att klä på oss och göra oss klara. Ska åka på barnloppis i Alunda. Får se om jag gör några fynd. Natalie skulle behöva en vårjacka framför allt. Får väl se om det finns nån.

Nej, nu har vi inte tid att skriva mera. Skynda skynda!!!!

Sovmorgon

Nu har Natalie sovit ganska bra 2 nätter i rad. Hoppas det håller i sig!
Inatt vaknade hon först kl 2.15 och fick mat. Vart ganska pigg också så det tog ca 1 timme innan hon sov igen.
Vaknade andra gången 5.45. Då bytte vi blöja, låg och prata en liten stund och sen fick hon mat och somnade direkt bredvid mig. Nice!!! Då fick ju en trött mamma också sova lite till.
Vi sov sen ända till 8.45! Vilken lyx! Hon va då jätteglad när jag slog upp ögonen och vi låg och pratade och skrattade en halvtimme innan vi gick upp. Sååå mysigt!

Nu har vi ätit frukost och ska klä på oss och åka till Björklinge för att hälsa på Martina.
Ska bli kul. Har inte träffats sen i december. Så nu ska hon få träffa Natalie också.

Ha en underbar dag i solskenet!

GLAD!!!

MIN ÄLSKLING ÄR HEMMA!!!!

Det är så skönt att få hålla om honom. Tyvärr åker han ju imorgon bitti igen.
Kanske ska försöka binda fast honom eller låsa in honom nånstans så han inte kan åka igen. ;)
Njuter varje sekund nu.
Va så roligt att se Natalie också. Hon vart jätteglad när pappa kom hem. Skratta som tusan! Sötnos!!!

Nu ska vi krypa ner i sängen. Ska bli mysigt att få krama nåt annat än kudden innan man somnar.

Sov så gott!

Gympa

Ewy ringde nyss och frågade om hon skulle vara barnvakt ikväll.
Jag är sugen på att gympa men jag vill inte dra ut Nattis i det här vädret. Det är moddigt och jävligt och kanske blir det halt ikväll även om det är plusgrader just nu.
Hade ju säkert kunnat köra utan problem men jag tar det säkra före det osäkra och stannar hemma.
Kanske är jag lat och bekväm, men då får det vara så...

Kan köra lite träning här hemma istället. Lite mage och rygg går ju alltid och det behövs!

När hade det tänkt sluta snöa? Har ju komm...

dsc00202 (MMS)

När hade det tänkt sluta snöa? Har ju kommit flera centimeter nu. Har ju liksom snöat sen igår kväll...


Skor

Natalie fick hem sina nya (men begagnade) skor med posten idag.
Har inte provat dom än men såg ut att kunna passa. Va kanske lite mer pojkiga än jag trodde. Men det är ju bara ett par skor så vad gör väl det!


En vecka

Har nu gått en vecka sen jag började blogga.

Hur tycker ni att det går???

Ska jag fortsätta???

Sa ju att jag bara skulle prova en vecka eller två och sen bestämma mig.
Tror att jag har bestämt mig, men vore kul att få höra eran åsikt i vilket fall!
Jag kan ju ändra mig...

Gårdagen inköp

Sa ju att jag skulle lägga in bilder på vad vi handlade igår.
Här kommer dom:



2 tröjor till mig från H&M
(Ser att den vita ser gigantisk ut mot den turkosa. Men det är samma storlek...)



4 bodyn år Natalie
Den rosa från H&M de övriga från Kappahl



Byxor från Rackartyg
(Name It.)



Står "Lovely & Delicious" i bak på rumpan



En jeansbody från H&M
Såå söt! På rean dessutom, bara 50 kr


Föräldragrupp

Natalie sov jättebra inatt. Vaknade första gången kl 3.30, då bytte vi blöja och så fick hon mat. Vaknade sen 6.15, fick mat och så somnade hon om. Inte så vanligt. Sov ända till 8.30. Då låg vi och prata en stund sen gick vi upp och bytte blöja, klädde på oss och åt lite frukost.
Klockan 10 tog vi på oss vinterkläderna igen och åkte mer till Österby. Skulle på första mötet med föräldragruppen idag. det var 5 nykomlingar. Den äldsta va 5,5 månader och den yngsta va nog 3 veckor om jag inte mins fel. Kommer nog bli trevliga pratstunder. Nästa gång skulle vi prata om bebismassage. Har ju hållt på med barnmassage förr så det tycker jag ska bli roligt!

Kom hem vid 12.30. Natalie hade somnat så jag lät henne som en stund till i bilstolen.
Undertiden hann jag hämta 2 svängar med ved, tända 2 brasor (en i köksspisen och en i kakelugnen i vardagsrummet), Vika massa tvätt från i tisdags, starta en tvättmaskin och lite annat småpyssel. Är skönt när skruttan sover lite så man hinner med nåt. Hon vill ju gärna ha mammas uppmärksamhet hela tiden när hon är vaken.

Nu har både hon och jag ätit lite lunch och pratat en sväng med pappsen. Han kanske skulle svänga förbi en sväng här hemma ikväll. Han va tydligen tvungen att åka till Gräsö och svarva nå grejor till båten/färjan dom pysslar med och då tänkte han passa på att pussa lite på oss. Även om det kanske blir en liten omväg...
Men vi saknar våran älskade pappa så vi klagar inte!


oj oj...

Vart dåligt me bloggande idag. Men har inte varit hemma på hela dan.

