Grattis!

Vi säger GRATTIS till lilla TIM som blir 1 år idag!



Bilden är tagen i november så han är betydligt större nu. ;)
Hade tyvärr inget nyare kort.

Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till våran bästaste ANNA på födelsedagen.



Anna och Natalie för ett år sen. Natalie hjälpte Anna med att öppna paket!

Sjuk!

Jaha... Då va man sjuk igen då.
Jävla skit!!!
Hade hur mycket som helst att göra idag.

Det började imorse med att Natalie vaknade 03.30 och vägrade somna om. Inte förs kl 9 fick jag henne att somna en stund. (Hon skulle vart på dagis idag men jag ringde vid 8 och sa att hon blir hemma. Kan ju inte skicka dit en unge som är supertrött och som inte lär orka med dagen på dagis) Hon sov dock bara 1.5 timme och jag slumrade till en stund jag också.
Sen har allt bara gått utför.
Började må lite illa igår kväll och det har hållt i sig hela morgonen. Har sprungit på toa massvis av gånger för så fort jag rör på mig så gör magen uppror och jag håller på att göra på mig. Trevligt värre va? ;) Har samma symptom som förra gången jag hade magsjuka. Bubblig och lös i magen och rapar "äggvita". (Smakar äggvita i alla fall) Så nu blir det till att hålla sig stilla, vilket inte är så lätt med en trotsig och trött/sur ettåring.

Får verkligen hoppas att jag är bättre tills imorgon. Syrran tar ju studenten och det känns inte så lägligt att ligga sjuk då. Dock är det ju inte så mycket jag kan göra åt det. Pratade med Magnus tidigare och förberedde honom på att han kanske måste komma hem tidigare från jobbet om det vart riktigt illa. Men jag tror att jag ska klara mig. Han måste i alla fall handla lite nypon- och blåbärssoppa. Man vill ju liksom inte äta nåt då man vet att man får springa på toa direkt. Men lite har jag fått i mig idag. Måste ju tänka på lillbebis i magen också så att h*n får nå mat stackarn...

Nej, nu ska jag lägga mig och glo på tv en stund. Natalie har precis somnat. Får se hur länge hon behagar sova den här gången.


1 år har gått!

Tiden går så fort!
Idag är det precis ett år sen min älskade storebror lämnade oss här nere på jorden.
Saknaden är stor och jag tänker på honom väldigt ofta.
Kan till och med vara så att jag tycker mig se honom ibland. När man möter en likadan bil han hade kan jag tycka att det är han som kör eller se honom nånstans ute bland allt folk. Är nästan som att hjärnan fortfarande inte har fattat att han gått vidare.

Vet dock att han har det väldigt bra nu. Slipper all ångest och elände!

♥Vi saknar dig älskade Mikael!!!♥

Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till våran FREDDAN som fyller 28 år!!!


Helgen

I lördags va jag och Natalie till Örbyhus på Örbyhusdan. Drog med oss mamma/mormor och syrran/moster också. Dock kom jag hem helt tomhänt. Köpte inte ens godis! (Jag måste verkligen blivit sjuk på riktigt)
Fanns ju dock inte så mycket roligt där heller. Inget mer än duktiga Camilla och Emelie som stod där så gröna och fina och hade ett stånd om/med våra fina produkter från Forever.
Ska träffa dom ikväll så då ska jag höra hur det gick med allt.

På kvällen va vi över till Freddan på födelsedagsgrillning. Magnus drack lite öl (troligtvis absolut sista gången innan bebis anländer) jag och Natalie höll oss till Fanta och Mer. ;)
Riktigt trevligt va det. Natalie skötte sig exemplariskt och somnade i Magnus famn, mitt i partytältet vid 22 tiden. Då la vi henne i vagnen, men vid 00 vakna hon till igen och va uppe en stund. Dock va hon verkligen JÄTTETRÖTT så vi tog på pyjamasen, åt lite välling och sen tog vi och åkte hem så hon fick sova.

