Godmorgon!

I morse vaknade Natalie kl 4.15! Tack för det liksom!
Försökte kolla om hon skulle somna om, men inte. Magnus klocka ringde 4.30 och då såg hon ju när han gick upp och vart helt galet ledsen. Hon trodde väl att hon skulle få följa med. Jag tog upp henne, gick och bytte blöja, sa hejdå till pappa och sen åt vi en flaska välling. Låg och bökade och pratade en stund sen somna hon om och sov till 8.
Då gick vi upp och åt en tallrik gröt till frukost.

När hon satt där och åt drog hon av världens prutt. När den starta tittade hon på mig och log, men den tog liksom aldrig slut och ju längre hon prutta desto mer skratta hon. Sötunge! ;)
Men jag får nog försöka få bort beteendet att sitta och prutta vid matbordet och dessutom skratta åt det innan det är för sent. Fina flickor kan ju inte göra så heller. Va ska killarna säga då? ;)


Vi har även hunnit bytt blöja, klätt på oss, gosat med Felix, ringt och sagt godmorgon till pappa, gosat och lekt lite.
Nu ligger hon i sin säng och ska försöka sova lite. Hon vart jättetrött! Men sova kan man ju inte göra så nu ligger hon i sin säng och bökar och leker med nappen och sängmobilen.
Hon har kommit på att hon når nallarna i mobilen nu, så då tar hon tag i benen på dom och sen viftar/skakar hon på dom så allt håller på att flyga iväg. Hon har fått den i huvet en gång, men det verkar inte som att hon lärde sig nåt av det. :(


Kommentarer
Postat av: katarina

alvarten gillar nog tjejer som det är lite "fart" i..... =)

2010-08-12 @ 11:26:53
Postat av: Syrran

hehe hon efterliknar ju moster sin :)

2010-08-12 @ 23:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0