Grattis

Idag säger vi GRATTIS till barnens yngsta kusin ALFRED och barnens farfar GUNNAR som båda fyller år idag!

Alfred blir 9 och Gunnar 78.

                                       

Pippi Långstrump

Natalies favorit just nu är ju Pippi Långstrump.
Hon sitter varje dag och tittar på Pippi på datorn. Har dock tyckt att det börjar gå lite överstyr så igår eftermiddag när vi kom hem från dagis så sa jag att Pippi sover så vi kunde inte titta då. Och faktiskt så funkade det efter lite tjat. Då gick hon runt här och sa Bippi och sen hyschade hon att vi skulle vara tysta! ;)



Så här bänkad är man framför Pippi. Helst ska man sitta och äta frukt eller flingor också!
(Ja, vårat skrivbord ser ut som FAN!!! Vet inte vart kontorsstäderskan tagit vägen. Hon kom nog aldrig tillbaka efter semestern)

I lördags på klädbytardagen så hittade jag en Pippiklänning till Natalie. Trodde hon skulle vilja ha den på en gång, men så vart det inte. Fast idag kunde hon inte hålla sig längre. Då gick hon fram till lådan, sa Bippi och tog fram klänningen.
Brukar inte klä henne så här när hon ska till dagis. Men ibland måste man ju få vara fin där också, och jag orkade inte bråka om kläder i morse.

Så här fin är hon idag!


Nytt

Idag efter att jag och Fred lämnat Natalie på dagis tog vi och styrde mot Östhammar.
Hade hittat ett begagnat skötbord där som jag ville ha.

Så nu står det så fint ihopplockat i badrummet!
Känner mig nöjd med köpet! Det andra va lite stort. Men det va ju bra att det fanns badkar under.

Så är det nån som vill ha ett skötbord med inbygt badkar (går att plocka ur badkaret och vika ihop skötbordet) för en billig penning så är det bara att hojta till!

Som alla andra...

För en gångs skull är jag som alla andra! = FÖRKYLD!!!

Är hur snorig som helst och har under helgen snytit sönder mig under näsan, så jag är så ruskigt snygg just nu. Dessutom blir ju läpparna helt torra och trasiga också. Gillas inte!
Inatt har jag även fått massa hosta. Grrr...

Ja, jag tycker faktiskt lite synd om mig nu!

Häller i mig lite extra Aloe Vera och annat nyttigt och hoppas på att det ger sig snart.

Fred ligger och gosar med sin nya nalle so...

mms_img-15294480 (MMS)

Fred ligger och gosar med sin nya nalle som han fått av mormor! ;-)


Lördagsmys!!!

mms_img118376200 (MMS)

Lördagsmys!!!


Inga problem

Sova verkar vara Natalies minsta bekymmer. Eller ja, hon sover ju inte så länge på morgonen men somna har hon då inga problem med.
Imorse somnade hon ju i saccosäcken framför tvn.
För en stund sen bad hon om att få gå upp och sova lite middag. Jag följde med henne upp, bäddade om henne och gick ner igen. Hörde sen att hon va uppe och sprang, men tystnade som vanligt efter en stund.
Väntade ett tag så hon hade somnat in ordentligt innan jag gick upp för att bädda om henne igen. Kan säga att jag fick vända fort och hämta mobilen. Va ju bara tvungen att ta kort på henne!



Hon hade somnat rakt upp och ner på mattan i hallen. ;)
För att inte riskera att väcka henne så fick hon faktiskt ligga kvar. La på henne en filt bara så hon inte fryser lillfisen!

Hur söt får man bli?

Klädbytardag

Imorgon är det klädbytardag här i Österbybruk.
Mellan 10-14 är man välkommen till kyrkanshus för att fynda.

Jag ska hjälpa till med att ställa iordning allt ikväll och det utan barn!
Magnus ska ha båda barnen under kvällen! Får se hur det går. ;) Dom skulle nog inte va hemma som det lät. Åker nog till Gräsö så får ha lite assistans av farmor och farfar! ;)

Är första gången jag är utan Fred! Jag helammar ju fortfarande men vi har provat med ersättning tidigare då vi trodde att han inte vart ordentligt mätt, så vi vet att han äter det. Så det får Magnus ge honom ikväll innan jag kommer hem!
Har inte orkat engagera mig i att pumpa ur faktiskt. Tror det går lika bra med ersättning!