Igår va en slapp dag. Vi gjorde verkligen ingenting här hemma. Låg i sängen till efter 9 och sen låg vi typ på soffan resten av dan. Ganska skönt att ha en sån dag ibland.
Natalie va dock inte så kry heller. Hade feber och va allmänt kinkig och gnällig. Så hon fick Alvedon innan hon la sig för natten. Är piggare idag men fortfarande lite gnällig. Vid minsta motgång så blir det typ tredje världskriget och hon bara skriker, surar och gråter. Hoppas det går över fort! ;)

Fick ett litet snabbt besök av Natalies kusin Glenn och hans flickvän Emma igår också.
Väldans roligt att dom kikade in när dom åkte förbi!


Inlägg nummer 800!!!

Oj oj oj...
Detta blir mitt 800e inlägg!

Tänker inte skriva ett dugg vettigt. Är bara lite stolt över att jag fått ihop så många. Trodde ju knappt jag skulle få ihop 20 när jag började blogga för lite mer än ett år sen. Men man kom lätt in i det tror jag. ;)

Några trogna och fina läsare verkar jag ha fått också. Me like! ;)

Tack alla!!!

Mail


Hur ofta går ni igenom eran inkorg på mailen?
Jag gör det tydligen alldeles för sällan!

Man får ju alltid massa reklam och sånt som man kikar snabbt på och sen tänker att "jag läser det ordentligt sen". Men sen blir ju aldrig och inkorgen bara växer. Jag hade närmare 700 mail i min inkorg nu och raderade 551 st!
551 st mail!!!
Det är ju sjukt! Varför raderar man inte på en gång? Tur att det inte va snigelpost man fått! Snacka om miljöförstöring...
Nu sparade jag mail från vänner så dom ska jag gå igenom sen. Lär nog försvinna en hel del till mail efter det.



Nej, mera rensa och kasta bort. Har ju börjat med inkorgen och lite skit på övervåningen. Ska nog ställa mig på bakluckan nästa helg nämligen. Så jag måste ju ha nåt att sälja då. Tokigt att man ska va sån som spar allt. Så mycket enklare det hade varit om man kasta all skit från början.
Har dock blivit duktigare på att kasta nu än jag va förr. Så en liten eloge till mig! ;)

Lovely

Ikväll har jag och Natalie varit utan pappsen. Han är på grillfest hos en arbetskamrat.
Tänkte på dan att vi ville umgås med nån. Är ju sjukt tråkigt att sitta hemma och uggla själva som vi brukar.
Hörde av mig till min älskling Sofie och frågade om hon ville träffa oss en stund och självklart ville hon ju det! ;) Passande nog skulle hon och Elsa också vara själva då deras papps jobbade.
Så dom kom ut till oss, kikade in i Natalies nya rum, åt middag med oss och hade lite fredagsmys. Hur underbart som helst!
Elsa och Natalie lekte dessutom jättebra och va inte allt för busiga och bråkiga så det va skönt.

Önskar att det blir flera gånger och att vi kan börja hitta på lite saker. Det behöver ju inte va nåt avancerat så man undrar ju varför det aldrig blir av. Men tankarna finns ju och det är ju dom som räknas säger ju alla. Men nu ska vi få det till handling lite oftare tycker jag! ;) Papporna får gärna vara med dom också om dom har tid...

Nej, undrar jag om man ska gå och sova lite nu eller om jag ska kika runt lite till på nätet.
Kommer som vanligt säkert fasta nånstans. ;)



Uppdatering:

Vart tydligen fast i min egen blogg! ;)

I valet och kvalet

Jag har funderat fram och tillbaka i över en vecka nu, men har inte kommit fram till nåt bra resultat.
Kan inte ni hjälpa mig lite?

När vi nu ska flytta upp på övervåningen kommer ju som ni vet Natalie få ett eget rum. Hon ska ju dessutom få en ny säng.
Frågan är nu om hon ska få sin nya säng på en gång eller om hon ska få sova i spjälsängen ett tag först? Kanske blir mycket med eget rum och ny säng på samma gång. Risken blir väl att hon springer upp 100 gånger och inte vill sova.
Hur skulle ni göra eller har gjort?

