Dagarna som gått!

Har ju inte skrivit nåt sen i fredagsmorse. Men som jag skrev tidigare så mår jag inte så bra just nu, så ni får ta det för va det är.

Hade i alla fall jättetrevligt hos Jenny och Heira i fredags. Tyvärr va det inte så många som kom, men vi som va där hade det riktigt mysigt. Vart bjudna på både lunch och fika. Värsta lyxen! ;) Barnen lekte en massa och va duktiga trots att dom va väldigt trötta.

Lördagen tillbringade jag och Natalie på Gräsö. Magnus va tvungen att ploga så han kom senare på eftermiddagen. Jag och Natalie åkte dit med 11.30 färjan för att gå på julmässan i Norrboda. Hade Natalies faster Mervi och kusinen Fabian som sällskap.
Fick middag hos dom på kvällen när Magnus kikat ut. En mycket trevlig dag!
Hade tänkt hälsa på Natalies andra faster Jeanette också men hon hade precis åkt mot Gävle när vi ringde och ville komma och hälsa på. Men vi får ta det nån annan gång!

I söndags va vi hemma och mös hela dan. På kvällen va vi bjudna hem till Emy och Samuel på middag. Tyvärr va ju Magnus tvungen att åka ut och salta precis när vi skulle åka så återigen fick jag och Natalie åka själva.
Riktigt trevligt hade vi. Träffas alldeles för sällan! Usch...

Måndagen spenderades med Katarina i Stockholm. - Hennes födelsedagspresent-
Tar det i ett separat inlägg sen. ;)
Men snygga va vi i alla fall! Ha ha...

I tisdags va vi bara hemma hela dan. Eldade och sånt som behövs när det är snöstorm ute.
Städa lite gjorde vi också.

Igår va vi ner till Österby på föräldragrupp. Pratade om alkohol och relationer. Våran grupp är inte den som pratar så mycket, men lite diskussioner vart det. Eller ja, alla sa mest hur dom hade det. Vart väl inte direkt nån diskussion! ;)
På eftermiddagen va Helena från bvc här på 10månaders hembesök.
Allt va bra förutom att Natalei inte kunde klappa händerna. Men hon är ju så upptagen med annat (typ stå och gå)så det kommer väl sinom tid!
Hade bakat en kladdkaka också men Helena hade fikat så mycket på dan så hon va inte sugen när hon kom hit!
Så jag och Magnus smaskade lite på den på kvällen. KLADDkaka va det verkligen den här gången. Vet inte vad som hände. Gjorde precis som alltid men den vart jättekladdig! Får väl se om den äts upp eller om den kastas i soporna. Jag är inte så sugen på den i alla fall.

Ja, roligare än så har inte våra dagar varit så ni har inte missat så mycket när jag inte skrivit! ;)
Men nu vet ni i alla fall vad vi pysslat med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0