Dagen D

Idag är det den STORA DAGEN! Natalie ska börja på dagis!
Vi ska vara där klockan 9 så nu har vi precis smockat i oss massa havregrynsgröt och nu ska vi bara klä på oss så är vi klara för avfärd.
SPÄNNANDE!!!


666

Såg just att mitt inlägg om min kärlek till Magnus va nummer 666.
Innebär det att jag är djävulskt förälskad då? ;) Ha ha..


666 The number of the beast!!!


Kärlek

♥Magnus♥
Jag älskar dig så mycket att det gör ont!!!
Önskar att du va här nu så jag får hålla om dig.

Utan dig vore jag ingenting!


Sjukstuga

Ja, ni som känner oss vet ju att vi haft sjukstuga här hemma sen i lördags när Natalie började kräkas.
Trodde ju verkligen att hon va frisk i onsdags då hon fick vara hos Katarina och Alvar när jag och Magnus va på ultraljud. Tyvärr åt hon ju köttbullar på kvällen som kom upp nästan lika fort som dom kom ner.
Även lille Alvar hade nu fått magsjuka. ;) ÅNGEST!!! Det va ju säkert vi som smittade honom.

Vi fortsatte med nyponsoppa, kex, smörgåsar och sånt enkelt under torsdagen. Kom även två bajsblöjor som va helt normala. Har nog aldrig blivit så glad över Natalies bajsblöja! ;)
Nu trodde vi ju verkligen att hon blivit bra. Så på kvällen när hon åt mat med oss fick hon makaroner och korv. Det gick i som bara den och stannade kvar. Hon åt dessutom välling på kvällen. (kör nu med majsvälling då det är bättre för magen) Men vid fyra i morse va det dax igen. Vi vaknade alla tre av att Natalie kräktes... Det va korven som ville upp. Stackars lilla vän!

Hon åt i alla fall lite nyponsoppa strax efter och vid fem tiden åt hon en smörgås. Allt har fått stanna!
Ringde 1177 nu på förmiddagen och frågade vad som kan va fel.
Dom trodde som mig att magsjukan va över men att hennes mage just nu är väldigt känslig. Så vi ska bara äta sånt som är snällt för magen ett tag. Anledningen till att korven väntade så länge va nog för att hon sov. Då går ju kroppen i sparläge, men så fort hon börja böka runt lite så kom magen på att den inte ville ha korv och den kom upp.
Sköterskan frågade om hon hade nå ont i magen också. När de små har magsjuka kunde tydligen tarmarna komma fel och då va man tvungen att komma in och fixa det. Men Natalie har inte haft nå ont och hon är precis lika pigg och glad som vanligt.
Sköterskan fick till och med höra Natalie sjunga i bakrunden och hon tyckte ju inte att hon lät speciellt sjuk.
Så nu får vi köra med lite "bra för magen mat" en stund och hoppas att det blir bättre. Annars skulle vi höra av oss igen.

Men nu kanske vi kan få komma ut och träffa lite folk snart. Jag och Natalie får ju spunk av att gå hemma!
Dessutom börjar hon ju på dagis på måndag...

Hoppas hoppas att hon hinner bli helt bra under helgen!


Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till Natalies faster Ewy på födelsedagen!


Natalie och hennes faster på Natalies kalas

Vi säger också ett stort GRATTIS till Elsas morfar Ivan som fyller 60 år idag!






Saknad!

Idag är det precis tre år sedan min tränare och underbara vän Andreas hastigt lämnade jordelivet.
Jag minns det som igår!
Han kommer alltid att finnas i mitt hjärta! Ingen annan va som han!!!
Saknar hans telefonsamtal som man kunde få hur och när som helst, hans pepptalk på träningarna och matcherna och hans enorma energi och glädje! Det vart verkligen ett stort tomrum efter honom och hela innebandyvärlden stod stilla.

Allt går så fort! Plötsligt kan hela livet ändras på ett ögonblickssekund.

Vi saknar dig Andreas! Vi ses igen i Nangijala...


En önskan till er alla...
Kör försiktigt i trafiken!!!