Tacksam för massa svar! ;)

Barnmorskan

Idag har jag och Natalie varit till Gimo och träffat barnmorskan en sväng.
Alla värden såg jättebra ut och bebis ligger med huvudet långt neråt. Det va ruckbart så den har inte riktigt fixerat sig än, men hon trodde inte att den skulle vända på sig nåt i alla fall.
Natalie fick lyssna på bebisens hjärtljud också. Birgitta hjälpte henne med tratten och Natalie lyssnade med stor spänning. ;) Sötunge!

Tänk att min lilla fis snart ska bli storasyster! Hon kom ju precis själv till världen.
Märkligt va fort tiden går. Hon kommer ju helt plötsligt bli jättestor jämnfört med den lilla bebisen.
Snart lämnar hon ju min sida brevid sängen också och får eget rum. :( Jag kommer nog ränna ganska många gånger in till hennes rum på natten. Jag kollar ju till henne varje gång jag vaknar nu. Värsta konstigt det blir att inte ha henne där sen. Men jag får ju en ny liten krabat att titta på om nätterna så jag klarar mig nog.

Nej, nu ska jag ta en liten tupplur. Är trött som få!

Ny header

Så nu va det också klart.
Får se om jag trivs med detta eller om jag gör om det igen.

Ny design

Nu har min blogg fått lite ny färg på sig.

Bättre eller sämre?

Ska fixa en ny header också, men det får bli ett senare projekt!
Nu ska jag ut och plantera lite blommor.

Grattis!

Idag fyller våran katt Meduza 4 år!



Tänk att det va fyra år sen hon va så här liten och söt.
Nu är hon bara söt! ;)




Forever

I helgen kommer jag att lägga in en order till Forever. Så om ni är sugna på någon produkt så är det bara att hojta till. 

Kika gärna in på hemsidan så ni vet vad ni har att välja på!

Förhoppningsvis kommer jag att få en egen hemsida hos Forever snart så då kan ni lägga in era beställningar där. Smart va? ;)

Några av sommarens måsten:

Aloe Vera Gelly

ALOE VERA GELLY
”Plantan på tub” innehåller stabiliserad Aloe Vera Gel. Lugnar, mjukar upp och ger näring. Används på torr hud och för att dämpa ögonsvullnader, svalka solsveda och brännblåsor samt lindra klåda t ex efter insektsbett.

-Funkar även till småsår, lite glans i håret och till... Ja, ALLT!!!

Aloe Sunscreen Lotion

ALOE SUNSCREEN LOTION
Återfuktande solskyddslotion med SPF30 som skyddar både mot UVA- och mot UVB-strålning. Vattenresistent och innehåller stabiliserad Aloe Vera Gel.

Aloe Sunscreen Spray

ALOE SUNSCREEN SPRAY
Solskyddsspray med SPF 30. Innehåller Aloe vera och vitamin E. Det gör att den är skonsam och återfuktande, samtidigt som du får ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålning genom utvalda filter. Tack vare Aloe Sunscreen Spray kan du njuta av solen utan att bli bränd. Glöm inte att komplettera med solglasögon. Små barn ska inte använda solkräm, utan skyddas med kläder.

Forever Aloe Scrub

FOREVER ALOE SCRUB
Peeling med jojobakulor som slipar utan att irritera. Smuts och döda hudceller avlägsnas, cellförnyelsen underlättas och uttorkning motverkas. Innehåller Aloe vera, jojoba och olika örtextrakt.
Sunless Tanning Lotion

SUNLESS TANNING LOTION
Brun-utan-sol-kräm som ger en jämn och fin solbränna precis när du vill. Innehåller Aloe vera och andra fuktighetsbevarande ämnen.