Nattis vaknade först kl 1. Fick mat och somnade igen. Vaknade kl 4, åt mat och bytte blöja. Tror ni att lillfisen ville sova sen eller? Inte direkt va. Hon va pigg som en mört och ville bar asitta och skratta och prata med sin mamma. Vid halv sex fick jag henne att somna om på mitt bröst. Då hon som vanligt bökade ganska mycket då så fick jag väl inte direkt mycket sömn. Vid 8 vaknade jag till ur dvalan och konstaterade att vi skulle få lite bråttom. Vi skulle ju möta Nettan och Oskar på Gränby vid 9.30 och vi har ju ca 1 timmes resa dit.

Kom till Gränby ganska precis till 10 och mötte då upp vårat sällskap. Vi strosade runt i massa affärer, pratade en massa och åt lunch hos Skuttungekonditorn. Hade en mycket trevlig förmiddag! Tack Nettan!
Vi 2 skulle Nettan dra sig mot bvc. Oskar skulle mätas, vägas och ta 6 månaders sprutan. Hoppas att det gick bra!
Jag gick in på systemet för att hälsa på min kära mor (hon jobbar där). Passade då på att låna deras personalrum så Nattis fick äta och byta blöja.
Efter det drog jag och Nattis en sväng till Ica Maxi i hopp om att hitta en vårjacka till henne. Hittade ingen på Gränby. Jo, i storlek 68 och Nattis har 62. Typiskt! Hittade ingen på Ica Maxi heller Så vi handlade lite mat och sånt istället. (Kanske lägger ut bilder imorgon på vad jag köpte för kläder idag)

På vägen hem stannade vi till hos familjen Jernström/Morell. Va ju tvungen att få se på det lilla underverket och attans så söt hon var! Och såååå liten. Kan inte förstå att Nattis va så där liten. Tycker att hon va precis som nu. Men nu märkte jag hur stor hon verkligen har blivit mitt lilla hjärta.

Kom hem vid 19.30 ganska trött. Inte vart det bättre av att det började snöa på vägen hem från Österby. Så nu är det alldeles vitt här ute på backen och det bara fortsätter att snöa. Även om jag älskar snön hade jag nog trott lite på våren nu.

På kvällen har jag och Nattis kollat lite på tv. Hon har ätit som en häst under tiden. Fortsätter hon så här blir jag ruinerad av all ersättning jag måste handla. Köpte faktiskt 2 paket idag. Va nästan 10 kr billigare /styck på Maxi än här hemma på Ica så då passade jag på. Det går ju ändå åt liksom...

Nu har Nattis somnat, jag har duschat och pratat med min älsklig och sagt godnatt. Nu är det bara jag kvar som ska lägga mig att sova. Katterna har också gått och lagt sig.
Dom har förövrigt varit väldigt snälla idag och inte tagit in en ända råtta eller sork idag. Trodde att jag skulle behöva kasta ut ett gäng när jag kom hem. Men jag fick en positiv överraskning.

Nej, nu ska jag kolla det vanliga på datorn och sen krama kudden och hoppas på en lång och skön sovstund.

Sovdax

Natalie har sovit jättemycket idag. Jag har inte hindrat henne heller. Kan nog behöva sova lite ibland. Oftast kan hon ju va vaken hela dagarna. Men vid 19 väckte jag henne så hon kan sova inatt. Då hade hon sovit nån/några timmar. Har försökt hållt henne vaken tills nyss då jag tänkte börja dra mig mot sängen. Så hon har ätit en massa och somnat i min famn. La henne sen i sängen och självklart blir hon jättepigg då och nu ligger hon och pratar för sig själv som aldrig förr!
Gullunge!

Dagens skörd som katterna har släpat in (än så länge) är 4 sorkar och 3 råttor. Underbart! NOT!!! När ska skiten ta slut och katterna förstå att jag inte vill ha in snusket?

Saknar Magnus här hemma. Blir så himla tomt när han inte ens kommer hem på kvällarna. Även om det är ganska skönt att ha sängen för sig själv så vill jag ha honom här. Saknar hans närhet! Ha nån som kramar om en ibland. Hoppas han kommer hem till helgen.

Imorgon ska jag och Natalie in till stan och gå på Gränby med Nettan och lilla Oskar. Gå lite i affärer och äta lite god lunch. Ska bli kul. Vi träffas inte så ofta.

Lär nog gå och sova nu om vi ska orka upp imorgon bitti. Blir ingen sovmorgon då inte. Ska va i stan vid 9.30

Natti natti

Börjar bli less...

... på alla dessa jävla råttor och sorkar som katterna tar. Felix tog in en som levde och lyckades slarva bort den under kylskåpet. Hoppas den inte kommer springande här inne sen.
Meduza kom precis in me en liten sork i munnen. Men henne kan man iaf säga till så går hon ut me den igen. Usch!!! Äckel djur!!! Hade inte dom ha kunnat gå hand i hand (eller tass i tass blir det kanske) me myggorna och fästingarna och gått och dött i vinter!?

Natalie har ätit 3 flaskor me mat nu sen kl 2. Tror att vi får börja öka mängden på mat igen nu. Fast vi precis gjort det. Men skruttan måste ju bli ordentligt mätt. Hon går ju upp i vikt som hon ska men då kanske hon inte behöver äta lika ofta.

Nej, ska man försöka göra lite nytta igen nu när Nattis har somnat...

Sjukt!

Det regnar/snöar på ena sidan av huset och så är det solsken på den andra! Märkligt...


Efterlysning

Vi efterlyser solen!
Skulle ju ha tvätten hänga ute och jag skulle ju tvätta hur mycket som helst!
Hann ha tvätten ute en liten stund sen kom det stora svart moln. Även om det inte regnar lär ju inte tvätten torka om inte solen lyser (är ju inte så varmt än) så nu har jag tagit in den igen.
Less jag blir. Hela min dagsplan gick i kras...