Ultraljud

Idag va vi in på ultraljud. Och vet ni... DET VA BARA EN BEBIS!!! Gissa om jag vart glad. ;)
Dessvärre va vi tydligen inte så långt gångna som vi trodde, så nu är vi framflyttade från den 27/6 till den 14/7. Va inte litet hopp! Men vi får väl se. Natalie vart ju framflyttad 10 dagar men kom ändå en vecka före första datumet.
Vilket fall så ska vi nu in på ett ultraljud till om två veckor. Då alla organen inte va tillräckligt stora nu kunde/ville hon (barnmorskan) inte kolla allt utan ville kika lite mera sen. Men allt hon såg nu såg i alla fall väldigt bra ut.
Va en liten som inte ville vara stilla där inne. Vifta med både armar, ben och händer. Sötnöt! ;)


Första magsjukan är här!

Inatt vid 23.30 vaknade vi av att Natalie kräktes. Tänkte först att hon kanske svalde tokigt i sömnen eller nåt och att det va därför hon kräktes. (det har hänt förr) Men hon hostade inte så mycket och när vi kastat ut allt från sängen, tvättat av lillskrutt och lagt oss i våran säng så kräktes hon igen.
Insåg då att det va hennes livs första magsjuka!
Hon fick ligga mellan oss i våran säng så vi snabbt kunde ta hand om henne. Låg på min kudde som va täckt med plastad frotté, en handduk och ett örngott så det skulle bli lite mjukare än handduken att ligga på.
Hon höll på fram till ca 01.40 och kräktes typ 10 gånger. Stackars Natalie!
Hon va helt slut! Va helt vit i ansiktet och under tiden hon va vaken låg hon och skaka, men somnade mestadels mitt i allt kräks av utmattning. Snacka om att dom små är hjälplösa när dom är sjuka.
Vi försökte få i henne lite vatten, men hon vägrade. Vid 5 vaknade hon till igen och va pigg som en mört. Nu gick det bra att dricka lite vatten och sen försökte vi få henne att somna om.
Sov till 6.40 då pappan gick upp. Vi skulle ju åka på rally idag och Natalie skulle vara och busa med sin mormor hela dan. Men nu får jag och Natalie hålla oss hemma.
Märkligt det där att männen tar för givet att vi mammor är hemma så fort barnen är sjuka. Vi kanske skulle vilja ha lite hjälp här hemma. Nu går det ju bra, men dom kan ju fråga åtminstone. Är jag kinkig nu?

Natalie verkar i alla fall lite piggare nu. Fått i sig lite vatten, ätit en liten smörgås och lekt en stund. Än har hon inte kräkits nåt mera och vi hoppas verkligen att hon slipper. Nattens kräkor räcker gott och väl!

Tycker att min katt sover lite märkligt i ...

dsc01272 (MMS)

Tycker att min katt sover lite märkligt i soffan!


Stolt!

Nu klockan 12 är det en stor grej som händer min syster. Det är väldigt privat så jag vill inte skriva ut det. Kan hända att det kommer fram senare med min systers godkännande.
Men jag ville bara säga att jag är så himla stolt över min syster. Det här kommer förhoppningsvis bli en nystart i hennes liv. Har själv varit med om samma grej så jag vet vad hon går igenom just nu.
Men det kan bara bli bättre!

Sträck på dig nu syrran! För det du gör nu krävs stort mod! ♥

Maraton

Natalie har ett litet maraton här hemma just nu. Har typ gått 10 varv runt i huset med sin vagn. Verkar inte som att hon kommer lessna än på ett tag heller. ;) Sötnos!
Skitarg blir hon dessutom när hon inte kommer över trösklarna. Ibland går det jättebra, men nästa gång sitter hon fast och står och skriker som en stucken gris!

Lär nog inte va några problem att gå på promenad med förskolan sen om hon orkar springa runt här hur länge som helst!

Nervös!

Jag har börjat blivit lite smånervös och lite smått nojig. Min mage har verkligen blivit jättestor redan och jag är bara i vecka 17+4 idag. När jag väntade Natalie hade jag knappt fått en liten bula. Nu är den stor och väldigt högt upp. Alla säger att man blir större fortare med andra, men ska man va så här stor?
På onsdag ska vi på ultraljud. Efter det kan jag andas ut (hoppas jag!) när jag får se att det bara är en bebis. Blivit lite nojig över att det är två nämligen.
Hur ska man orka med det? Ett vilddjur till Natalie och två små bebisar. Herregud! Magnus sa att vi skulle anlita en barnflicka i så fall. ;)
Visst skulle man väl klara allt själv, men det skulle bli lite jobbigt tror jag. Men min tanke är som alltid annars. Kan alla andra så kan väl jag! Eller?