Vilket fall så har jag nu några kassar står här hemma nu som ska med ner till klädbytardagen.
Har typ rensat ur allt!
Va ska jag med det till? Ligga i klädkammaren och ta massa plats!? Nej, jag har rensat ur det som Fred kan ärva och sen skickar jag resten. Det jag inte får sålt lägger jag väl ut på Tradera eller nåt kanske.
Har ju dock sparat några plagg som man vill ha kvar. Typ första klänningen och så, men det är det enda. Blir ju bara förstört om det ska ligga så det är väl bättre att nån annan använder det.
Skulle det bli så att vi nån gång får ett tredje barn så får jag väl handla nya kläder då! Vilket inte gör nåt då det är sjukt roligt att handla barnkläder! ;)

Morgonpigg

Jag vet inte hur jag ska göra för att få Natalie att sova lite längre på morgonen. Idag vaknade hon halv sex och då måste man gå upp på en gång. Annars står hon och skriker vid min säng vilket resulterar i att även lillebror vaknar!
Nån som har nå förslag?
Hon kan väl åtminstone sova till runt sju!

Vi gick i alla fall ner, åt välling, kollade på tv, kissade på pottan och jag försökte mysa lite men det fick man ju inte såklart!
Efter en stund ville hon kolla på Pippi Långstrump (nya favoriten) så då passade jag på att vila lite i soffan. Efter en stund kom hon och röck av mig filten och tyckte att jag skulle gå upp.
Hörde att lillebror hade vaknat så vi gick upp och hämtade honom (hon måste ha hört honom innan babyvakten, för jag hade den bredvid mig ifall vi skulle somna här nere)

Satt och ammade lite och Natalie la sig i saccosäcken och kollade på stor och liten på tvn.
Här vart resultatet av det:



En sovande liten fröken!

Så halv nio slog hon igen sina blå igen. Nu sover båda barnen så jag passar på att göra lite nytta (sitta vid datorn! Ha ha... Men jag har kastat i tvätt i tvättmaskinen och torktumlaren också!)

Sitter och filosoferar på vad vi ska hitta på idag också. Inte det lättaste!

Premiär

Ikväll tog vi en liten premiäreldningn i våran nya vedspis i köket. Den sattes in i tisdags och nu kunde inte Magnus hålla sig längre! ;)



Riktigt varmt vart det. Hundra gånger bättre än den förra är den i alla fall.
Kommer bli kanon i vinter!

Ny toalett?

Vi har enligt våran underbara dotter fått en ny toalett här hemma.
Eftersom hon ska vara naken utan blöja så kommer det ganska ofta (typ flera gånger om dan) kiss på golvet.
Igår kväll sprang hon runt här som vanligt och så hörde vi hur hon kastade ner alla skor från skohyllan. Hon brukar leka med skorna men inte riktigt sådär.
När Magnus sen gick fram för att se va hon höll på med så hade hon klättrat upp och satt sig på skohyllan. Och precis när han frågade henne vad hon gjorde så kissade hon, sittandes i skohyllan alltså!

Galna unge! Va får dom allt ifrån?
Hon kunde väl förbövelen ha gått på pottan om hon va kissnödig. Inte rensa skohyllan och sätta sig där!
Så det vart till att tvätta några skor sen...

ARGI+

Nu har Forever släppt en ny dunderprodukt!
Den är:
-Bra för hjärta och kärl
-Ökar förbränning av fett och kolhydrater
-Ger ökad muskelmassa vid träning
-Ökad sexlust
-Ökad manlig potens och fertilitet m.m.

Vill du orka mer? Hålla immunförsvaret i form? Ibland behövs ett tillskott.
Med ARGI+ har Forever utvecklat en innovativ produkt till alla som är aktiva och utövar någon form av sport.
ARGI+ är ett kosttillskott som består av en idealisk sammansättning av viktiga näringsämnen, nämligen ett högt innehåll av aminosyran L-arginin, i kombination med extrakt av vindruvor, granatäpplen och nyttiga bär. Dessutom får du ditt dagliga behov av värdefulla vitaminer som C, D, K, B6, B12 och folsyra. L-arginin har många viktiga funktioner, bl.a. omvandlar kroppen den till kväveoxid som verkar vidgande på blodkärlen.