- Ifall det blir en sommar utan sol! ;)

Glöm inte bort våra djur också...
Aloe Veterinary Formula

ALOE VETERINARY FORMULA
Denna Aloe Vera-spray för djur är utmärkt för mild, men effektiv rengöring. Sprayen är också välgörande för torr hud, päls, tassar, spenar, hovar, man och svans och den kan användas vid omläggning av öm hud. Aloe Vera Gelly kan med fördel masseras in efter Veterinary Formula.

Aloe First

ALOE FIRST
Aloe First kan användas på samma sätt som Veterinary Formula. Dessutom innehåller den välgörande örter för behandling av ömtåliga områden.
Fungerar självklart också på människor!

-Glöm inte heller det viktigaste - INSIDAN!!!

DRICK ALOE VERA!

Aloe Vera Gel
ALOE VERA GEL
Originalet. Stärker tarmslemhinnan och hjälper därmed kroppen att behålla sitt naturliga försvar. Förbättrar upptaget av vitaminer och antioxidanter från kosten samt motverkar för mycket magsyra. Påverkar även tarmens mikroflora, så att proteinupptaget underlättas. De goda egenskaperna kommer från mikroskopiska växtämnen som effektivt tas upp av kroppen och sedan samverkar.

-Det gör både jag och mina två katter! Natalie tar gärna en slurk ibland hon också, dock har jag inte fått Magnus till det än.

Färdigt!

Nu är Natalies rum äntligen klart! (förutom fönstret då som ni vet ska målas) Älsklingen va så duktig och gjorde klart igår kväll. Satte till och med upp rullgardinen och gardinstången. Så nu är det väl bara för mig att städa så blir det inflytt av saker sen.
Vi planerar att kunna flytta upp nästa helg vilket betyder att vi måste göra klart det andra rummet också. Ska spacklas och slipas en gång till, läggas golv och sätta lister. Sen är det klart där med. Tapeten ska vi vänta med tills vi vet vad det är för liten krabat som kommer och ska bo där.

Här har ni en liten bild på hur det blev i Natalies rum:



Lite suddig bild då den är tagen med Magnus mobil.

Snart så...

Idag kom Magnus hem med lister till Natalies rum. Har pysslat där en stund och nu är det bara taklisterna och städningen kvar till inflytt. NICE!!! Så snart får jag åka till IKEA och handla lite barngrejor. ;)
I och för sig måste vi måla fönstret också men det får bli senare i sommar. Tillsvidare får vi gömma det bakom gardinen och hoppas på att inte gästerna tittar allt för mycket på det! ;)



Trött

Usch va trött jag är idag. Har ingen ork till nånting. Tur att jag sov en stund på dan så jag orkar vara vaken nu när Natalie är hemma igen. Blir nog till att sova riktigt tidigt idag för så här kan vi inte ha det!



Känns som att det här lika gärna skulle kunna vara jag... ;)

Ny design

Är lite sugen på att göra om bloggen lite.
Kanske tar mig tid till det nån dag sen. Nu har jag ju nån timme över för mig själv ibland!

Tips på förändringar tas tacksamt emot!

Ho ho...

Ni glömmer väl inte på att gissa könet på min bebis?

Roligt att se vad ni tror!

För att se hur magen ser ut kan ni kika på detta inlägg: Min mage!

Tomt

Idag är första dagen Natalie är på dagis efter vattkopporna. (och sen jag började gå hemma) Gissa om hon vart glad när vi kom dit. Hon gick och hälsa på alla, skrattade hur mycket som helst och vinkade hejdå till mig innan jag knappt hade sagt hej till fröknarna. ;) Det är ju tur att det är så och inte tvärt om. Men det känns lite i mamman som måste bli ensam.

Kan ju tala om att det känns oerhört tyst och tomt här hemma nu. Känns till och med lite märkligt att vara hemma själv. Men hon har det ju så mycket roligare på dagis än att vara hemma med mig hela dagarna.
Får väl vänja mig vid att vara själv i tystnaden. Men snart är det ju inte så längre. Bebis kommer och efter midsommar kommer Natalie att vara hemma ända till vecka 35.
Så jag ska väl försöka göra som alla säger och njuta lite nu trots den konstiga känslan.
Har ju gosat med Felix och får nöja mig med det tills Natalie kommer hem igen.

Nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma. Förstår inte att det kan bli så stökigt på en gång!

Bakluckan

Idag har jag och Natalie tillbringat dagen med mamma/mormor i Norrskedika på bakluckeloppis. Vi passade på när pappan ändå va borta i Sthlm på mässa.

Va sjukt mycket folk där. Har aldrig sett så många säljare och det va trångt att gå runt pga alla som va där och handlade.
Kom i alla fall hem med en stor Nasse till Natalie (lika den hon har som Nalle Puh), och en taklampa till hennes rum. Vet inte va det är för fel på mig men jag hade faktiskt ingen lust till att handla en massa. Jag måste ha blivit sjuk! ;) Det är verkligen inte likt mig.

Förövrigt så är Natalies rum nästan klart. Magnus tapetserade ju allt igår så nu är det bara lister kvar och sen kan vi börja inreda. Åhh vad jag längtar till det! ;)

Tapetsering

Idag åkte jag och Natalie och hämtade Natalies tapeter. Eller jag hämtade, hon sov i bilen. ;)
När Magnus kom hem gick han runt som en yr höna här hemma. Tillslut sa han:
-Nej, nu kan jag inte hålla mig längre. Nu måste jag gå upp och tapetsera.
Så mycket riktigt! Nu är han där uppe och tapetserar. Tror nog att han hunnit mer än hälften så det är väl snart klart. Han är så duktig min älskling!

Förövrigt så älskar jag dom på Colorama i Örbyhus.
Det är kunnig och trevlig personal, mycket bra service, snabba leveranser och jag fick av nån trevlig anledning 10% rabatt. Det betydde att jag fick rollern och limmet gratis + att det vart några kronor billigare på tapeten. Hur bra är inte det?!

Fästing plock

Idag höll jag på att ta bort lite fästingar på Felix. Självklart under uppsikt av Natalie. Hon kollar verkligen in allt man gör. När jag sen va klar satte jag mig i soffan och Felix la sig i andra ändan.
Då går Natalie och plockar skräp/ludd hon ser på golvet, lägger det på Felix för att sedan ta bort det igen och ge det till mig. Självklart ville ju hon också ta bort lite fästingar på honom. ;) Mamma gjorde ju så!
Så nu får man passa sig för vad man gör och säger för våran lilla papegoja snappar upp allt! ;)


Märklig kropp

Jag är lite less på min kropp. Den verkar ju kunna göra precis som den vill (precis som försäkringskassan typ ;) )
Jag går på toa för att jag är kissnödig. Kissar, tvättar händerna och går därifrån. Hinner knappt gå 5 minuter så blir jag bajsnödig.
Va faaan! Kunde inte kroppen sagt till om det när jag satt på toan alldeles nyss? Ska det vara så svårt. Nu vart det ju liksom onödigt mycket spring på toan. Kroppen tänker inte på miljön den inte!
Dom som känner mig vet ju att jag ogärna går på toa också så det vore ju snällt om kroppen slutade pina mig på det här viset.
Nästa gång får den fan tala om va den vill på en gång!
(Kan tala om att detta inte va första gången detta händer...)


Natalie tyckte att Felix behövde täcke när...

dsc01442 (MMS)

Natalie tyckte att Felix behövde täcke när han sov, så hon la på honom det så att han inte fryser. :) Sötunge!!!


56 dagar kvar

Idag går vi in i vecka 33. Dvs att vi nu gått 32 veckor och 0 dagar med bebis i magen.
Fatta att det bara är 56 dagar kvar. Hur fort går inte det? Tyckte ju att Natalie fyllde 1 år för nån vecka sen och det va ju 4 månader sen nu. Galet va fort tiden går!


