Kattskrälle!

Våra katter har aldrig fått vara i Natalies säng.
Redan från början har vi schasat bort dom därifrån och efter ett tag förstod dom att dom inte fick vara där och sängen har varit helt ointressant. Tills nu...
Vet inte va dom kommit på men varje dag ligger minst en av katterna där och sover nu. Hur kom dom på den tanken?
Igår kväll när jag skulle fixa Natalies säng innan hon skulle sova hittade jag Felix liggandes där på rygg och sova.



Fullt normalt att ligga så där när man är katt! ;)

En annan kväll när jag skulle gå och lägga mig hittade jag Natalie sovandes med huvudet i fotändan och bredvid  henne låg Felix och sov som ett stök.
Han verkar ha kommit på att hon kanske inte är så farlig som han trott. ;)

Snabb

Jösses va snabb leverans det va på bäckenbältet. Idag låg det hemma i brevlådan när jag kom hem från jobbet. Sweet!!!
Har provat det som hastigast och det satt mycket bättre än det förra. Nu kände man ju att det vart ett tryck över höfterna, det gör man inte av det andra. Får se imorgon hur det är att jobba i det.
Förövrigt jobbar jag ju bara den här veckan och två veckor till, sen ska jag bara gå hemma och jäsa och gosa med Natalie! ;) Lär nog bli att börja umgås lite med folk igen också... Har ju som inte hunnit med det riktigt nu när man jobbar hela tiden. Saknar mina vänner! Förlåt att jag inte haft tid med er!

Rutschkana

Igår fick vi hem en rutschkana till Natalie. Kan tala om att det va mycket omtyckt!
Hon åkte minst 20 gånger... ;)

Här är en liten film på henne när hon åker:




29+0

Idag går vi in i vecka 30. Det innebär att det bara är 10 veckor / 77 dagar kvar tills det är dax för bebis att komma ut. Jag längtar sååå!!! För den här foglossningen är inte att leka med längre. Nu kan jag knappt röra mig i sängen och det smäller och knakar hur mycket som helst! Sjukt ont gör det!
Blir lite klagande här nu, men jag anser mig ha rätt till det. ;)


Skor

Idag har jag och Natalie varit in till stan. Va tvungen att köpa nya gympaskor till Natalie. Börjar bli lite varmt med vinterskor nu och de skor hon har är det bara en mjuk sula på. Inge vidare bra skor nu när hon springer runt alltså.

Hittade efter mycket om och men två par skor som passade hennes små fötter och min plånbok. (ville inte betala 400-500 kr för hennes skor)
Köpte ett par på Skopunkten och ett par på Din sko.
När vi kom hem skulle jag skriva namn in skorna och till min fasa såg jag då att de skor jag köpte på Din sko (mina favoriter) va trasiga. Jävla skit!!!!
Tyget på insidan av skon vid hälen är trasigt (tyget är inte sytt ordentligt och går inte in under sulan) och det lär ju knappast bli bättre efter att hon satt på sig skon några gånger.
Så nu måste jag åka tillbaka och byta dom och hoppas på att det finns några kvar i hennes storlek. *SUCK* Det är ju inte nästgårds till Uppsala direkt.
Ska kolla om mamma kanske kan byta dom eller om Magnus orkar åka upp efter jobbet.

Fattig

Beställde just ett nytt bäckenbälte. Har ju sån sjuk foglossning och mitt gamla bälte funkar inte längre. Dels är det för stort så jag kan inte dra åt det så hårt som jag vill och sen är det för smalt så det känns inte som att det gör nån nytta.
Jag har ju inte tyckt att jag har velat kasta ut pengar på det riktigt då det inte känns som att pengar är något vi har i överflöd. Men Magnus tyckte absolut att jag skulle beställa ett. Han tycker inte om att jag har så ont som jag har och det lär ju knappast bli bättre sista tiden så det va bara att beställa. Han vill tydligen att jag ska kunna gå i fortsättningen också. Nu är det si och så med det. Ibland kryper jag ju här hemma för att jag har så ont. Inte ok faktiskt!

Men nu har jag ju som sagt beställt ett rejält bälte!
Så här ser det ut:



Känns som att det borde bli bra. Det är ju brett och verkar som att man kan dra åt det ordentligt.
Kan ju knappast bli sämre i alla fall.

Josefine

Nu måste vi säga GRATTIS till mina vänner Emy och Samuel som igår natt fick en liten Josefine.
Såå underbart söt!



Bilden är stulen från webbisar.

Jenny

Igår hade vi finaste Jenny på besök. Har inte träffat henne på jättelänge så det va sjukt roligt att hon kika förbi.



Jag och Jenny på den underbara tiden då Coop i Östhammar byggdes upp. (2007)
Inte alla sanerare som blir inbjudna på fest med byggjobbarna! Sjukt roligt hade vi...

