Tror dom ljuger!

Enligt statistiken på bloggen så va det typ 50 pers som hade kikat in på bloggen igår. Kan ju inte va möjligt...  Den har ju inte ens funnits i ett dygn!
Ni som kikar in här idag. Kan ni inte bara skriva HEJ! och erat namn så jag ser jag hur många som kommer hit. Vart ju ruskigt nyfiken på vilka ni är. Får ju gärna skriva lite mer också om ni vill. Alltid kul!

Inatt har det iaf inte blivit så mycket sömn. Jag somna vid elva, halv tolv nånting och vid ett vakna skruttan första gången. Då fick hon lite mat och så somna hon om. Sen vakna hon vid halv fyra igen. Blöjbyte, mat och somna om. Vaknade igen vid kvart i sex och sen dess har jag varit vaken. Då åt hon en flaska till (alltså innehållet i flaskan. Inte flaskan i sig. Den är nog lite hårdsmält! ) sen låg vi och gosa lite och Nattis tränade nacken. Låg på mitt bröst och skratta och jollra, självklart med fingrarna i mun. Måste ju snutta lite på dom emellanåt. ;)
Efter det låg vi och kollade in lite bilder på mobilen och gissa om det va kul. Hela ungen låg och sprattla som aldrig förr. Armarna och benen bara flög och mungiporna var uppe vid öronen. Va väl kul att se sig själv på bild kanske. Egenkär liten vän!?
Ringde och sa godmogon till pappsen vid sju. Han hade precis vaknat. Råkat stängt av klockan och somnat om. Så det var väl kanske tur att vi ringde så han vaknade till och gick upp. Stackarn! Riktigt förkyld har han blivit också. Man hörde knappt va han sa. Vi vill verkligen inte bli smittade om han kommer hem ikväll!

Nu vakna Natalie också. Hon har sovit sen 7.20. Ska va hemma idag har jag tänkt, så hon får in sina sovstunder ordentligt. Hon behöver det.
Hade tänkt att jag kanske skulle försöka tvätta bilen om solen vill kika fram. Man skäms att åka med den för den är sååå himla skitig. Skulle förra ägaren se den nu skulle dom halshugga oss och ta tillbaka bilen! ;)
Funderar på att köpa en mobil att hänga i bilen till Natalie så hon har nåt att kika på när vi åker. Oftast brukar hon ju somna men ibland händer det ju att hon är vaken och då kan det väl vara roligt att se nåt annat än skinnsätet.

Nu ska vi gå och byta blöja och klä på Natalie lite kläder.

Ha en underbar morgon!
   Kram

Åhh... Nu kika solen äntligen fram också!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Ja, jag kommer iaf kolla in här :)

Kram // Malin

2010-04-15 @ 08:51:52
URL: http://www.malvan12.blogspot.com
Postat av: nettan

godmorgon jag är nog en av dom som kommer läsa din blogg.vi syns på torsdag,det ska bli jätte trevlig för det var ett tag sen nu.vi hörs i början av nästa vecka och bestämmmer tid.kram

2010-04-15 @ 09:30:08
Postat av: Jessica

Jag kommer att läsa din blogg. Då får jag något att göra här i soffan medans jag väntar ;) Kramar!

2010-04-15 @ 10:35:59
Postat av: Kimsan

Här är en till!

2010-04-15 @ 16:12:36
Postat av: Syrran

Ja jag kommer läsa de kan du ge dig på ;)

2010-04-15 @ 22:24:19
Postat av: Hulda

Hejhej!

Ica-Hulda kikar in titt som tätt! :) kram!

2010-04-16 @ 14:20:56
Postat av: Marie

Bra där Hulda! Men du får hålla Doris borta. Hon skulle skälla så mycket på mig om hon visste. Va det sista hon sa innan jag gick hem. "Gör bara inte som alla andra jävla mammor och börja blogga" Nejdå, sa jag i tro på mig själv. Men där gick jag bet. ;)

2010-04-16 @ 22:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0