Host!!!

Besiktningen igår gick bra. Vart ingen ombesiktning i alla fall. Vi har en stor spricka i vindrutan, så den ville dom att vi skulle byta till nästa gång. Sen va det nån länkarmslagring i bak som hade börjat rosta som han tyckte att vi borde veta om. Så vi får väl laga bilen i vår/sommar så är den fin till nästa besiktning.

Efter besiktningen åkte vi och hälsade på Sofie och Elsa en stund. Denise, Frida och Lisa kom också dit (dom hade varit på kyrkis) med sina små juveler Tim, Molly och Elwin. Riktigt roligt att kunna umgås flera mammor på en gång!
På eftermiddagen åkte vi hem och eldade lite, Natalie sov och jag duschade och sen gjorde vi oss klara för avfärd mot Katarinas kalas.

Jättegott fika och trevligt sällskap väntade på oss där.
Vi va fem tjejer från våran grundskoleklass där och det va verkligen jättekul att få träffa dom igen. Kändes lite som "old times" även om jag oftast va ute på "egna spår" (killar och sånt) i skolan. Vi fick dessutom tid till prat då alla äldre vuxna tog barnen och lekte medans vi yngre vuxna pratade. ;)


Idag har vi varit nere på kyrkis en sväng. Kom dit lite sent då vi va tvungna att stanna till efter halva vägen.
Natalie hade precis somnat då hon började hosta. Antagligen svalde hon väl tokigt i sömnen. Vilket fall så tokhostade hon och fick ingen luft. Då jag hade en bil bakom kunde jag inte panikstanna utan stannade på en avfartsväg lite längre fram. Hann dock inte ändå fram förs Natalie börjde hulka och efter nån sekund så kräktes hon. La handen under så hon inte skulle kräkas ner hela sig, men min hand va inte tillräckligt stor! Hon kräktes upp jättemycket slem (antagligen allt snor hon svalt under natten eftersom hon är lite snorig) så hela min hand och hela Natalies overall och tröja vart full. Det va bara att försöka torka av så mycket som möjligt och sen byta kläder så fort vi kom fram till kyrkis.
Tyckte så himla synd om henne, dock somnade hon om ganska direkt när vi åkte vidare så det va ingen fara med henne. Hon har varit som vanligt resten av dagen och det va nog lite skönt för henne att få ur sig allt detta slem. Va ju lite tokigt att det skulle ske i bilen bara. Men det gick ju bra det med! ;)

Hon lekte på som sjutton på kyrkis och på sångsamlingen va hon HELT GALEN!
Hon hoppade och viftade med armarna och skrek sitt vanliga ÄÄHH!!!-skrik! Började nästan tro att nån hade spetsat hennes gröt hon åt innan med nåt konstigt. ;) Men det är ju lite Natalie i ett nötskal. Kan inte riktigt vara stilla...

Efter kyrkis följde vi med Denise och barnen hem. Elsa och Sofie gjorde också oss sällskap.
En jättetrevlig dag vart det med lunch och fika! ;)

Nu på kvällen har vi ätit pannkakor. Natalie åt upp en hel pannkaka alldeles själv. Hon tycker att det är jättekul att få pilla och äta själv. Blir ju lite kladdigt, men det får man väl ta. Dom måste ju får lära sig nån gång.
När kan man börja lära dom äta själva med sked? Nån som vet?

Hon va, inte så oväntat rätt kladdig efter middagen så hon fick ta sig ett litet bad. Hon älskar verkligen att bada!
Hon hoppar runt och skvätter vatten hela tiden och en sväng försökte hon " koka kaffe" i vattnet. Tyvärr missade hon nog åt vilket håll man skulle dra luften så istället för att bubbla utåt så drog hon in luften. Vilket i sin tur resulterade i jordens kallsup eftersom hon doppat ner munnen i vattnet! Hon hostade återigen massor, men efteråt skratta hon bara och fortsatte stänka vatten. Hon är ganska tålig mitt barn! ;) Tur är väl det, för hon är inte direkt försiktig...

Nu ska jag gå och krama lite på min älskade sambo som ligger i soffan alldeles själv. Han kom just in från garaget. Har fixat snökedjor och satt på plogaggregatet på fyrhjulingen, så nu kan vi ta oss ut utan grannens hjälp om vi skulle få massa snö.
Förövrigt har Magnus snöjour i helgen så vi får se hur mycket snö det kommer. Om vi får se våran pappa eller inte. Hoppas hoppas inte på mer snö just nu. Jag vill ha snö, men det kan få vänta tills på måndag!

Ha en underbar kväll och sov så gott!

Natti natti!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var verkligen jättekul att ses, helt galet att vi var samlade hela 5 stycken. Det händer inte ofta! Jag tycker helt klart att vi ska ta Heidis föslag på vinkväll någon gång, det kulle vara jätteroligt :)

2010-11-25 @ 10:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0