El

Igår kväll fick vi in el i dom två nya barnrummen. Lovely!
Nu ska det bara spacklas, slipas, lägga golv, bestämma sig för nå tapeter, tapetsera och sätta lister. Sen är det dax för inflytt.
Tror inte ni kan förseställa er hur skönt jag tycker att det ska bli. Min älskling är så duktig som pysslat där nästan varje kväll. Tycker att det gått väldigt fort faktiskt.

Vilja

Det är nåt min dotter har i överflöd! ;)
Är väl i och för sig bra men just nu när hon är liten och ska lyssna på sina föräldrar är det mindre bra!

Igår kväll va Natalie hemma med sin pappa då jag va på team möte med Forever. När jag kom hem fick jag en bild visad för mig.

Natalie hade igår visat pappa vad hon ville för något.
Först hade hon hämtat vinterkängan som hon prompt skulle ha på sig. När den väl va på hade hon gått och hämtat sin sportsko. Dock fel fot men det strunta hon i. Hon skulle ha den på sig! När pappa nu hade satt på en vinterkänga och en sportsko gick fröken direkt till ytterdörren.
Hon hade då ställt sig och skrikit på pappa som kom efter en stund. Då hade hon stått lutad mot dörren och sett allmänt sur ut över att pappa aldrig kom.
Magnus sa då att klockan va mycket och att dom precis varit ute. Det va ju snart dax att sova.
Efter det hade hon väl skrikit lite till på pappa och tyckt att dom visst skulle gå ut!



Tyvärr fick hon inte sin vilja igenom...

Grattis!

Idag säger vi ett stort GRATTIS till lilla Elsa som blir hela 1 år idag.



Elsa med sin fina mamma och pappa på Natalies dop.


Glömsk!

Hur senil får man vara egentligen?
Vabbade ju igår, men tror ni att jag kom ihåg att anmäla det till försäkringskassan? Jävla skit!!!
Hoppas jag kan ringa dit idag och ursäkta mig. Kan man skylla på gravidhormoner tro? ;)

Stolt!

Jag tror att jag kan ha en av Sveriges duktigaste tjej här hemma när det gäller att klippa naglarna.
Kände idag att Natalies naglar va ruskigt långa och vassa. Frågade henne om vi skulle klippa dom. Då gick hon in i badrummet och väntade på att jag skulle ta fram nagelsaxen. Sen satte hon sig fint i mitt knä och lät mig klippa alla 10 naglarna utan problem. Hon sitter alldeles blixt stilla under tiden och kikar på vad jag gör.
Duktigt va! 

Stolt nagelklippande mamma!!! ;)


Avslöjad!

Jag och Magnus har länge undrat över vart Natalie gör av alla sina nappar. Jag köper nya och så är dom borta efter nån dag.
Idag hade hon en napp i handen. Helt plötsligt va den borta. Jag frågade henne vart hon hade gjort av den. Då gick hon fram till förstärkaren under databordet och stoppade in handen i hålet. Vad hittade jag där i om inte tre nappar och en liten papperslapp.
Tyvärr får jag ju inte ut napparna då hålet är litet och djupt. Försökte med en grilltång, sån av plast, men stoppar jag in den så långt som jag måste så kan jag inte nypa åt. Ruskigt irriterande!!!

Men nu har vi i alla fall hittat en av hennes gömmor!
Nu är bara frågan hur vi får ut dom.



Det gyllene gömstället - förstärkaren!



Natalie försöker hjälpa mig att få ut napparna, men hon nådde inte så långt in hon heller...

Glädje!

Förra veckan vart min lilla fis så stolt. Hon lyckades få på sig sin mössa alldeles själv!
Lite tokigt och snett, men vad gör väl det om hundra år. Vi va glada ändå! Det syntes i hennes ögon!


Skrattretande

Lagom glad min sambo va igår kväll när han kom ner från övervåningen. Han skulle ju sätta upp det sista av taket så det va färdigt, men vet ni!? Det fattas en halv jävla takskiva. Hur typiskt är inte det? Så nu får vi köpa ett till paket.
Tur att det ska upp mera tak i famtiden, men visst är det bra jävla surt!