Långt

Magnus har ju haft en knöl på halsen hur länge som helst (flera år om jag inte minns fel) Förra veckan va han äntligen till läkaren och kollade upp den. (Efter en massa tjat från mig. Varför ska det va så svårt att gå till läkaren?)
Läkaren här konstaterade att det var en fettknöl som måste tas bort. Men dom vågar inte göra det här nere på vårdcentralen eftersom den sitter på halsen. Så då skulle han få en remiss till Akademiska i Uppsala.
Igår kom det en kallelse, från Enköpings lasarett!
Hallå! Ska vi verkligen behöva åka ända till Enköping för att ta bort en knöl på halsen? Magnus frågade mig om man inte kunde boka om det till Ackis, men antagligen så kan man väl inte det. Då hade vi väl fått en tid där. Så samma dag som Natalie ska gå sin första "riktiga" dag på dagis och jag ska jobba min första dag efter föräldraledigheten så ska Magnus lägga sig under kniven.

Rödhårig

Igår tror jag att jag åt ca 6 morötter. Det är ju så gott när man glor på tv och har lite dip till. Så om lillfis i magen blir rödhårig sen så beror det väl på att stackarn blir uppväxt på morötter! ;)


Idag är det pannkakstorsdag! Natalie orkad...

dsc01268 (MMS)

Idag är det pannkakstorsdag! Natalie orkade inte ens vänta på oss andra. Hon ville ha pannkaka på en gång. :)


Snygg

Satt och kollade på korten som finns på mig på facebook.
Hittade ett från brorsans 30års fest i februari 2007.



Det är jag som står längst till vänster

Jag är nöjd med mig själv där! (självklart va jag det inte då, men nu när jag ser tillbaka så är jag det)
Frågan är: Kommer jag nånsin bli så där smal och snygg igen?
Mina förhoppningar är att vara det 2012-2013. För efter att bebis kommit till världen och jag känner att jag orkar med allt så ska jag ta tag i mig själv och mitt liv och börja träna igen. Innerst inne trivs jag faktiskt inte med att vara en soffpotatis! Det är liksom inte jag. Tränade ju 6 dagar i veckan när jag träffade Magnus. Kanske ska jag skylla allt på honom... ;)

Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till Natalies två kusiner Fabian och Sebastian som har namnsdag!

Dagarna som gått!

Jaha... Nu har det varit torka här igen. Jag tänker flera gånger varje dag att jag ska skriva lite, men jag får aldrig tummen ur arslet så det blir inget skrivet. (Nu skriver jag dock inte med tummen, men ni fattar)

Det har väl inte hänt så mycket här hemma heller.
Vi hade kalas hela lördagen. Va typ 27 pers här hemma samtidigt så jag fick nästan panik över vart jag skulle ta vägen. Men jag höll bullfatet fullt så fick gästerna klara sig själva. Alla verkade nöjda så det verkade inte ha gått nån nöd på dom.
Tack alla som kom och firade våran lilla tjej!

På söndagen va Magnus ute och plogade/ saltade hela dan/kvällen. Storebror med familj kom hit och grattade Natalie och sen hade hon och jag en mysdag här hemma.

I måndags va vi till mitt jobb en sväng för att se om chefen hunnit gjort nå schema. Men det hade inte hunnits med så senast den 31a skulle jag få det. Annars sa han att jag skulle få komma in och skälla på honom. Hi hi... Det kan bli roligt, för han lär nog skriva schemat den 31a innan jag kommer. ;)

På kvällen hade jag Aloe Vera party här hemma. Söta Emelie kom och lura i oss alla att det där va bra grejor. ;) Så nu väntar jag på att få klunka mina tre dunkar jag köpte. Dessutom köpte jag shampoo och balsam. Har jättesvårt att hitta shampoo som funkar för mitt hår. Det blir ofta så fett. VO5 är det som funkat bäst, men det får man ju knappt tag på längre så jag måste hitta nå annat. Kan väl prova det här nu tänkte jag. Funkar det så är det ju kanon och funkar det inte så får jag ju lämna tillbaka det och få pengarna tillbaka. Så jag kan väl bara vinna på det insåg jag!

Tisdag fm spenderades hos Katarina och Alvar. Tog med mig smörgåstårta till lunch och banankaka till kaffet. Är ju alltid hon som bjuder annars. Men nu hade jag smörgåstårta kvar sen Aloe vera partyt så då åt vi av den. Gott som tusan! Va min första smögåstårta jag gjort nånsin och den vart jättebra, så det kommer bli fler gånger.
Tack Lisa för tipset om fyllning!