Tvätt

Förstår inte hur mycket tvätt man ska ha jämt. Hur kan Natalie göra av med så mycket kläder kan man ju undra. Är ju mest hennnes kläder i tvättkorgen. Nu är jag inne på andra maskinen för idag och det lär bli fler. Ska försöka tvätta upp det mesta. Har precis torkat av torkställningen ute så nu kan jag hänga tvätten där när den är klar...
Va så himla skönt ute. Jag stod i mjukisar och linne nu när jag va ute. Underbart! Jag och Natalie ska nog va ute en del idag.
Måste köpa solglasögon åt henne. Börjar ju bli så ljust nu.

Nu ligger hon och sover i sin säng. Va nog trött och därför hon va lite kinkig. Har börja suga jättemycket på tummen. Verkar ha blivit hennes favorit när inte nappen finns till hands. Har typ hela händerna i munnen emellanåt.



Handen på väg in...



Men tummen är det bästa! Sötnos!!!

Tyngre grejor!!!

Inatt har Natalie sovit ganska bra. Vaknade första gången kl 2. Åt lite mat och somnade direkt. Vaknade igen kl 5.30 då vi bytte blöja och åt lilte till. La henne sen bredvid mig i sängen och så sov vi till kl 8. Va så himla skönt! Vaknade av ett stort leende mit framför ögonen! Underbart!!!
Vi låg i sängen och pratade en massa fram till 8.45. Hade ju en superglad tjej bredvid mig. Ringde till pappsen och sa godmorgon också.

När vi väl gick upp fick vi syn på nåt som gjorde oss ganska rädda. Felix hade gått på dom tyngre grejorna nu och gett oss en liten present idag i form av en stor svart äcklig sork. Och vi höll på att trampa på den. Usch va äckligt det var. Inte va den direkt liten heller. La ut ett måttband så ni skulle få se hur stor den verkligen var.





Kul att ha en sån här vid sängen...

Nu har Natalie ätit frukost och mammsen ska göra detsamma.
Fick just en gnällig tjej. Har haft tur iaf. Hon verkar inte ha feber och inte heller ont av sprutorna hon fick igår.
Just ju är hon nog bara rastlös!
Ska försöka roa henne lite nu.

Mål

Kan inte djurgården bara göra mål snart!? Heja heja!!!

Natalie har ätit 2 kvällsmål idag. Efter hon hade ätit det första så somna hon till lite i min famn. Men sen vakna hon igen och var lite gosig. Så vi satt och mös i soffan en stund sen gick vi och bytte blöja och gjorde iordning lite mera mat. Hon åt med god aptit för att sedan somna. La sig i sin säng vid 20.30.
Har inte märkt att hon har haft speciellt ont av sprutorna och inte har hon fått feber heller (peppar peppar...). Men hon är fortfarande gnällig. Börjar nästan tro att hon är lite som sin mamma och lätt blir rastlös. Vill gärna att man går runt och tittar på en massa saker. Sitta stilla och glo är ingen höjdare!

Hjärtat ringde nyss. Han va redan less på jobbet i Stockholm. (han har varit där 1 vecka)
För att citera honom "Ett jävla runkjobb! Det är skitigt och jävligt och det finns inga grejor när man behöver!" Va tydligen inte så stor ordning på dom andra som jobba där heller. Gillas inte av min karl tydligen!
Sa åt honom att han fick väl styra upp det hela lite då, men han sa att han inte orkade för det skulle inte hjälpa. Stackars älskling!

Jag har faktiskt funderingar på om jag ska gå och lägga mig nu. Är så tråkigt att sitta uppe själv och värre är det när man är trött och försöker pina sig. Nej! Lika bra att sova. Man vet ju inte hur mycket skruttan tänker sova inatt heller. Ska fixa hennes nattmat nu och gå och krama kudden och sakna min älskling. Kommer kännas konstigt nu när sängen blivit tom igen och det inte är nån som snarkar mig i örat! ;)

Natti natti!!!

Skor

Idag fick vi hem adidasskorna. Dom va förstora vilket jag trodde. Men då kan hon ju ha dom hela sommaren.
Imorgon borde vi få dom andra skorna vi vann.
Natalie och jag gillar tradera! Synd att man inte är miljonär bara så man skulle ha råd att köpa allt man vill ha.


Sprutor

Nu är vi hemma igen. Natalie har ätit lite mat och har precis somnat i vagnen. Hoppas att hon sover en stund nu. Hon behöver det. Har bara sovit 1 timme på dan vilket är alldeles för lite.

Fick 2 sprutor hos Helena på bvc. En i varje ben. Så nu är hon vaccinerad mot difteri, stelkramp, kikhosta, polio, Hemofilus Inf B och pneumokocker. Stackars liten... Hon gallskrek så det skar i mitt hjärta och var ledsen ganska länge. Men det gick att trösta henne tillslut och hon somnade till en sväng i bilen på väg hem. Har inte märkt nåt nu så förhoppningsvis så kanske hon inte har så ont. Men det kan ju komma senare ikväll. Köpte hem alvedon ifall att, men Helena sa att man inte skulle ge det om hon inte hade jätteont, fick hög feber och blev otröstlig. Det kunde tydligen dämpa vaccinet. Vilket inte är så bra...

Vi vägde och mätte också. Nu väger hon 5230g och är 60cm lång. Hade inte växt nåt sen förra veckan med hade gått upp 160g.



Mamma älskar dig hjärtat!!!

Hoppas hoppas att hon slipper ha ont och få feber!