Min syrra

Va ju snäll mot min syster förr och la upp hennes blogg här. Sen slutade hon ju att skriva...

Men nu har hon börjat igen, så är nån sugen på lite läsning av en kär 18 åring som snart tar studenten så kika in här!

Min syrra:



Stal bilden från hennes facebook...

Lika som bär

Sådan far sådan son brukar det heta, men det blir sådan dotter i vårat fall.

Magnus höll på en dag för nån vecka sen och mekade med grävmaskinen. Natalie sprang runt och inspekterade som vanligt. När Magnus sen reste på sig och gick för att hämta verktyg va Natalie snabb som tusan och skulle göra som pappa. Dvs ligga under grävmaskinen... ;)


Min mage

Det har ju börjats spekulerats en del kring min mage.
Många tycker att den är enorm och tror att jag ska föda vilken dag som helst, medans andra är lite mera försiktiga och bara gissar könet.

La nu upp som veckans fråga vad ni tror gömmer sig i min mage.
Här är några bilder så ni lättare kan gissa:




Mina prickisar!

Här kommer några bilder på mina prickiga älsklingar:






Tapeter

Idag har jag och Natalie varit en sväng till Örbyhus. Va och beställde tapeter till hennes rum. Trodde ju att vi skulle få vänta en vecka eller kanske två innan dom skulle komma. Men som det lät så trodde dom att vi kunde hämta ut dom redan imorgon, allra senast fredag. Så i helgen kanske det blir tapetsering här hemma.

Sååå skönt att det börjar arta sig där uppe nu. Har ju varit lite stillastående nu när Magnus varit sjuk. Stackarn låg ju i 40 graders feber i 6 dagar. Kan inte påstå att han va speciellt stor och stark. Usch, det va verkligen riktigt synd om honom. Hade ju koppor överallt också. Ska se om jag kan lägga in lite bilder sen.

Vilket fall som helst så va vi in på jobbet en snabbis också. Man kan ju inte åka till Örbyhus utan att svänga in där, då blir man väl halshuggen! ;)
Natalie sponsrade butiken med att köpa en hjullastare och jag köpte kattmat, välling och vindruvor. (Va ju dock jag som fick betala hjullstaren också) Hon va så rolig när hon hittade sin leksak. Började brumma på en gång och sen gick hon och brummade och körde med den i hela butiken. Till och med inne på lagret medans vi pratade lite med Sandra.
Saknar redan mina arbetskamrater! Ändå är det här bara tredje dan jag är hemma. Märkligt! ;)

Här är ett litet smakprov på Natalies tapet:

Mumin 17 från Mumin

Hur söt får man bli? Va precis och stoppad...

dsc01431 (MMS)

Hur söt får man bli? Va precis och stoppade om Natalie efter att hon somnat och hittade henne sovande så här. Hon och hennes Puh! :)


JÖSSES!!!

Hur stor tänker min mage bli egentligen?

Jag mätte just min mage. Nu har jag samma mått runt magen som jag hade två veckor innan Natalie kom till världen. Det jobbiga är att nu har jag ju två månader kvar till bf och det är ju på slutet som allt växer.
Känns som att jag kommer bli ENORM.
Hoppas bara att det är en liten bebis som är där inne. Den ska ju liksom ut också! AJ!!!

Min manliga lookalike... ;)


Segt

Här hemma händer det inte mycket.
Magnus ligger utslagen på soffan. Han har haft 40 graders feber sen i lördags. Så igår fick jag vara hemma från jobbet. Han orkar ju inte ta hand om Natalie en hel dag när han knappt orkar ta sig ur soffan. Helt prickig är han också. Ser verkligen ut som en prickigkorv! ;)
Natalie däremot har som tur är inte fått så många och inte verkar hon lida av dom heller. Hon är lika pigg och glad som vanligt.
Så jag försöker ta hand om min familj så gott jag kan nu. Dock är det ju ganska varmt och min kropp är helt uppsvälld så det finns tyvärr inte så mycket ork i mig heller. Skulle verkligen behöva städa här hemma men jag orkar faktiskt inte. Jag pysslar dock lite grann så det blir ju inte sämre i alla fall! ;)

Nu ska jag ut och hänga lite tvätt. Förhoppningsvis kanske jag kan få lite energi senare idag/kväll.