VAB

Idag vart det till att vara hemma med Natalie. Hon är inte kry alls.
Vid 00.30 inatt fick jag gå upp och snyta henne, ge henne nässpray och hostmedicin. (Hon fick nässpray när hon la sig men det verkar inte ha hjälpt så mycket) Efter det va hon vaken några timmar. Dock va hon kvar i sin säng utan större protester. När hon väl somnat va jag som en zombie. Hade väl kanske hunnit sova 30 min innan 00.30 då hon hostade och hade svårt att andas och jag kan verkligen inte sova då. MÅSTE höra att hon andas hela tiden.
Vet inte va klockan va men jag antar att hon va runt 3 när vi somnade. Klockan 4 va det dax för mig att vakna igen. Denna gång av bebis som tyckte att mamma skulle gå upp på toa för andra gången denna natt. *suck* Är det inte den ena så är det den andra! ;)
Vid 5 ringde både min och Magnus klocka, men jag bestämde då att Natalie och jag skulle vara hemma så jag somnade om igen. Från 6.30 har vi sen varit uppe. Jag vaknade först och sen Natalie.
Har sen dess försökt ringa dagis men det har bara varit upptaget. Ringde jobbet också som inte vart allt för glada, men det är inte så mycket att göra åt tyvärr. Är hon sjuk så är hon!

Vi har sen ringt pappan och sagt godmorgon, självklart kollat på fåret Shaun på tvn, ätit både välling och frukost och försökt lekt lite. Natalie är dock inte så mycket för att leka nu. Är mest grining och sur. Antar att det är för att hon inte är riktigt frisk. Hon vill bara va hos mig hela tiden.

För en stund sen ringde Johanna från dagis och undrade vart vi var. ;)
Hon trodde att vi kanske hade sovit dåligt och tagit lite sovmorgon (hon vet att Natalie ibland är vaken halva natten) så hon hade inte velat ringa tidigare. Nu hade vi ju iofs varit vakna men inte pga samma anledning som vi brukar. Hon berättade att dom hade fel på sin telefon, det va fler som hade försökt ringa. Hon hoppades att Natalie skulle krya på sig och så skulle vi höras av imorgon igen.

Nu ska jag försöka få grinfia att sova en stund! Orkar inte höra allt grin och tjat...

Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till Magnus storebror Stefan som fyller 43 år
samt till min kära arbetskamrat Linda som blir hela 25 år!!!

HURRA HURRA HURRA HURRA


Helgen

Jösses va helgen har sprungit iväg! Har varit så skönt att få umgås lite med min familj! Känns inte som att det hinns med så mycket. Jag och Magnus umgås nästan aldrig sen jag började jobba. Ruskigt tråkigt! Men snart hoppas jag att det blir ändring på det.

Igår va vi in till stan och köpte golv till de två nya rummen uppe. Letade även efter tapeter till Natalies rum men kom hem tomhänta. Tyckte inte att det va nåt som va riktigt fint bland barntapeterna. Antingen va allt knallrosa till tjejrummen eller så va man tvungen att ta en bård eller två mitt i allt. Jag vill inte ha nåt av det! Ska in till Colorama på lunchen imorgon och se om dom har nåt annat roligt.

Förövrigt vart Natalie förkyld i helgen.
Började i fredags kväll med att hon hade som "krupphosta". Ni som haft det vet hur illa det låter. Nu hade hon nog inte krupp men hon hade ganska svårt att andas och jag låg och lyssnade så att hon andades på natten. Sen igår vart hon toksnorig och det gjorde ju inte saken bättre. Så ännu mindre sömn vart det för mig och Natalie inatt då hon vaknade av allt snor + hostan och jag vaknade så fort hon lät. Sen ville jag inte riktigt somna heller för jag va tvungen att höra så hon andades hela natten.
Som tur är har jag en underbar sambo som låtit mig få lite sovmorgon och sluppit gått upp klockan 6 när Natalie vaknat.
Tack älskling!

Idag har vi varit ute mest hela dagen. Sååå fint väder ju!
Magnus har bytt till sommarhjul på volvon och tvättat den, satt fast stegen på taket som åkte ner med snön i vintras, bytt till sommarhjul på släpkärran, eldat lite sopor i tunnan och rensat lite på gården.
Jag har putsat alla fönster utvändigt, rensat rabatten och lapat sol.
Natalie har mest sprungit runt och tyckt att livet varit allmänt underbart! ;)

Nu på kvällen har jag putsat insidan av fönstren i sovrummet och köket samt satt upp nya köksgardiner och Magnus håller på uppe och sätter upp taket klart i bebisens rum.
 
Jösses så mycket energi man fick när solen kom fram!


Veckans fråga!

Ny fråga ligger ute nu!
Hjälp mig gärna reda ut detta!

Lillebror

Nu händer det grejor här vill jag lova!

I torsdags kom sötaste lilla Anton till världen.



Stort GRATTIS till mamma Stina, pappa Jonny och troligtvis världens stoltaste storasyster Ida!!!

Beställning

I helgen lägger jag in en beställning till Forever så om ni önskar beställa något så är det bara att sägs till.
Borde få varorna innan påsk. Så vill ni skänka ett påskägg till nån så varför inte fylla det med Aloe vera produkter från Forever!? Mycket nyttigare än godis! ;)

Vill ni kika på vad det finns för produkter så ta en titt in på Forevers hemsida här!