1 timme...

kvar tills vi ska åka ner till Österby och bvc för att mäta, väga, göra hälsokontroll och få sprutor.
Lider redan med henne.
Jag har inget emot sprutor, men jag tycker synd om Natalie som inte kan säga ifrån utan bara blir stucken i benen.
Hoppas inte hon blir så dålig efteråt. Dom kan ju tydligen få feber och sånt. Hon har ju redan varit gnällig i flera dar nu. Alla undrar om det är tänder på gång. Men det tycker jag väl är lite tidigt än. Fast man vet ju aldrig.

Då har skiten börjat igen

Kunde det inte få vara vinter och riktigt kallt ett tag till.
Fick just årets tredje myggbett och katterna har massa fästingar. Tog bort 6 stycken på Felix igår kväll.
Dom kunde väl för fan ha kunnat frysit ihjäl i vinter. Men inte då!!!

Dax att skaffa myggnät till vagnen så lillskruttan är skyddad och så måste vi köpa fästingmedel till katterna.

Natalies bästa kompis!

Fick ju ett samtal igår kväll.
Min allra bästa vän trodde att vattnet hade gått. Vi konstaterade att så va fallet. Gissa om jag stod och hoppade här hemma hela tiden!? Hade inte så mycket värkar då så det var väl rätt lugnt. Hon åkte in ganska snart sen fick jag ett meddelande om. Låg och kollade mobilen här hemma mest hela tiden fram till 1.30. Hade lite svårt att sova och så vakna lillskruttan då. Gav henne mat och somnade. Vid 5 vaknade Natalie igen. Vi bytte blöja och fixade mat. Magnus skulle då precis åka till Stockholm och frågade om jag hade hört nåt än.
Nej, sa jag men kollade igen på mobilen. Gissa om jag vart glad då.
Ett litet mms om att nu hade det minsann kikat ut en liten flicka. Va lika lång som Natalie och vägde nästan lika mycket. Var bara 20g som skilde.

Så nu är vi jätteglada här hemma. Som vi har väntat och väntat och längtat i massor!!!



Stort GRATTIS till Jocke och Sofie som nu är stolta föräldrar till en liten tös!
Vi önskar er all lycka!


Nervös!!!

Nu är det bara SÅÅÅ SPÄNNANDE!!!!
Berättar mera sen.

Snart ensam igen

Nu har vi kommit hem från Gräsö. Vart fika och god middag hos svärföräldrarna och sen en snabb visit hos Kjell, Mervi, Fabian och Filip. (Magnus bror med familj) Har gett Natalie sitt nattmål nu och lagt henne. Men som vanligt vaknar hon och ligger och jollrar en stund. Somnar nog snart igen tror jag. Jag och Magnus sitter och kollar på Bond. Hatar verkligen Bond men ja ger det en chans iaf. Lär väl sova snart också. Magnus ska ju åka till Stockholm igen imorgon bitti. Han åker väl vid 5. Kommer sakna honom jättemycket. Förra veckan gick ganska fort men nu har jag ju vant mig vid att han är hemma igen. Ska försöka mysa lite me honom nu. Imorgon ska vi kanske ner till bvc och ge Natalie 3 månaders sprutan. Stackars liten...

Ledsen...

Inatt har det inte blivit så mycket sömn. Natalie vaknade först kl 1 och sen kl 3.30. Efter det ville hon inte sova ordentligt. Vägra sova i sin säng och låg och böka jättelänge bredvid mig. Sov kanske en timme och sen va det dax igen. Gav henne mat för tredje gången den här natten och sen la jag henne på mitt bröst. Sov till och från men mest massa bökande.
När klockan va runt 7 vakna Magnus. Frågade om han ville vara snäll och ta henne en stund så ja fick sova lite. Det gjorde han ju så klart. Tack för det älskling!!!
Sov sen till 10.30. Så skönt!

När ja gick upp sen och satt på toa så vart jag väldigt besviken. Alla mina krokusar va borta! Inte ett litet spår av dom va kvar. Vi har ju två rådjur som bor hos oss. Har matat dom hela vintern och dom får fortfarande mat. Men antagligen ville dom ha lite grönsaker till maten och valde att ta mina fina krokusar. :(

Nu är vi på väg till Gräsö och ska hälsa på farmor och farfar. Det är ju så himla skönt väder idag. Kommer nog sätta mig i solen när vi kommer dit. Natalie ska få sova i sin vagn. Hon tycker om sin vagn. Det är bra.
Nu missa vi färjan precis. Klockan i bilen gick tydligen lite efter. :) Jaja... Får åka 12.30 istället då.

Ha en underbar dag!

Första glaset...

av Dooley´s på väldigt länge råkade slinka ner ikväll. Kom ju på idag att jag inte ammar längre så då får man faktiskt ta sig ett litet glas. Men shit va det lukta sprit! Är nog inte van vid det riktigt nu tror jag.

Nu har vi kollat på körslaget och lillfisen har somnat så nu är det dax för mammsen och pappsen och gå och lägga sig också. Pensionärsvarning att lägga sig i sängen före 22 på en lördag. Men jag är ruskigt trött och Magnus sjuk så nu får vi va gamla. ;)
Felix sover sen länge i sin säng i hallen och Meduza är ute och jagar råttor. (får hoppas vi slipper presenter av henne imorgon bitti!)

Sov så gott!

Förkylda karlar...

Åkte hem till mamma/mormor en sväng nu på dan. Passar på att åka när Magnus ändå är borta.
Lånade hem hennes spikmatta hon fick av mig när hon fyllde år. Ska prova ligga lite på den. Har provat en gång och då höll jag på att dö. Satan så ont det gjorde!!! Men skam den som ger sig. Måste ju prova igen.