Igår va vi bara hemma och mös. Lekte hur mycket som helst hela dagen och när Natalie sov satt jag vid datorn och spelade Mahjong Trails på facebook. Snacka om beroendeframkallande spel. Men ack så roligt! Jag älskar Mahjong!!! Nu måste jag bara hitta 5 vänner till som vill spela för att komma vidare i spelet. (Eller dom behöver inte spela, bara acceptera min förfrågan! Vore hemskt snällt!) För annars måste jag betala för det och sånt gillar jag inte. Tänker inte betala pengar för att få spela spel. Då spelar jag nån annanstans.

Idag har vi varit ner till kyrkis på förmiddagen. Natalie har verkligen roligt där. Hon kommer älska förskolan. Kommer väl bli en sån unge man aldrig får med sig hem. " Ska bara..." hundra gånger innan man kan åka hemåt! ;)

Förövrigt så planeras det för en klädbytardag här i Österbybruk. Så ni som har kläder, skor, leksaker eller vad som helst som har med barn att göra får gärna lämna in det. Börja rota i förråden redan nu. Bra att rensa till våren! Klädbytardagen blir som det ser ut nu i slutet av Mars. Mer info kommer sen, men nu hinner ni rota runt där hemma lite innan det är dax. ALLT och ALLA är välkomna!

Kalas

Nu laddar vi för fullt inför dagens födelsedagsfirande.
Har nu på morgonen bakat banankaka och Magnus har gjort två tårtor. Ska väl bara fixa till oss lite nu så kan gästerna få komma sen. Natalie sover just nu så hon orkar vara med hela dagen.
Jag skulle också vilja sova. Är redan trött så vi får se ur den här dagen blir.

Älsklingen bjuder på fredagkvällsmys...

dsc01261 (MMS)

Älsklingen bjuder på fredagkvällsmys...


Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till våran älskade "lilla" katt FELIX på namnsdagen!






Hund

Har kommit fram till att vi kanske inte behöver skaffa nån hund. Natalie går ju och äter allt som ligger på golvet.
Får hon inte upp det med handen så äter hon dessutom direkt på golvet.

Här färsöker hon få upp en liten bit gurka som hon tappat.



Sötunge med rumpan rakt upp i vädret! ;)


Födelsedag!

Igår hade jag inte tid att sitta vid datorn även om jag gärna hade delat med mig av min dag. Eller min förresten... Det va faktiskt Natalies dag. Hon vart ju ett år igår. Stora tjejen!

Vi va ner till kyrkis på förmiddagen. Tyvärr va vi helt själva där. Sanna och Sara kom som tur va vid 10.15, vi som bjöd på bullar och allt. Men tji fick ni som inte kom. Vi fick äta mycket bullar! ;)

När vi kom hem sov Natalie en sväng, jag städade och Magnus bakade. Först gjorde han en omgång bullar (vi insåg att dom han gjorde i onsdags inte skulle räcka) sen baka han moccarutor och en tårta. Jag är så glad över att ha en sån duktig man i mitt hus!

Vid 18 tiden kom första gästerna. Jocke, Sofie och Elsa samt Natalies faster Ewy med sin man Kimmy.






Av Ewy och Kimmy fick hon ett halsband med en prinsesskrona (ska försöka få en bild sen) och Duplo lego iform av en sheriff med hus och häst.
Av Jocke, Sofie och Elsa fick hon ett lektält! Tack tack!!!

Nu vart det dax för fika och tårta.



Sitter fint i sin soffa och äter kex



Tårtan



Ska blåsa ut ljuset med det blir lite åt fel håll...



Men nu då!



Åhh... Mamma det går inte. Ge mig tårta nu sa hon och tog en näve. ;)

Senare på kvällen kom mitt gudbarn Adam och hans mamma Jill, samt grannarna Morgan och Maria.
Av Adam, Jill och Henkan fick hon Lilla Gubben (Pippis häst), kläder och en docka och av Morgan och Maria fick hon en liten katt som åker nåt slags fordon. Man ska i alla fall dra den efter sig när man går.
Tack för alla fina presenter!

Imorgon lördag lär det bli kalas hela dan då det kommer flera födelsedagsfirare.

Pojke eller flicka

Mina funderingar har nu startat. Får Natalie en lillebror eller en lillasyster i sommar?

Fick ett roligt mail från Libero där man kunde (på skoj) se vad det skulle bli enligt en kinesisk graviditetskalender.
Enligt den så stämde det förra gången. Stämmer det även denna gång tro?