Jobb, jobb, jobb

Känns som att det inte blir så mycket skrivet här sen jag började jobba. Men det känns som att det är det enda jag hinner med just nu. Jobba och sova... Kul liv!
Men om 4 veckor får jag gå hemma igen och då ska det väl bli lite bättre här också.

Idag börjar jag inte förs kl 11. Skönt! Jobbar dock till 20.15.
Sen är jag ledig i helgen. Hur underbart är inte det!? Ska nog in till stan och kolla på golv och tapeter i helgen. Börjar bli dax för det däruppe nu. Rummen är så gott som klara. Ska bara spacklas och slipas, upp med tapeter, golv och lister och sen kan vi flytta upp! Ska bli helt gudomligt skönt!!!

Nej, nu är det dax för lite frukost, sen lek och bus innan det är dax att lämna lillfis på dagis och jag ska till jobbet.

Man skulle kunna tro att sorkarna haft rol...

dsc01392 (MMS)

Man skulle kunna tro att sorkarna haft roligt på våran gräsmatta under vintern. Dom har gjort gångar överallt!


Har en kramsjuk katt bredvid mig i soffan....

dsc01390 (MMS)

Har en kramsjuk katt bredvid mig i soffan. Sötnöt! :)


Idag lägger jag mina tankar på en vän som ...

Idag lägger jag mina tankar på en vän som ligger på operationsbordet! Hoppas verkligen att allt går bra och att slutresultatet blir som önskat!


Så där ja... Då va vi utan både el och tel...

Så där ja... Då va vi utan både el och telefon! Tur att vi har vedspis så Natalie kan få sin välling ändå.


Energi

Har man ju inte haft så gott om sista tiden.
Men i måndags va jag på team kväll med Aloe vera gänget. Där höll Johanna föredrag om eniergi. Vad som tar energi och vad som kan ge energi. Fick mycket insperation den kvällen. Har nu börjat tagit tag i mitt liv efter det. Börja rensa ur all skit som finns i min närhet och ska sen få in lite nytt som gör mig glad.
Känns så roligt att Aloe veran ger så mycket mera än bara välmående genom att använda dess produkter. Man blir verkligen peppad av gänget som finns.
Dessutom har jag ju världens bästa coach i Emelie. Så himla energisk och precis en sån som jag behöver i mitt liv. Pratade med henne i telefon precis nyss och vart om möjligt ännu mera peppad! ;)

Nu hoppas jag att Natalie ska sova lite till så jag kan pyssla lite här hemma...


Grattis!

Säger vi idag till världens bästaste STINA på hennes 31 års dag!



Stina med sin söta dotter.

(Bilden är stulen av pappan i familjens facebook)

onsdag - vår och varmt!

Idag är jag och Natalie lediga. Så himla skönt!!!
Vi har busat, lekt, myst, ätit mat och sovit.
Va ut en sväng på dan. Solen lyser ute och det va jättevarmt och skönt. Natalie hittade så klart på några vattenpölar som va jätteroliga att hoppa och leka i, och självklart ska hon få göra det!





Efter massa spring och lek gick vi och matade fåglarna med lite solrosfrön. På vägen dit hittade vi massa snödroppar vid husväggen som vi va tvungna att titta på på nära håll! ;)



Massa fler fanns vid andra väggen... Snart kommer nog krokusarna också!



Så vart det bajsdax för fröken Söderquist så då va det dax att gå in även om vi inte hade nån större lust.
Väl inne böt vi så klart blöja och sen åt vi en banan innan fröken ville sova en stund.



Hon tyckte tydligen att nallen passade bättre som kudde än kudden för den har hon lagt bredvid sig! ;)

Nu är det dax att börja laga lite mat. Potatis, kotletter, sås och sallad står på menyn!

Trött

Kom hem från jobbet för en timme sen. Hann se lite av Talang, har ätit lite fil med müsli och nu ska jag gå och sova.
Har ändå haft en skön arbetsdag idag. Lagom lugn! Fick desstutom världens bästaste Stefan som kund på kvällen. Tack för att du kom och livade upp min fredagkväll! (tror dock inte att han läser det här, men säger tack ändå!
Hur många kunder pratar en massa (ja, det fanns det ju i och för sig en hel del som gör) och som tränger sig in i kassan bara för att få en kram. Så gulligt! ;) Det gjorde mig glad!

Nej, nu är det sängen som gäller.
Beställde sovmorgon imorgon av min lilla fis i morse när jag lämna henne på dagis. Hoppas hon kommer ihåg det i morgon bitti! ;)

Kram och godnatt!

RSS 2.0