Varning för bajs!

Nu har vi varit ner till Österby. Natalie va lite trött på vägen ner och somnade med sin giraff i munnen. ;)



Vi tankade och sen åkte vi till affären. Det är dyrt med mat!



Våran matkasse = 165 kr.
Köpte toapapper också, men tycker det vart lite dyrt? Bara Natalies mat kostar ju 65 kr och resten gick alltså på 100 kr. Snart får man leta pantburkar eller nåt för att ha råd att äta. ;)

Försökte ge Natalie lite gröt nyss men hon spottade bara ut. Så då får hon väl va utan ett tag då. Kanske vill ha lite senare.

Hon har kommit på sitt eget lilla lördagsmys också. Tyvärr tycker inte jag att det är lika mysigt!
Förra lördagen när vi kom hem från ön så hade hon skitit ner hela sig. Hade bajs från axlarna ner till knäna så när vi kom hem sent på kvällen och bara skulle ta på henne ny blöja och pyjamas så fick det bli en dusch istället. Trodde inte jag skulle få rent kläderna efter det för strumpbyxorna va fulla med bajs, men jag lyckades få dom vita igen.
Nu när vi kom hem från affären så hade hon gjort om samma sak. Men nu va det bara en bit upp på ryggen som tur va. Skitunge rent ut sagt! ;)
Som tur är så har bilstolen klarat sig båda gångerna men det har nog varit bra nära. Förra gången va det nog jeansen som räddade den. Idag vet jag inte men antar att hennes mjukisbyxor va lite för tjocka för att det skulle tränga igenom och sen satt hon inte så länge...

Aja, nog med bajsprat. Nu ska vi äta godis och mysa framför tvn.

Kommentarer
Postat av: sofie

ja verkligen! mycket finare än tummen som ja tänkte köpa:)

2010-06-12 @ 19:25:27
URL: http://sjernstrom.blogg.se/
Postat av: Sofie

som tur är har snutt somnat nu och inatt kan han ju inte göra så mycket men imorgon är det pappa som får ta hand om dotra om febern inte släppt. :) puss!

2010-06-12 @ 22:21:16
URL: http://sjernstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0