Nyår

Nu ska vi göra oss i ordning och packa ihop alla saker. Idag ska vi fira av det gångna året hos Jonny och Stina i Åby. Korvgrillning på dan och sen lagar vi middag och myser en massa mot kvällen.
Kommer bli en kanondag!

Bada

Idag har Natalie badat i simhall för första gången. Natalie, jag, Magnus, Ida och Stina va till Gimo för att bada lite. Natalie älskar ju att bada så hon tyckte att det va jättekul fast det va lite kallt. Vi badade inte så länge hon och jag då hon började hacka tänder till slut. Då virade vi in oss i handduken och tittade på när pappan våran, Stina och Ida badade. Va nästan lika kul det.
När vi sen duschade efter badet ville inte Natalie sluta. Hon tyckte nog att det va riktigt varmt och skönt. Vände sig in mot duschen så fort den stannade eller hon hamnade för långt ifrån. Sötunge!

Efter badet åkte vi till Bettans café och tog oss en fika. Jag verkligen ÄLSKAR hennes kolabollar. Så om ni har vägarna förbi Gimo så sväng in på Bettans och prova dom. Fast ta inte alla, ifall jag råkar komma efter er! :)

När fikat va slut va det dax för Stina och Ida och åka hem till en klantig pappa Jonny som hade låst sig ute. Men dom fick i alla fall ett tak skottat... ;) Ha ha!!!
Vi åkte till Östhammar då Magnus skulle dit och köra in grävmaskinen i garaget så den hinner tina tills han ska fixa med den på måndag.
Som vanligt pratades det en massa så det som borde tagit max 10 min tog typ en 45 min! ;) Men jag tycker om dom flesta på firman så det är ingen fara. Jag satt faktiskt och prata jag med. Natalie satt ute i bilen och sov så hon va inte så social. Va jobbigt att bada och fika.

När vi kom hem ställde sig Magnus vid spisen och kokade ihop en fläskfilé gryta med bacon, champinjoner och ädelost. Till det fick vi hemmagjorda potatisklyftor, sallad och (halvhemmmagjorda) vitlöksbröd. Han tog vanliga baguetter som han skar en skåra i och la i eget vitlökssmör. Gott gott!!!

Nu är det dax för fisan att sova och jag ska försöka mysa ner mig i soffan med min älskling!

Grattis!

Idag fyller mitt älskade gudbarn ADAM hela 2 ÅR!!!

Tiden går så fort...

Så nu ska jag hoppa in i duschen för att sen göra mig klar för att fira lillprinsen!


Natalie och jag önskar er alla en riktigt ...

dsc01221 (MMS)

Natalie och jag önskar er alla en riktigt god jul och hoppas att ni fick många fina klappar igår.


Bakfull!

Konstigt det här...
Varför känner man sig trött och bakfull efter en hejdundrandes fest när man inte ens drack nå annat än julmust och vatten. Kroppen måste ju vara inställd på att man ska må dåligt "dagen efter"!
Inte vart det så mycket sömn heller. Kom ju hem vid 4 imorse och vaknade 10. Vaknade några gånger på morgonen också då det va en full sambo som snarka i mitt öra. Dock va det ganska skönt att inte bli väckt av Natalie. Ska nog fixa barnvakt fler gånger så man kan få sova ordentligt. Men då ska jag se till att Magnus inte har druckit! ;)
Han stinker värre än en wiskeyflaska idag och verkar inte må så där jättebra.
Men kul det hade vi i alla fall!

Fredag

Dagen började tidigt. Vid 3 vaknade Natalie och va ledsen. La en hand på henne då jag inte ville ta upp henne och riskera att hon ville vakna ordentligt. Efter en stund lyckades hon faktiskt somna om. Vid 5.50 vaknade jag igen av en ledsen tjej. Denna gång va det bara till att vakna och gå upp. Försökte ligga och gosa en stund men hon körde sitt race i 500 blås på en gång som vanligt så det där med att gosa va ju bara att glömma.

Vi gick upp, klädde på oss, bytte blöja, åt välling och tittade på tv. Vid 8 somnade Natalie i min famn. Jag la henne i hennes säng och sen la jag mig på soffan och sov en stund jag också. Ruskigt skönt!

Vi sov 1,5 timme och sen försökte vi äta lite gröt. Gick som vanligt inge vidare då Natalie har kommit på att det är jättekul att spruta gröt över hela mamma och bordet. (Vi har bytt sort också och jag tror inte att hon gillar den här faktiskt. Äter inte alls som förr, så vi ska byta tillbaka) Elak mamma som jag är fick hon då gå från bordet utan att ha ätit speciellt mycket.
En timme senare fick hon mat, men inte heller det gick i som det brukar. Antingen är hon inte hungrig eller så har hon kommit in i en period igen då hon inte vill äta. Men lite får hon ju i sig i alla fall.

Förövrigt så har vi busat och lekt en massa som vanligt. Har även poppat musik och Natalie dansar som aldrig förr. ;)

Nu har hon precis somnat igen så jag tänkte passa på att äta lite lunch.

Ikväll ska vi på julbord med Jokab (Magnus jobb) på Seglarbaren i Öregrund. Ska bli gott! Natalie ska vara hos sin faster Ewy medans och troligtvis sover hon nog kvar där, vilket innebär att jag borde få sovmorgon i morgon! Me like!!! ;)

200

Bara 200 kvar...
Känns som att det kommer ta en evighet, men det går nog fortare än jag tror!

Grattis!

Idag säger vi grattis till världens bästaste ANNA på hennes namnsdag!



Anna och Natalie på Annas födelsedag i maj.