Har ni barn, väntar barn eller bara är nyfikna på vad ni skulle få när ni nu vill ha barn så klicka in på den här länken:
http://www.smartaboutyou.com/email/libero/new/Kinesisk_kalender_SE.pdf?utm_medium=email&utm_source=Continuous+e-mail+flow_SE&utm_campaign=E4.SE

Stämde det?
Jag hoppas att det stämmer för oss igen. Enligt mig så gör det det i alla fall. ;) Och ni som känner mig vet ju vad jag tror att det blir.

Saknar min skrutt

Det är ganska eller väldigt skönt ska jag nog säga att få lite ensam tid här hemma. Poppa musik och bara göra som jag vill utan att nån river mig i byxbenen. Men nu börjar jag faktiskt sakna mina älsklingar.
Dom ringde alldeles nyss och sa att dom väntade på färjan och att dom skulle komma hem. Skönt tänkte jag.
Tre minuter senare ringer dom igen och säger att dom ska stanna till hos tant Anna innan dom kommer. Hon hade fått reda på att dom va på färjan och passade då på att kidnappa mina älsklingar. Skit också!!! Det ska hon få sota för! ;)

Jaja... Hinner väl kanske göra lite mera nytta här hemma innan dom kommer då.

Men jag vill att min skrutt kommer hem och gör massa bus. Är så tomt här hemma!
Igår när jag kom in i vardagsrummet hittade jag henne i mjukisdjurslådan. Hon hade klättrat i och såg allmänt nöjd ut. Skitunge!
Mamma älsklar dig!!! ♥










Linden

Om precis två veckor ska min lilla fis börja på förskolan. HELT GALET!!!
Hon kom ju nyss och är bara en liten bebis. ;) Eller kanske inte. Hon fyller ju faktiskt ett år nu på torsdag.

Vilket fall som helst så har jag nu tagit mig i kragen och ringt till en kvinna på kommunen. I pappret vi fick om att vi hade fått plats stod det att man skulle ringa till henne angående inskolning och mer information. Men samtalet kändes lite konstigt.
- Hej! Jag heter Marie och ringer angående min dotter som ska skolas in på Linden.
- Jaha, hej! Va roligt. Vilket datum skulle Natalie skolas in?
- Den 31 januari.
- Okej! Vad undrar du över då?

Men hallå! Jag ringde ju för att man skulle ringa och för att HON skulle ge MIG info!

Fick i alla fall veta vilka som kommer att jobba där och när vi ska befinna oss på plats den 31a. Resten får vi väl ta sen då.
Kom på i efterhand att jag glömde fråga hur många barn som kommer att gå där.
 
Nån som ska ha sitt barn på Linden och som vet hur många barn det blir?

Snuvade på sylt

I veckan skulle vi öppna en burk med blåbärssylt här hemma. När vi tog fram burken vart vi båda väldigt förvånade.
Vi har ju blivit lurade på typ 1/4 av sylten. Den finns ju inte!!!
Titta längst ner i burken!






Veckans fråga!

En ny fråga ligger ute nu efter en låååång ledighet.

Hjälp oss gärna med denna fråga!

Sparka på du!

Idag har jag myst med min underbara familj på morgonen och förmiddagen. Anledningen till det är att mina älsklingar nu befinner sig flera mil bort och jag sitter ensam här hemma.
Åkte på bio på dan med Sanna (min storebrors sambo) och syrran. Kollade på Änglagård 3. Den va väl ganska bra, men det hände inte speciellt mycket. Dessutom är den väldigt bra upplagd för en Änglagård 4. Det märktes nästan redan från början.
När jag åkte så åkte Natalie och Magnus till Gräsö. Dom tycker att det är tråkigt hemma när inte jag är hemma. Sen tyckte Magnus att jag skulle få sova ut ordentligt en natt så dom sover kvar där, vilket innebär att jag måste sova alldeles själv i mitt stora hus! ;)
Har ju katterna så det är ingen större fara. Funderar på om jag ska lägga mig snart, är ganska trött faktiskt. Men ville skriva av mig lite. Va ju ett tag sen.

Just det, nu till det jag skulle skriva om...