Natalie är lite gnällig idag me. Vet inte va det är riktigt. Men vi försöker med alla medel att få henne på bättre humör. Vissa gånger lyckas vi bättre än andra.

Snart ska vi väl göra lite mat. Magnus fråga om han skulle laga mat eller byta till sommardäcken på volvon. För min del spelar det ingen som helst roll. Jag vill bara sova just nu. Är sååå sjukt trött av nån anledning. Funderar på att ta en lite powernap. Kan man äta och ha lite kvällsmys sen.

Håller på att göra te åt karln just nu. Han är förkyld och då måste man ju låta jätteynklig och be sin sambo om te med honung. Gick åt en hel burk honung förra gången han va förkyld. Stackarn.... Har nog inte långt kvar till döden! ;) Jobbigt att vara kille och lite förkyld!

Äntligen!!!

Ha ha.... Vann just dom fina adidasskorna på tradera. Min lilla skrotfia kommer bli så fin!!!


Vårbilder

Vart ju så grått ute idag. Tråkigt! Lägger in lite bilder från igår när det va solsken och utslagna blommor...

 

Tussilago som växer under brevlådorna



Snödroppar (växer överallt i trädgården)

         

Små krokusar på framsidan



Tulpaner på väg upp



Min nytvättade bil


Godmorgon!

Eller godförmiddag är det väl nu. Har ju varit vaken en stund redan.

Skruttan va så duktig inatt. Hon somna vid 21 igår och vaknade inte förs kl 3. Åt mat och somnade om i min famn. När jag skulle lägga ner henne i sängen igen så vakna hon ju så klart. Pigg som en mört slog hon upp ögonen och skrek lite. Ville inte alls sova mera. Men jag tog upp henne igen och gosade in henne i min famn. Satt och vaggade och gosade i 20 minuter innan hon somnade igen. Klockan hade nu hunnit bli ca 4.10. Äntligen fick en trött mamma också försöka somna om.
Vid 5.15 vaknade skruttan igen och var jätteledsen. Tog upp henne och då tystnade hon direkt och man såg på henne hur hon verkligen försökte sova. Drog igen ögonen och slappnade av. Tog inte mer än 1 minut så sov hon igen. Tur att jag inte gick upp och gjorde mat innan jag tog upp henne. (är så jag brukar göra) Den här gången la jag henne brevid mig i sängen. Tyckte att hon kunde få ligga bredvid mig en stund. Trodde ju att hon skulle vakna snart igen, men inte då. Hon sov till 7.30. Hon har alltså bara ätit en gång inatt. Normala fall har hon väl ätit 3 gånger från 21-8. Hoppas hoppas att det här håller i sig nu så vi kan få sova lite mer om nätterna.
Älskade unge! Mamma är så stolt!

Måste tvätta hennes gym idag också. Katterna hade lagt fina presenter på den inatt. Dom tyckte kanske att Natalie också skulle få en råtta att leka med. ;) Varför ska dom alltid ta in skiten och lägga dom på mattorna? Nu ligger mattorna i tvätten så då la dom skiten på hennes gym istället. Uppskattades inte!!!
Är väl bra att dom tar alla råttor men dom kan väl låta dom ligga kvar ute.
En dag när jag kom hem låg det tre råttor i en hög framför ytterdörren. Där får dom gärna ligga, hellre än att dom kommer in.

Har precis ätit frukost nu och Natalie ligger i sin säng. Hon va jättetrött och somnade. Fast efter 10 min kan man ju inte sova mera tycker hon. Men hon har fått ligga kvar. Hon kanske somnar om. Hon skriker ju inte iaf så då är det nog ingen fara. Ligger å smågnyr och snuttar på sina älskade små fingrar. ;) Sötnos!


Kväller

Åkte till Åby på eftermiddagen och hälsade på Stina och Ida en sväng. Stina ringde och bjöd in mig på nybakta bullar. Kan man ju inte tacka nej till va!?
När vi (jag och Natalie) kom hem så hade älsklingen varit snäll och fixat middagen. Lasagne stod i ugnen.

Nu på kvällen har Nattis varit lite gnällig, men jag tror att hon va hungrig för hon åt hur mycket som helst. Börjar äta mer och mer nu. Blir ju ruinerad... Ersättningen är ju inte direkt gratis. Önskar att jag hade kunnat amma! Men nu kan vi ju tyvärr inte det och det är inte mycket att göra åt.

Låg i soffan och kollade på Talang. Vilka jävla stjärnor vissa är. Hur kan dom ens tro att dom ska kunna vinna dom där 500 000 kronorna med deras bidrag. Pinsamt! Lika pinsamt som dom stolpskotten som gör bort sig i Idol och tror att dom kan sjunga.
Jag älskar att sjunga och gör det allt som oftast. Men jag tror/vet att det nog inte låter så vackert så därför sjunger jag mest för mig själv. Nu sjunger jag ju med Nattis också iofs. Men det räknas inte på samma sätt. Barn älskar att sjunga hur illa det än låter. Me like! ;)

Nu ska jag fixa Nattis flaskor till natten så jag slipper blanda dom mitt i natten. Ganska skönt att bara ta ur kylskåpet och värma när man e lite lagom trött.
Sen ska jag mysa lite mer me min stora kärlek här i livet.

Jippi!!!

Dom ringde nyss och sa att älsklingen får vara hemma i helgen! Mycket glad för det är vi. Men i samma sekund kom det fram att eftersom han nu klarat kortet så ska han köra lastbil i morgon istället. Alltid är det nåt. Men jag får väl lite sällskap på kväller iaf.

Skit också!

