Ros

Va mycket trevligt att ta en fika vid husbilen med Nettan! Rasmus och Oskar va såklart också med även om Oskar sov nästan hela tiden som vi va där. Men han och Natalie hann prata lite med varandra i alla fall. Rasmus va så söt och låg på filten och krama henne innan vi skulle åka.

Efter fikat åkte vi till pappa och satte en ros på graven. Självklart sjöng vi och grattade honom också. Tanten som satt på en bänk en bit bredvid måste ha trott att vi inte va riktigt friska. ;) Men kan han inte vara med oss här så måste vi ju sjunga vid graven. Natalie tog också en och en annan ton, även om dom inte stämde riktigt överens med det jag sjöng! ;)



Rosen som vi satte ner idag.
Satte blommor i en vas till pappa i fredags också och dom va de enda blommorna som inte hade vissnat så dom fick stå kvar en stund till. Den lilla vita fågeln är till minne av min bror... (han älskade fåglar)



Pappas fina sten...


Nu på kvällen har vi ätit middag. Lillebror beställde makaroner och köttbullar med gräddsås så det åt vi idag.
Nu håller han på och klipper gräs och Magnus fixar lite han också. Bär in allt dricka han handlat på systemet idag tex. Vart en del då det kommer ca 70 pers på lördag.
Natalie har fått lite gröt, så snart ska hon få byta om till pyjamas och göra sig klar för natten. Ska väl äta lite ersättning innan hon somnar också.

Kommentarer
Postat av: sophie

svar: Ja förhoppningsvis är vi på Gräsöcampingen :) Hoppas det finns plats bara! Åh, kom gärna fram och hälsa om du ser mig :)

2010-06-23 @ 22:26:50
URL: http://sophiehs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0