Forever

I helgen kommer jag att lägga in en order till Forever. Så om ni är sugna på någon produkt så är det bara att hojta till. 

Kika gärna in på hemsidan så ni vet vad ni har att välja på!

Förhoppningsvis kommer jag att få en egen hemsida hos Forever snart så då kan ni lägga in era beställningar där. Smart va? ;)

Några av sommarens måsten:

Aloe Vera Gelly

ALOE VERA GELLY
”Plantan på tub” innehåller stabiliserad Aloe Vera Gel. Lugnar, mjukar upp och ger näring. Används på torr hud och för att dämpa ögonsvullnader, svalka solsveda och brännblåsor samt lindra klåda t ex efter insektsbett.

-Funkar även till småsår, lite glans i håret och till... Ja, ALLT!!!

Aloe Sunscreen Lotion

ALOE SUNSCREEN LOTION
Återfuktande solskyddslotion med SPF30 som skyddar både mot UVA- och mot UVB-strålning. Vattenresistent och innehåller stabiliserad Aloe Vera Gel.

Aloe Sunscreen Spray

ALOE SUNSCREEN SPRAY
Solskyddsspray med SPF 30. Innehåller Aloe vera och vitamin E. Det gör att den är skonsam och återfuktande, samtidigt som du får ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålning genom utvalda filter. Tack vare Aloe Sunscreen Spray kan du njuta av solen utan att bli bränd. Glöm inte att komplettera med solglasögon. Små barn ska inte använda solkräm, utan skyddas med kläder.

Forever Aloe Scrub

FOREVER ALOE SCRUB
Peeling med jojobakulor som slipar utan att irritera. Smuts och döda hudceller avlägsnas, cellförnyelsen underlättas och uttorkning motverkas. Innehåller Aloe vera, jojoba och olika örtextrakt.
Sunless Tanning Lotion

SUNLESS TANNING LOTION
Brun-utan-sol-kräm som ger en jämn och fin solbränna precis när du vill. Innehåller Aloe vera och andra fuktighetsbevarande ämnen.

- Ifall det blir en sommar utan sol! ;)

Glöm inte bort våra djur också...
Aloe Veterinary Formula

ALOE VETERINARY FORMULA
Denna Aloe Vera-spray för djur är utmärkt för mild, men effektiv rengöring. Sprayen är också välgörande för torr hud, päls, tassar, spenar, hovar, man och svans och den kan användas vid omläggning av öm hud. Aloe Vera Gelly kan med fördel masseras in efter Veterinary Formula.

Aloe First

ALOE FIRST
Aloe First kan användas på samma sätt som Veterinary Formula. Dessutom innehåller den välgörande örter för behandling av ömtåliga områden.
Fungerar självklart också på människor!

-Glöm inte heller det viktigaste - INSIDAN!!!

DRICK ALOE VERA!

Aloe Vera Gel
ALOE VERA GEL
Originalet. Stärker tarmslemhinnan och hjälper därmed kroppen att behålla sitt naturliga försvar. Förbättrar upptaget av vitaminer och antioxidanter från kosten samt motverkar för mycket magsyra. Påverkar även tarmens mikroflora, så att proteinupptaget underlättas. De goda egenskaperna kommer från mikroskopiska växtämnen som effektivt tas upp av kroppen och sedan samverkar.

-Det gör både jag och mina två katter! Natalie tar gärna en slurk ibland hon också, dock har jag inte fått Magnus till det än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0