 
Tycker du också att det låter intressant? Hör gärna av dig!


Tack min lilla älskling!

Ibland kan man ju undra vad Natalie egentligen tycker om mig och Magnus.
Oftast pussar och kramar hon ju på oss och visar att hon tycker om oss. Men ibland gör hon det på det mest underliga sätt.

Igår kväll gick hon och la sig som vanligt. Hörde att hon va uppe och gick lite, men det brukar hon ju vara så vi tänkte inte mer på det. Hon va ju tyst och hade somnat efter en stund.
När Magnus sen skulle gå upp och bädda om henne (hon brukar nästan alltid somna utan täcke) så hittade han henne naken i sin säng.
Hittade på hennes pyjamas inne i våran säng men tyvärr va det inte bara den som låg där!

På Magnus sida av sängen låg blöjan - full med bajs! och på min sida hade hon kissat! Tack för den liksom!!!
Hon hade alltså gjort allt detta och sen gått och lagt sig i sin säng! Jäkla skitunge!!!
Hade ju förstått lite bättre om hon somnat naken i min säng och råkat kissa.

Börjar verkligen tro att våran lilla fröken vill sluta med blöja!

På pottan tack!

Imorse va Natalie som vanligt duktig och kissade på pottan. Efteråt ska hon gärna gå runt nakenfis och säger vi att vi ska ta på blöjan så springer hon bara iväg. Så idag hade hon väl gått naken max 5 minuter.
Jag pratade med Magnus i telefonen och hon står framför vardagsrumsbordet och tittar på tv.

Helt plötsligt hör jag nåt som låter. Typ som att hon tappade nåt på mattan. Tittar till och vad får jag se?
Jo. då har hon bajsat!!! Glad är jag att det inte va direkt löst. Nu va det bara att plocka upp korven och sen försöka tala om för Natalie att man måste bajsa på pottan!


Dumma!

Igår kväll när Natalie skulle gå och sova så vart hon getingstucken!
Jag  höll på och fixade i ordning hennes säng och hon höll på med mattan ute i hallen. Efter en liten stund ser jag att hon kommer mot mig med nåt på fingret. (Precis som hon gör när hon fått en snorbuse, ludd eller nåt annat på sitt finger)
Till min fasa ser jag att det är en geting. (Av nån anledning har vi slöa getingar som kryper på hallgolvet uppe) Det verkade inte som att hon plockat upp den själv i alla fall och jag tänkte att det va tur att den inte stuckit henne. Men just som jag tänkte det så skriker hon till och börjar gråta och stampa i golvet. Den jäveln stack henne!
Eftersom jag inte vet hur hon reagerar av getingar (tänkte på allergi) så vågade jag inte låta henne gå och sova direkt.
Så för att försöka hålla henne vaken en stund till så fick hon sitta och titta på tv en stund och äta lite popcorn så hon vart sysselsatt!
Fingret svällde upp på en gång och nedre delen av fingret va typ dubbelt så stort jämnfört med övre delen.
Vi sköljde med kallt vatten och sen "dränkte" jag hennes finger i Gelly fyra gånger.

På morgonen så syntes ingenting på fingret så det kändes skönt!
Men det är tur att hon är så tålig våran tjej! Hon grät bara precis när den hade stuckit. Efteråt tittade hon bara på fingret och babblade en massa (antagligen berättade hon va getingen hade gjort)


Igen...

Känns som min header blir uppdaterad mest hela tiden! ;) Men det är ju så kul när man har nya fina bilder...

Hoppfull!

Shit!
Jag är verkligen inne på ett framtida spår nu. Börjar kika lite efter massa saker man lär ha koll på och som man lär behöva.
Är inte säkert att det blir nåt, men jag är bara SÅÅÅ sugen och taggad!

Kruxet är väl att det är ett halvår för tidigt. Har ju Fred liten och han får ju inte nån dagisplats förs i augusti nästa år. Men men.. Det skulle säkert ordna sig på nå vis det också!