Jag kom iaf iväg och gympade igår. Faster Ewy ställde upp som barnvakt. Tror nog att hon tycker att det är ganska kul och mysigt. Får se hur det blir på måndag. Förhoppningsvis är Ewy bra i nacken då så hon får gympa igen, och då sa hon att farbror Kimmen skulle få va barnvakt. Kommer nog gå bra isf. Är inte det minsta orolig när jag lämnar bort henne.

Ringde min äldsta bror igår också. Han fyllde nämligen år så då tänkte jag att det var ett bra tillfälle att ta sig i kragen och höra av sig. Va nog ca 1½ år sen vi prata sist. Sååå himla dumt egentligen. Varför är man så dålig på att höra av sig? Tror det är en av mina dåliga sidor som jag verkligen inte tycker om. Får försöka bättra mig för typ 1000e gången... Vi sa iaf att vi måste ses nåt. Han har ju varken träffat Natalie eller Magnus. Även om det kom fram att han och Magnus känner varandra sen förr. Brorsan och Kjell (Magnus bror) gick i samma klass i skolan också. Tänk va världen är liten ibland.
Farmor fyller 90 år i maj nu också så då sa vi att vi borde träffas då om inte tidigare.

Va ruskigt trött när vi kom hem igår så jag gav Natalie mat och sen gick vi och la oss. Hon somna väl vid 23 och vakna 3.30. Då va det dax för lite mat. Somna om rätt fort sen. Vaknade igen 5.30. Då va ja som en zombie och tänkte "snälla barn! Börja inte med att vakna 5.30 varje morgon!". Gick upp och gjorde iordning lite mat till henne igen, men hon va inte speciellt hungrig. Åt väl bara 40 ml och sen somna hon om. Tack för det gumman!!! La henne på mage då för att se om hon skulle sova nå bättre, och hon vaknade inte förs 8.15. Sååå skönt för då va jag också pigg.
När vi vaknade ringde vi och önskade pappsen lycka till! Sen gick vi upp och åt lite frukost. BabySemp till Natalie och havregrynsgröt till mamma.

Efter frukosten ringde Magnus och sa att allt hade gått bara bra. (Får väl säga vad det är nu när det är klart) Han klarade nämligen uppkörningen för CE. Han är så duktig min älskling. Han har hållt allt hemligt. Han sa knappt till mig när han skulle köra upp för C-kortet i höstas. Men nu är alltså allting klart så nu kan han ju jobba typ var som helst. Mycket bra!

Har tvättat bilen en sväng på förmiddagen också. Den va verkligen skitig. Det är den fortfarande men det är ju mycket bättre. Shit va det fastnar asfalt på bilarna. Den är helt prickig. Sen hittade vi massa stenskott på huven och skador på stötfångaren i bak. (kanske va bra med skitig bil ändå så man inte såg alla skador) Såg ut som att nån kört på oss eller nåt. Har ju fått en bula i passagerar dörren i fram också. Vi har inte haft bilen i mer än 4 månader och har redan fått så mycket skador. Hur är det möjligt? Jag har faktiskt varit jävligt försiktig om bilen! Men det är inte så mycket man kan göra åt det nu. Det har ju redan skett och har antagligen inte varit mitt fel.

Sur vart jag idag också... Budade ju på dom fina Adidasskorna till Natalie. Auktionen gick ut kl 11 och jag kollade 10.55 och då ledde jag fortfarande med enda budet. Kollade igen 11.15  i tro om att jag vunnit. Men så fan heller. Då va det nån dum jävel som hade lagt ett bud över 10.59. En jävla minut!!! (oj, vad mycket fula ord det kom... Men jag va faktiskt rätt sur) Så nu fick vi dom inte. Jag hade faktiskt lagt ett väldigt högt maxbud också så jag trodde ju att jag skulle vinna. Men till min tröst så hittade jag ett par likadana i en storlek större. Ska nog buda på dom också och hoppas att jag vinner dom istället. Får väl sitta som en igel vid datorn. Man kunde köpa dom till fast pris också. Kanske ska överväga det, trots att min kära sambo inte gillade den idén.

Han är hemma nu iaf. Skönt! Ska gå och gosa lite med honom nu. Han ska åka tillbaka till Stockholm imorgon bitti så jag får passa på att gosa nu för sen vet jag inte när jag får träffa honom igen.
Om det inte blir så mycket skrivet senare så vet ni varför. Jag har kvalitetstid och massa mys med min älskling!!!

Over and out!!!


Middagen avklarad

Nu har jag varit riktigt duktig och ätit middag också. Hade bestämt mig för att jag skulle äta panerad fisk, potatis och stuvad spenat. Men när jag skulle börja så öppna jag skafferiet av nån anledning. (behövde ju inte ens in där) Då såg jag paketet med våffelmix stå där. Ruskigt sugen på våfflor vart jag! Så nu vart det middagen istället. Tar fisken i morgon.
Proppmätt är jag också. Eftersom jag äter oftare nu så verkar jag kunna äta mindre. Antagligen är min kropp inte lika hungrig. Jag har väldigt sällan känt den där hungerkänslan. Dietisten sa att vissa personer aldrig känner  sig hungriga. Jag var/är nog en av dom. Men nu är jag mätt mest hela tiden iaf. Det känner jag minsann! 
Ska kanske sätta mig och göra matlista och schema nu på kvällen. Beror på hur lillan vill vara vaken.
Hon sover just nu. Skruttan!

Mamma älskar dig!!!

Vann iaf ett par skor till henne idag. Budade på ett par som va en lite mindre storlek än adidasskorna. Vet ju inte va hon har för storlek riktigt. Men dom vart inte dyrare än 44 kr inkl frakt, så det spelar väl inte så stor roll om hon kan ha dom eller inte. Får väl sälja dom vidare annars då. Eller skänka dom till bättre behövande.



