Sjukstuga

Ja, ni som känner oss vet ju att vi haft sjukstuga här hemma sen i lördags när Natalie började kräkas.
Trodde ju verkligen att hon va frisk i onsdags då hon fick vara hos Katarina och Alvar när jag och Magnus va på ultraljud. Tyvärr åt hon ju köttbullar på kvällen som kom upp nästan lika fort som dom kom ner.
Även lille Alvar hade nu fått magsjuka. ;) ÅNGEST!!! Det va ju säkert vi som smittade honom.

Vi fortsatte med nyponsoppa, kex, smörgåsar och sånt enkelt under torsdagen. Kom även två bajsblöjor som va helt normala. Har nog aldrig blivit så glad över Natalies bajsblöja! ;)
Nu trodde vi ju verkligen att hon blivit bra. Så på kvällen när hon åt mat med oss fick hon makaroner och korv. Det gick i som bara den och stannade kvar. Hon åt dessutom välling på kvällen. (kör nu med majsvälling då det är bättre för magen) Men vid fyra i morse va det dax igen. Vi vaknade alla tre av att Natalie kräktes... Det va korven som ville upp. Stackars lilla vän!

Hon åt i alla fall lite nyponsoppa strax efter och vid fem tiden åt hon en smörgås. Allt har fått stanna!
Ringde 1177 nu på förmiddagen och frågade vad som kan va fel.
Dom trodde som mig att magsjukan va över men att hennes mage just nu är väldigt känslig. Så vi ska bara äta sånt som är snällt för magen ett tag. Anledningen till att korven väntade så länge va nog för att hon sov. Då går ju kroppen i sparläge, men så fort hon börja böka runt lite så kom magen på att den inte ville ha korv och den kom upp.
Sköterskan frågade om hon hade nå ont i magen också. När de små har magsjuka kunde tydligen tarmarna komma fel och då va man tvungen att komma in och fixa det. Men Natalie har inte haft nå ont och hon är precis lika pigg och glad som vanligt.
Sköterskan fick till och med höra Natalie sjunga i bakrunden och hon tyckte ju inte att hon lät speciellt sjuk.
Så nu får vi köra med lite "bra för magen mat" en stund och hoppas att det blir bättre. Annars skulle vi höra av oss igen.

Men nu kanske vi kan få komma ut och träffa lite folk snart. Jag och Natalie får ju spunk av att gå hemma!
Dessutom börjar hon ju på dagis på måndag...

Hoppas hoppas att hon hinner bli helt bra under helgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0