Vecka 1

Nu har det gått 1 vecka i mitt nya liv med LCHF. Vart det nå resultat då?
Ja lite faktiskt.
 
Vikt = -2 kg
Bröst - på och under = -1 och -3 cm
Midja - över och på "munkmagen/bilringen" = -3 och +-0 cm
Rumpan = -2,5 cm
Låren - höger och vänster = -1 och -2 cm
Vaden - höger och vänster = -1 och +0,5 cm
Överarmen - höger och vänster = +0,5 och -0,5 cm
 
Känner mig rätt nöjd med resultaten. Har ju faktiskt bara gått 1 vecka! :)

Lördag

Jaha... Va händer idag då? Magnus jobbar och jag är hemma med barnen. Vi va hemma igår också då dom ringde från dagis i torsdags och ville att vi skulle hämta barnen. Dom va dåliga i magen för andra dagen, så Magnus åkte hem lite tidigare.
Men dom är bättre nu och det känns ju som att vi skulle behöva hitta på nåt.
 
Är marknad i Östhammar och det hade ju vart roligt att åka på. Men jag får ingen lön den här månaden så då känns det lite onödigt att åka till en marknad och inte kunna handla som man vill.
Anledningen till den dåliga ekonomin denna månad är ju att vi har släpande lön på jobbet och när man är mammaledig får man ju betalt samma månad.Så då blir det ju liksom en tom månad där emellan. Drygt som fan är det!
Men vi ska väl klara oss hoppas jag. Får ju iaf ut nån tusenlapp från Försäkringskassan. :)
 
Annars då?
Började med LCHF igen i måndags. Körde ju det i januari men fick sluta pga gallan. Men nu ska jag prova igen och se om det funkar.
Har ju varit sjukt trött den här veckan och ont i huvet varje dag. Men så är det i början när alla kolhydraterna ska ut! Blir nog bra ska ni se. ;)
Som tur är har jag min fina vän Therese som stöttar/puschar/uppmuntrar och guidar mig. Tack för det älskade vän! ♥
Hon har till och med gett mig middagsförslag. Tänk så bra jag har det! ;)
 
Väldigt snäll mot min familj har jag blivit också. Misstolka inte nu tack! Ha ha...
Men jag har inte direkt skämt bort dom med mat (vi äter mat, men då är det Magnus som lagar den) men den här veckan har jag lagat middagen direkt efter frukost så har dom bara att koka ris/pasta/potatis och värma det andra. Går ju som lite fortare när dom kommer hem 17-17,30 och barnen är hungriga och trötta. Känner mig som en ganska bra mamma då faktiskt! Även om jag kommer hem sent på kvällarna.
 
När vi va på kryssningen med Forever så spelade dom en låt som jag tyckte va underbar. Jag lyssnar på den varje dag och den ger liksom ett litet budskap!
 
Proud - med Heather Small
 Gå in på youtube eller spotify och lyssna på den! Kunde inte lägga upp den här av nån anledning. :(
 
Träning har det blivit den här veckan också. Zumba i Öregrund i tisdags och i onsdags vart det först spinning mellan 19-20 och sen zumba mellan 20,30-21,30. Trodde inte jag skulle orka faktiskt, men det gick bra. Va skönt med Zumba efter spinningen. Man fick skaka ur kroppen lite. Och ingen träningsvärk har jag fått heller. Lovely! Men ändå lite tråkigt för det är ju bara då man verkligen känner att man gjort nåt.

GRATTIS!

Idag fyller min älskade LILLASYSTER Matilda 20 år!!!
 
Fatta 20 år!!?? Sjukt!
Hon är ju 10 år yngre än mig och hur fan har hon kunnat blivit 20? Jag fyllde ju 20 själv nyss. ;)
 
 
(stal bilden från Facebook)
 
GRATTIS HJÄRTAT!!! ♥
 

HERREGUD!

