Natten

Det var ingen fara i natt. Hon lät sin mamma sova.
Vaknade vid 1 och då gav jag henne nappen så somna hon om. Sen vaknade hon 3.30 och då gick vi upp och bytte blöja och sen åt vi lite mat.
Hon va så himla söt när hon åt i natt/morse. Hon har kommit på att hon ska hålla i flaskan när hon äter så i natt/morse låg hon och höll i med båda händerna och så låg hon och "trumma" med ena långfingret. Såg så himla roligt ut. Sötnos! :)
Efter maten la hon sig i sin säng igen (eller jag la henne där. Kan ju inte riktigt gå själv än!) och somnade om. Sov sen till 7.30.
Magnus åkte vid 5 i morse. Skulle ju köra dom där jävla soporna.
Pratade med honom vid 8 och då va han tillbaka på tippen i Hökhuvud. Tyvärr visste han inte om han va tvungen att köra ett lass till. Han skulle höra av sig så fort han visste. Har dock inte hört nåt än, men eftersom han inte kommit hem så antar jag att han fick åka en vända till.
Vi pratade lite om att han va borta så mycket också. Han ville inte heller ha det så och skulle väl fundera lite på jobbfronten. I helgen ville han iaf vara med oss. Hoppas det blir så.
Det är ju ballonglördag i Österby och stadsloppet i Östhammar idag så det blir väl kankse att vi åker ut på nåt av det. Kanske både och om vi hinner. Får se när Magnus kommer hem och vad vi är på för humör.

Natalie sover iaf nu. Hon har blivit så duktig. Behöver bara lägga ner henne i sängen och så ligger hon och jollrar en stund och sen somnar hon. Ibland somnar hon nästan direkt. Bara slår igen ögonen. Har börjat att säga godnatt och ge henne en puss när jag lägger ner henne och hon ska sova. Verkar som hon har börjat förstått att man ska sova då.



Så här glad är man när man ligger i sin säng! :)
Hon älskar sin sängmobil. Skrattar hur mycket som helst när figurerna snurrar runt runt.

Kommentarer
Postat av: Syrran

Hon är så jäkla söt! Bra jobbat ;)

2010-05-08 @ 10:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0