Älsklingen ringde precis. Han väljer att stanna i Sthlm ikväll. Han kommer iaf vara upptagen (svårt att förklara utan att avslöja va det handlar om. Berättar när det är klart.) Sen vill han ju inte smitta oss med förkylningen heller. Så han sa att han kanske kan komma hem en sväng imorgon em/kväll istället. Längtar efter honom faktiskt. Men det kan väl vara bra att behöva sakna varandra ibland.

Just det... Idag är det ju förbövelen torsdag. Det innebär Friskis & Svettis. Undrar om faster Ewy hunnit hem och orkar ta Natalie en stund. Lär nog ringa och fråga. Så jag inte packar ihop och åker till Öregrund i onödan.
Shit! Hur ska jag orka gympa. E verkligen proppmätt!!!

Älskade Sofie gjorde ju oss sällskap en stund nu på dan. Så härligt att ha henne vid sig. Vi har ju tappat lite av det vi hade för nåt år sen. Men hon kommer alltid att vara min bästa vän och jag skulle kunna gå över både eld och vatten för hennes skull! Finns alltid i mitt hjärta! Hoppas på att vi kommer hitta tillbaka och träffas och prata lite mera nu när vi går hemma båda två.
Längtar så otroligt mycket tills hennes lilla fis tittar ut.
Hon fick en liten present av oss idag. Ett litet startkit till bebisen bestående av blöjor, våtservetter, babyojla och skötunderlägg. Tror hon vart glad. Är iaf saker som kommer att gå åt!

Nu ska jag försöka hitta lite motivation till gympan. Kan man beställa den nånstans eller?


Snart...

...så kommer Sofie!!!

Skruttan sover fortfarande. Har lagt henne att sova på mage några gånger och då sover hon mycket bättre. Så hon får sova så om dagarna nu tror jag. Även om dom nu ska sova på rygg! Men hon är väl som sin mamma som älskar att sova på mage. Lite jobbigt va det ju när man va gravid och skulle försöka sova. Kunde inte ligga på mage (inte så konstigt kanske)  och låg jag på sida fick jag förvärkar. Inte kunde jag ligga plant på rygg heller för då vart det likadant. Så på slutet fick jag trycka upp massa täcken och kuddar mot gaveln så jag kunde halvsitta/ligga och sova. Det va enda sättet. Sååå skönt att det är över nu så jag äntligen kan sova på mage igen!

Nej, nu ska jag äta lite lunch. Vart sugen på majskolvar så dom håller på att koka på spisen nu. Namnam... ;)


Frukost och Tradera

Har ju fått en nystart i mitt liv. Är ju helt kass på att äta. Kan ju gå en hel dag utan att jag äter nåt. Men nu har jag tagit mig i kragen och uppsökt professionell hjälp i form av en dietist. Så nu måste jag äta frukost, lunch och middag varje dag. Ska försöka göra matlistor och matschema för att underlätta det hela.
Till frukost idag blev det iaf en stor tallrik havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk. Proppmätt blir man och gott är det!

Har budat på ett par skor till Natalie på Tradera. Skitfina adidasskor...



Hoppas hoppas att jag vinner dom.
Man blir verkligen beroende av Tradera!
Köpte några figurer till min samling i vintras och lite kläder till Natalie har det blivit nu senast. Funderar på om jag ska försöka mig på att sälja lite också. Så svårt kan det väl inte vara... Men jag är lite feg tror jag. Är väl ingen som vill ha mina gamla grejor tänker jag jämt. Men nån stackare kan man väl lura på nå skit. ;)
Har ju lite barnkläder nu som Natalie har växt ur och allt vill man ju inte spara.

Nej, om man ska försöka få nåt gjort nu kanske. Skuttan ligger i min famn och håller på att somna nu så då får man passa på!

Tror dom ljuger!

Enligt statistiken på bloggen så va det typ 50 pers som hade kikat in på bloggen igår. Kan ju inte va möjligt...  Den har ju inte ens funnits i ett dygn!
Ni som kikar in här idag. Kan ni inte bara skriva HEJ! och erat namn så jag ser jag hur många som kommer hit. Vart ju ruskigt nyfiken på vilka ni är. Får ju gärna skriva lite mer också om ni vill. Alltid kul!

Inatt har det iaf inte blivit så mycket sömn. Jag somna vid elva, halv tolv nånting och vid ett vakna skruttan första gången. Då fick hon lite mat och så somna hon om. Sen vakna hon vid halv fyra igen. Blöjbyte, mat och somna om. Vaknade igen vid kvart i sex och sen dess har jag varit vaken. Då åt hon en flaska till (alltså innehållet i flaskan. Inte flaskan i sig. Den är nog lite hårdsmält! ) sen låg vi och gosa lite och Nattis tränade nacken. Låg på mitt bröst och skratta och jollra, självklart med fingrarna i mun. Måste ju snutta lite på dom emellanåt. ;)
Efter det låg vi och kollade in lite bilder på mobilen och gissa om det va kul. Hela ungen låg och sprattla som aldrig förr. Armarna och benen bara flög och mungiporna var uppe vid öronen. Va väl kul att se sig själv på bild kanske. Egenkär liten vän!?
Ringde och sa godmogon till pappsen vid sju. Han hade precis vaknat. Råkat stängt av klockan och somnat om. Så det var väl kanske tur att vi ringde så han vaknade till och gick upp. Stackarn! Riktigt förkyld har han blivit också. Man hörde knappt va han sa. Vi vill verkligen inte bli smittade om han kommer hem ikväll!

