Gräsö

Igår va jag och Natalie ner till kyrkis och vägde oss. Hade bara gått upp 90 g sen förra veckan. Men så länge hon går upp och följer sin kurva så är det ingen fara.
Va väldigt lite folk där men det var ganska skönt för då kände man att Helena verkligen tog sig tid att prata. Nog för att Natalie skrek hela tiden när vi va där inne men vi pratade lite efteråt också. Tror att lillskruttan va både hungrig och trött. För hon åt massor och somnade sen en stund.

Efter kyrkis åkte vi över till mamma och va där hela dan. Är så skönt att hon är ledig samma dag som vi åker ner till Österby. Då har vi verkligen tid att umgås och hon får träffa Natalie. Mamma jobbar ju så sent annars så då hinner man inte ses så mycket.

Natten har varit lite jobbig. Natalie har vaknat hur mycke som helst. Först runt 1 och sen vid 3.30 och efter det har hon bökat runt hela tiden. Jag har så svårt att sova när hon håller på så. Måste ju dessutom ge henne nappen emellanåt så hon inte vaknar och gallskriker. Nu somnar hon ju om när hon får nappen, men när hon spottat ut den så vaknar hon igen och så är det bara att börja om från början...

Hon sover lite nu. Sen ska vi åka ut till farmor och farfar på Gräsö. Ska träffa faster Mervi också. Va länge sen vi träffade dom nu så då får vi åka dit och umgås lite.
Magnus fråga om vi skulle vara där länge så han hann komma ut också. Så vi sa att vi väntar på honom. "Va bra! Då kanske jag kan hinna titta på en väghyvel också!" fick vi till svar. Kan ju undra om det va den eller oss han ville se egentligen. Gissar på det första! ;)

Nej, nu ska jag fixa iordnig allt så vi kan åka när lilltösen vaknar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0