Kalas och promenad

Har inte haft nå större lust till att skriva så mycket. Tackar för alla omtänksamma tankar och kommentarer!

Igår kväll va vi till Öregrund och grattade tant Anna. Jättegod tårta och trevligt sällskap!
Va skönt att få komma ut och få tänka på nåt annat en stund. Kände mig till och med glad en liten stund.
Har dock mått lite bättre idag då jag tror att största chocken börjar lägga sig.



Natalie fick hjälpa Anna med att öppna paket. Vilket verkar älskas av dom båda. ;) Det skulle verkligen klämmas och lyssna i typ 10 min på varje paket. Söta Anna! Roligt va det i alla fall!



Natalie va så fin i sin jeansklänning!

Vi kom hem strax efter 22, då gav vi Natalie kvällsmålet och sen gick vi och la oss alla tre och somnade gott.
Klockan 4 vaknade lillskruttan, fick mat och somnade om, allt inom loppet av 20 min. Sen sov vi ända till 8.45 i morse. Väldans skönt!

Vid 10 kom en sann vän. Min lilla Stina! Hon finns verkligen där när man behöver henne. Hon tar liksom tag i saker och finns vid ens sida. Det betyder så otroligt mycket när man mår dåligt. Tack för att du finns Stina!
Hoppas att du hittade på bloggen! ;)

Vid 14 tiden hade vi bestämt träff med Madde för en promenad nere i Österby. Skönt att få gå och prata av sig massa skit! ;)
Gick och hämtade Alfa och Inka så dom fick följa med på en liten promenad. Tog en liten extra sväng efter att vi hade lämnat av dom igen. Va så skönt promenadväder idag.
Stannade till vid Karins stallcafé och köpte en varsin glass också. Riktigt god va den. Hemglass strut som hette Hollywood. Rekomenderas!
Natalie hade ruskigt skön stil när hon sov i vagnen idag:



Efter promenaden gick vi och handlade lite, åkte sen hem och lagade mat. Idag vart det tortellini med pastasås, sallad bestående av vitkål och gurka, och nygräddade baugetter. Ruskigt gott!
Vid 18 tiden kom Roine och hans tjej Jossan och hälsade på. Va jättelänge sen vi träffade dom (förrutom på Rosens 40års fest, men då hann vi inte prata så mycket) så det va kul att dom kom.

Nu är det dax att gå och krama sambo och kudde...

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0