Hmm... VILL NU!!!!

Hoppas verkligen att detta kan bli genomförbart!

Barnen

Tog ju även seperata bilder på barnen. Dom fanns att hämta hem nu så nu delar vi med oss av dom också!

Fred:



Natalie:



Den 27e ska Natalie ta kort på dagis också.
Mycket kort blir det. Men det är kul!

Syskonbilder

Har tagit en del fina bilder på barnen som ni kan få ta del av...



Sen tog vi syskonbild på kyrkis i tisdag när fotografen va där. Riktigt fint blev det!


Sjuka!

Idag är det sjukstuga i Masugnsskogen!
Natalie har feber och typ skriker hela tiden så fort hon är vaken och Fred börjar också kännas lite varm. Han är dock sitt vanliga glada jag.
Men tänk så fort man blir sjuk.
Igår kväll va Natalie hur pigg och glad som helst och imorse va hon helt sänkt. Hon va lite gnällig inatt också och hostade och så, men inget av det märktes när hon gick och la sig!

Hoppas verkligen hon blir frisk snart!
Vill ha tillbaka min pigga och glada lilla tjej!


Ny header

Nu har jag lagt upp en ny header.
Väldigt lik den förra men med lite nyuppdaterade bilder!

Så sant!

Hade fina Emelie över här i onsdags.
Då läste hon upp en liten text för mig som en i vårat Foreverteam hade sagt/skrivit.

"TA VÄL HAND OM DIN KROPP! DET ÄR DÄR DU SKA BO I HELA DITT LIV!!!"


Behöver du ha hjälp med att ta hand om din kropp så hör av dig!
Jag hjälper dig gärna!


Framtidsplaner

Jag har så mycket planer inför kommande året/åren.
Hoppas jag får till allt som jag vill bara.
Självklart ligger det lite arbete bakom! Men det ska nog gå bra.
Blir det som jag vill kommer jag kunna umgås mera med Magnus och barnen och samtidigt jobba med två saker som jag tycker om och som inte sliter ut min kropp! Hur underbart är inte det!?

Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till min kära LILLA syster som fyller 19 år!

Herregud va tiden går fort!
För mig kommer hon alltid vara runt 5! Eller kanske 13 eftersom jag för alltid kommer att vara 23! ;)

                                

GRATTIS HJÄRTAT!!! ♥

En glad Fred

Fick sånt fint kort på Fred igår kväll som jag bara måste dela med mig av!


Pannkakor

Idag blir det pannkaka med sylt och grädde till middag.
Dock blir det inte som vanligt i alla fall. Kände för en stund sen när jag stekte att det inte vart riktigt som det ska. Insåg lite senare att jag inte hade gjutjärnspannan utan en allround panna.
Vart ju inte alls lika bra! Funderar på om jag ska byta panna faktiskt...

                          

Boutique

Igår rensade jag på våran bänk i hallen. Har verkligen sett ut som ett bombnedslag och all skit har hamna där.
Nu har jag ställt i ordning min lilla shop där.
Så alla som kommer hit ser nu top 8 av Forevers produkter.
Hade ju till och med två Aloe Verablommor som nu får pryda fönstret istället för bänken i köket.

Visst vart det fint!?



Ni som vet hur det såg ut innan ser nog en enorm skillnad!

Riktigt nöjd vart jag över detta!

Slipovertrosa

Hur söt va inte Natalie igår!

Fred har fått låna en slipover av sötnosen Alvar. Har haft den legat i en påse med lite andra kläder vi också fått lånat. Har stått framme hela tiden och Natalie har ignorerat den ända tills igår!

Då rev hon ur allt ur påsen, klädde av sig naken (även blöjan åkte av) och sen började hon prova kläder.
Dessvärre hade hon nog ingen koll på vart kläderna skulle sitta så efter en stund kom hon till mig och Magnus och visade va fin hon va nu! Vi höll på att dö av skratt! Vilken sötnos!

Då hade hon lyckats få på sig slipovern, men som trosor! ;)







Hon va ju duktig som fick på sig den i alla fall! ;)
Även om det vart lite tokigt!

RSS 2.0