Farfar

Idag har Natalie pratat som aldrig förr. Hon har knappt varit tyst en sekund. Kan tala om att hennes mamma är lite trött i huvudet eftersom hon inte direkt pratar tyst! ;)

En sväng sprang hon runt och sa "FAFA" hela tiden. Efter en stund va jag tvungen att fråga henne vad hon sa.
- Är det farfar du säger? frågade jag
- Mmm... Fick jag till svar.
Dessutom lät hon så himla glad när hon svarade. Typ som att jag äntligen hade fattat va hon sa!

Hon va för söt min lilla fis! ;)

Det får vi tala om för farfar sen. Då kommer han bli så glad och stolt!

Linden

Har fått förskoleplats åt Natalie nu också.
Det blir på ett ställe som heter Linden. Då det är fullt på alla förskolor så har dom startat Linden. Är tre dagbarnvårdare som ska jobba där och till hösten är det tänkt att barnen ska få plats på vanliga förskolorna då sexåringarna börjat skolan.
Känns lite hattigt då hon bara kommer att vara på Linden i ett halvår, men jag tror att det kommer att bli jättebra. Är lite nyfiken på vilka som kommer att jobba på Linden bara. Hoppas det är bra folk!

Natalie ska börja sin inskolning 31 januari.

Nu måste jag och Magnus sätta oss ner och fylla i alla papper som ska skickas in bara. Våra inkomster så dom vet hur mycket vi ska betala och hur mycket hon ska vara där.
Lär bli klurigt då jag inte vet hur jag jobbar, men får väl fylla i på ett ungefär.

Min chef

Är många som har riktigt svårt för min chef. Jag är dock en av få som inte har det. Visst har jag respekt för honom men vi kan ändå skämta och prata som normala människor. De flesta verkar knappt kunna säga hej till honom vilket jag tycker är hemskt.
Jag har dock lyssnat på vad de andra säger och tagit det till mig, men jag har bildat mig min egna uppfattning och det tror jag att jag kommit långt med. Man måste nog ge honom en chans och bara vara sig själv!

Idag ringde han och frågade när jag tänkte komma tillbaka till jobbet. Ett riktigt trevligt samtal!
Jag kände att han förstod precis vad jag sa och kände, vad mer kan man begära?

Vi kom i alla fall fram till att jag ska börja jobba på 75% den 14 februari.
Kommer att kännas skönt!

Och du HULDA! Om du läser det här så hoppas jag att det löser sig. Eller jag vet att det gör det. ;)
Du behöver inte vara orolig.

Luciatåg

Igår va vi till kyrkis i Valö. Har inte varit dit på flera veckor så det va verkligen dax.
Natalie har ju varit sjuk men nu har hon bara lite snor i näsan så hon är frisk nog till att träffa lite folk.
Hon behövde verkligen få leka av sig lite.
På sångsamlingen övade vi lite på julsånger. Ska ju sjunga/gå luciatåg för gamlingarna på Valöhemmet på måndag så det är ju bra att veta vilka sånger vi ska sjunga. Då jag jobbat på förskolor och skolor förr så sitter de flesta sångerna i ryggmärgen. ;) Tur är väl det, då jag antar att det mest blir vi vuxna som kommer sjunga. Natalie kommer nog i och för sig också att ta en och annan ton, men dom brukar inte stämma så bra med övriga texten! ;)
Hon är så söt när hon sjunger och dansar.
Står hon själv så står hon och hoppar lite när hon dansar. Men håller man henne i famnen så sprattlar hon med både armar och ben som en tokig! ;)

Hon gillar ju gamlingar också så det kommer säkert bli bra. Hon ska få vara en liten tomtegumma!

Det värsta är ju att vi måste väga på måndag också. Så egentligen har vi inte tid att vara med, men jag ska försöka hinna med båda. Om vi väger tidigt så borde vi hinna till Valö och sjunga sen. Stressigt det här! ;)

Duktiga

Jag tycker att ni läsare är duktiga som går in här fast jag inte skriver speciellt mycket just nu. En stor eloge till er trogna läsare. Det diffar på ca 10 läsare om dan om jag skriver eller inte. Fantastiskt!
Hade jag varit er hade jag nog lessnat på den här bloggen nu, men alla är ju som tur är inte som mig. ;)

Tack för att ni håller mitt humör uppe!
Blir glad av att se att ni fortfarande kikar in här!

Har inte blivit så mycket skrivande då jag inte varit mig själv sista veckorna. Då jag knappt har orkat med mig själv, mitt hem, min familj eller mina vänner så har jag prioriterat att lägga den lilla energi jag har på Natalie. Hon är i behov av den och hon är värd den!
Är glad att jag har en förstående sambo som bryr sig och ställer upp. Även om han ibland lessnar på att det ser ut som fan här hemma.
Men jag känner att det är på väg att vända nu och jag hoppas på att få tillbaka min energi så vi kan få det som vi vill igen.

Sjuk!

Natalie har blivit sjuk.. Lillfisan!
Är jättesnorig. Rinner verkligen hur mycket som helst.
Så det händer inte så mycket här nu. Vi är bara hemma och kurerar oss och myser så mycket vi kan.

Hade ju så mycket planer för den här veckan. Men det vart inte ens hälften gjort.
Men det är bättre att Natalie får bli frisk än att vi ska flänga runt överallt.

En stjärna!

Nu har ytterligare en stjärna tänts på himlen i form av en ängel.

Igår somnade Magnus söta lilla farmor in, 96 år gammal.
Är glad över att Magnus och Natalie va över till henne i helgen så dom hann träffa henne innan.

Mina tankar nu går så klart till min älskade sambo och hela hans familj och släkt!

*VILA I FRID ASTRID!*

RSS 2.0