Vattkoppor

Jag trodde att jag bara hade ett barn här hemma, men jag hade tydligen fel.
För just nu har både Natalie och Magnus vattkoppor. Natalie va hängig med feber igår men är bättre och pigg idag. Verkar heller inte lida så mycket av sina koppor. Magnus däremot ligger helt sänkt med 40 graders feber och hans koppor kliar som tusan säger han. Än så länge har dom ganska lindrigt med koppor, men det är ju bara andra/tredje dagen nu så jag antar att det blir värre. Det kommer ju nya hela tiden. Natalie har som värst på pullan. Antar att det blir varmt av blöjan och att det därför blir värre där. Magnus har just nu som mest i hårbotten men också på bröstet/magen.
Får hoppas att det går över snart. Åtmindstone så dom båda kan få vara pigga och alerta.

Så är det någon som vill ha vattkoppor så kan vi ta "drive in" smittning här i Masugnsskogen nu! ;)


Sötunge!

Bara måste lägga in en bild på Natalie som Magnus tog på henne igår på väg ut till Gräsö.

Det här är våran busunge i ett nötskal!
Behöver inte säga mer än så.


Måndagen

Började inte så bra.

Natalie vaknade till strax före 6 imorse. Hon låg och böka en stund (jag trodde hon frös då hon som vanligt hade sparkat av sig täcket) sen reste hon sig upp och ville ha napparna som låg vid sängen. Hon fick dom, jag la på henne täcke och så la hon sig ner och somnade om. Inte likt henne! Men jag tyckte att det va skönt, då fick jag också sova lite till.
Dock vart det lite för länge...

8.45 hade vi tid hos barnmorskan och 7.40 vaknade jag. Tar ca 30 min att åka så jag fick lite smått panik. Kastade (så gott det gick i alla fall) mig ur sängen och gjorde mig klar.
7.55 väckte jag Natalie, tog på henne kläder och så fick hon en flaska välling. Sen va det bara att sätta sig i bilen och åka. Stressigt vart det men vi hann.

Allting såg bra ut med bebisen.
Låg nu med huvudet neråt, men om det va tillfälligt eller om den behagar börja ta sig ut snart återstår att se.
Sf måttet vet jag inte va det låg på, men hon sa att det motsvarade vecka 32-33 så där ligger vi lite före. Är ju i vecka 29+4 idag.
Va ett snabbt besök men det är skönt att komma dit och höra att allt är som det ska. Även om jag inte är direkt orolig!

Efter besöket åkte vi hem till mamma/mormor och mös lite. Att vi är lediga samtidigt händer inte så ofta så vi passade på med ett besök idag när det väl slog in.

Vid 12 drog vi oss hemåt för att äta lunch men på vägen hem somnade Natalie. Fick inte liv i henne trots många försök så jag klädde av henne och la henne i sängen. Hon sover fortfarande. Lunchen uteblev ju dock så hon lär va väldans hungrig när hon vaknar.

Ikväll ska jag på teammöte med Forever igen. Idag ska vi prata om fotspa. Intressant och alltid lika kul att träffa alla människor!

Det lönar sig...

...att dricka Aloe vera! ;)

I lördags hade vi ett stort "dunkrace" i Östervåla. Alla som köpt Aloe veradunkar under April var med i racet och tävlade om fina priser från Forever.

Lycklig vart jag när jag fick berätta för en av mina kunder att hon hade vunnit pris nummer 10 i racet. En mineralfoundation värd 272 kr! Inte illa va?

Så det lönar sig på flera sätt att dricka Aloe vera. Nu får hon inte bara må bra inifrån, utan även bli fin (finare) på utsidan!

RSS 2.0