Är det konstigt att man har hängmage eller? Nja, skulle inte tro det va!
Fy helvete vilken mage jag hade!!!
Kortet är taget en vecka innan Fred kom.
Ha ha... Hade glömt bort hur stor jag va, men nu minns jag! ;)
Så alla som klagar på att jag är tjock och frågar om jag väntar barn - Till er kan jag bara tala om att
SÅ HÄR ser jag ut när jag är GRAVID! Ha ha....

Hejsan!

Oj! Här har det hänt grejor. Hela blogg.se är förändrad. Ser inte alls ut som det brukar göra eller som det gjorde när jag loggade in sist. ;) Vilket ju iofs va väldigt länge sen.
Ni som är vän med mig på Facebook vet kanske att vi varit utan internet här hemma i 6 veckor. Leverantören som strulat. Men nu funkar det äntligen igen.

Så vad händer i mitt liv då? Jo, en hel del faktiskt!
Har skolat in Fred på dagis (jag vet att det heter förskola, men skiter liksom i det. Enklare att säga dagis!) Han kom in på samma avdelning som Natalie.
Går hur bra som helst. Han bryr sig inte alls om att mamma inte är med honom hela tiden. Finns ju sååå mycket roligt att göra på dagis, så han har nog inte tid för mig helt enkelt.

Imorgon blir det en nystart för mig i mitt liv!
Jag börjar jobba på ICA igen efter nästan 3 års mammaledigt. Ska bli så kul! Längtar verkligen!
Sen har jag i helgen varit på konferenskryssning med Forever. Vilket otroligt underbart företag och vilket gäng det är. Budordet i helgen va I´m Forever! Och det är jag verkligen. Känner mig hemma där. Så nu ska jag sätta igång och bygga upp min egna verksamhet och tjäna massa pengar och få mera frihet.
Va en tjej som berättade att hon sen 2002 ökat sin månadsinkomst med 4700%!!! Fattar ni? 4700%!!!! Man får ju va glad om man på 10 år ökat med 10% på jobbet. Helt sjukt!
Så fattar ni vilket underbart företag det är och vilken karriär man kan göra? Jag är så sjukt glad och stolt över att Emelie gav mig denna möjlighet!
Är du också intresserad av ett nytt jobb, extrajobb, eller bara lite mera "spending money" i månaden så hör gärna av dig så berättar jag allt för dig!

Ja, så till resterande delen av mitt nya liv.
Ska börja träna mera och försöka gå ner i vikt. -20 kg är det STORA målet men däremellan kommer små delmål. Så vi tar en liten bit i taget! ;)
Onsdagar blir det först 1 timmes spinning och efter det 1 timmes Zumba. Tokigt att det vart samma dag, men det va inget jag kunde styra över, så då är det bara att bita ihop och köra på tills man spyr och då är det lite kvar! ;)
Sen blir det förstås ändring på kosten. Provade ju LCHF i januari och kände direkt att det va något som skulle funka för mig. Tyvärr fick jag ju problem med gallan och va tvungen att sluta efter 1 månad. Men tänkte att jag skulle göra ett nytt försök nu. Med hjälp av en av mina bästa vänner. Den nyaste av dom. ;) Söta Therese!
Vi är faktiskt mer lika än jag nånsin kunde tro. Hon är inte alls den personen som jag alltid trott och jag är så stolt över mig själv över att jag inte har så mycket fördomar om folk. Hos mig får alla en chans att visa sitt rätta jag. Jag dömer ingen från vad andra säger, jag vill bilda en egen uppfattning!
Så tack Therese för att du lät mig få komma in i ditt liv.
Dessutom har vi ju barn som älskar varandra också och det gör ju inte saken sämre. Natalie och Molly kommer vi få hålla koll på när dom blir större! ;)

Vart kanske lite rörigt det här inlägget. Men jag hade så mycket att få ur mig. Och jag lovar att det inte är slut än. Jag skulle nog kunna sitta här flera dagar och berätta om allt som har hänt, händer nu och som ska hända. Men ni får ha tålamod och vänta! ;)
Såg ju att det är några tappra riddare som inte gett upp hoppet om att jag skulle komma tillbaka och skriva lite. Tack för erat tålamod!

Love you all!

RSS 2.0