Nu vakna Natalie också. Hon har sovit sen 7.20. Ska va hemma idag har jag tänkt, så hon får in sina sovstunder ordentligt. Hon behöver det.
Hade tänkt att jag kanske skulle försöka tvätta bilen om solen vill kika fram. Man skäms att åka med den för den är sååå himla skitig. Skulle förra ägaren se den nu skulle dom halshugga oss och ta tillbaka bilen! ;)
Funderar på att köpa en mobil att hänga i bilen till Natalie så hon har nåt att kika på när vi åker. Oftast brukar hon ju somna men ibland händer det ju att hon är vaken och då kan det väl vara roligt att se nåt annat än skinnsätet.

Nu ska vi gå och byta blöja och klä på Natalie lite kläder.

Ha en underbar morgon!
   Kram

Åhh... Nu kika solen äntligen fram också!

Godnatt

Lillskruttan sov ganska länge på kvällen så vi får hoppas att hon kan sova inatt också.
Hon har fått sitt kvällsmål och somnat i min famn. Men när jag la henne i sängen så vakna hon till. Så nu ligger hon där och jollrar och suger på fingrarna. Dom verkar mycket godare än nappen. ;)

Pratade med älsklingen nyss också. Han ringde och sa godnatt. Han hade blivit jätteförkyld. Skulle komma hem imorgon kväll sa han. Får se om han åker tillbaka på fredag. Har ett uppdrag på fredag morgon så det är därför han åker hem. Talar om sen va det handlar om. Vet inte om jag får säga det nämligen.
Vi får hoppas att han får va hemma i helgen, men jag sa att han absolut inte får komma hem och smitta oss med förkylning igen. Då får han hålla sig i Stockholm tills han är frisk.
Natalie har redan varit förkyld och det var hemskt.
Hon fick så svårt att andas. Ibland fick man kolla så att hon andades överhuvudtaget. Gjorde andninguppehåll emellanåt. Trodde nästan att det kunde vara förkylningsastma men läkaren hörde inget som tydde på det. Skönt! Men vi fick medicin ifall att hon får svårt att andas igen. Känns lite tryggare iaf.

Nu tror jag att Nattis har somnat. Har iaf tystnat. Så nu ska väl jag också ta å krypa ner (i den tomma) sängen.

Natti natti




Frågor

Kom på det just när jag skickat iväg förra inlägget.

Vad vill ni att jag ska skriva om?
Undrar ni över nåt så tveka inte att fråga heller. Svarar så gott jag kan isf.

Kram

Onsdag

Vad har hänt idag då.. Jo, jag och Natalie har varit till Österby och hälsat på Katarina och lilla Alvar. Så söt han va lilla skrutten. Ha ha! Liten och liten. Han och Natalie är nästan lika stora fast hon är två månader äldre. Vet inte om hon är liten eller om han är stor. Kan ju va båda kanske.
Vi fikade och pratade massa barn och förlossningar. Man gör inte så mycket annat när man fått barn. Konstigt det där. Skulle ju inte bli sån hade jag tänkt med det blir automatiskt. Vilket fall som helst så var det väldigt trevligt!
Hade tänkt svänga förbi Sofie en snabbis när vi åkte hem, men hon ville inte svara när vi ringde så då tankade vi bilen och åkte hem. Hon ringde sen så förhoppningsvis ses vi en sväng imorgon.

Tror att lillskruttan va lite trött. Blir inte så mycke sömn på dan när man är borta. Hon är lite nyfiken och kan ju missa nåt om hon somnar. ;) Men nu sover hon iaf. Har sovit i en timme snart.
Va så gullig igår när jag skulle gå och lägga mig. Tittade till henne en sväng innan jag la mig och då ser jag att hon ligger med båda armarna upp och med händerna under huvudet. Som om hon låg och funderade eller nåt. Min lilla sötnos! Ville inte riskera att väcka henne med att ta kort. Men jag var bra sugen!

Hon börjar ju bli så stor nu min lilla bebis. Vart ju tre månader igår. Tiden går så fort!



Min glada lilla skit!!!

Vi är lite ensamna här hemma nu också. Älsklingen är i Stockholm och jobbar. Får se hur länge han blir borta. Hoppas hoppas på att han får vara hemma i helgen. Men alla andra skulle ju jobba så dom vill säkert att han ska vara där också. Vi får väl försöka klara oss utan honom. Känns väldigt tomt! Har ju hela dubbelsängen för mig själv. Det är man ju inte van vid precis... Inte ens katterna låg där inatt. Dom är mest ute hela tiden nu när det blivit lite varmare.
Fick en fin present av dom när jag vaknade i morse. Låg en råtta (stor mus) med avbitet huvud på golvet vid fotändan av sängen! Tack för den.. Tror att det var Felix som lagt den där. Meduza brukar alltid lägga dom i hallen eller köket. Men den som nu la den där tyckte väl att mamma behövde en liten present och är man katt kan det vara svårt och hitta på presenter.

Jaja.. Vart långt det här. Märkligt! Jag som inte trodde att jag skulle kunna hitta på nåt att skriva. Men det flyter ju bara på av sig självt. Kanske inte blir så svårt att blogga som jag trodde... Så det kan ju hända att jag fortsätter. Ska väl ge det en vecka eller två till att börja med.


Första inlägget!

Hmm... Ajdå! Då har vi hamnat i det här träsket. Får se hur länge det varar. Tänkte jag ska prova på lite nu å se hur det känns. Kan ju kanske va skönt och få skriva av sig alla tankar ibland. Men jag kommer nog inte skriva allt här. Dels är det väl lite privat och sen får nog inte alla mina tankar plats här. Mitt huvud är ju helt fullt! ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0