Efter bion stannade jag hos mamma en stund. (en stund vart 2.5 timme)
När jag satt där i soffan så kände jag för första gången hur den lille/a sparkade i min mage. Det gick verkligen inte att ta miste på vad det va. ;) Mysigt va det i alla fall. Så nu hoppas jag att jag ska få känna lite mera av min lilla bebis! ;)

Nej, nu ska jag nog lägga mig i min underbart sköna säng. Stänga av alla telefoner så ingen kan väcka mig och så ska jag ta mig en rejäl sovmorgon i morgon. UNDERBART!!!
(Kommer dock ha mobilen på viberation IFALL att det skulle hända nåt med Magnus och Natalie så dom kan få tag på mig)

Natti natti!!!

Vi har ganska mycket snö här hemma... Ända...

dsc01242 (MMS)

Vi har ganska mycket snö här hemma... Ända upp till fönstret i vardagsrummet. Dvs över 1 meter!!! Fick lite extra idag både av snöfall och att snön på taket föll ner. Läskigt! Och så säger dom att vi aldrig mer skulle få några vintrar pga alla miljöförstöringar. Jag tror att dom ljög...


Karlar

Dessa karlar kommer jag aldrig att förstå mig på!

Först gnäller dom att det ser förjävligt ut här hemma och att vi måste städa. Sen andra sekunden så går man ut och åker skoter och skyller på att "jag kör ner med soporna"!
Tror att jag också ska börja göra så.
-Ska bara ut med soporna, säger jag och råkar bli borta nån timme eller två. Nice!



(bilden är stulen från google)

Så här ser det ut när fröken Natalie äter ...

dsc01237 (MMS)

Så här ser det ut när fröken Natalie äter makaroner och köttbullar. Man häller ut allt på bordet, äter upp alla köttbullarna och kastar resten på golvet... SKITUNGE!!!


Sova

Känner att jag nu vill sova på nätterna!

Natten till i måndags vaknade Natalie kl 3 och var klarvaken. La henne minst 20 gånger i sängen för att hon skulle somna om. (jag vägrade ta upp henne för då tror hon väl att det är ok att vakna kl 3.) Vid 6 gav hon äntligen upp och somnade om. Sen sov vi till 9.30. Min nattsömn = ca 5 timmar. (va vaken sent och glodde på tv!)

Natten till igår vart det inte heller så mycket sömn. Magnus börjar nog bli förkyld vilket resulterade i att han låg och toksnarka hela natten. Dessutom envisades han med att sova på rygg och det gör ju inte saken bättre. Så jag låg och slog på honom hela natten och när han äntligen tystnade så började Natalie böka.  *SUCK*
Min nattsömn = Återigen ca 5 timmar.

Inatt vart det dock lite bättre. Vaknade några gånger av mig själv och nån gång av Natalie. Men vid 5.30 tycke skitungen att det va dax att gå upp. Pigg som få va hon. Rulla runt i våran säng som en tornado och babblade så vi fick skavsår i öronen. Magnus skulle upp och jobba så han gick upp och gjorde välling och sen höll jag fast Natalie tills hon somnade om vid 6.30-7. Vi vaknade igen vid 9.30. SKÖNT!!!

Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt så jag får sova massor!


Det vart igen mamma!!! ;)

dsc01234 (MMS)

Det vart igen mamma!!! ;)


Natalie sitter och äter puffat ris medans ...

dsc01233 (MMS)

Natalie sitter och äter puffat ris medans jag lagar mat. Nyss ropade hon på mig och undrade nog om hon hade nåt i näsan. ;) Sötunge!


1/1-11

Jaha gott folk!
Nu va det ett nytt år och nya möjligheter. Får hoppas att 2011 blir lika bra som 2010. Men det tror jag. Mycket kommer att hända i år.

Förra årets stora händelse va ju när våran ängel Natalie kom till världen den 13 januari.
Året stora händelse lär väl som det verkar nu bli den 27 juni.
Eftersom det nu är officiellt kan ni också få veta.
Natalie ska nämligen bli storasyster då! ;)

Känns lite konstigt, men när bebis äntligen är här kommer det att bli underbart.
Magnus ska dessutom va hemma i sommar så den första tiden kommer hela familjen att vara samlad, vilket känns underbart. Skulle nog bli lite jobbigt att fokusera på bebis och ge Natalie massa uppmärksamhet också. Man är ju lite trött efter förlossning och sånt så jag är verkligen jätteglad över att Magnus kan vara hemma några veckor så vi får komma in i det hela.

nyfödd

En nyfödd Natalie!
Tänk att det snart är ett helt år sen. Vart har alla dagar 2010 tagit vägen?


RSS 2.0